Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

WIRTUALNY ŚWIAT

Polecane posty

Zosiu, jednak sa ludzie, ktorzy bardzo sie zawiedli na takich realnych przyjaciolach:)

Ty chyba myslisz o takiej znajomosci damsko-meskiej, tak? ja mysle o przyjazni jako takiej:)

Gość jcvghbjn
Ten temat nie jest o mojej kulturze wlasnie zoska ze jest bo wlasnie pokazalas w wirtualnym swiecie ze jestes niekulturalna :classic_cool: czyz nie mam prawa tak ciebie odbierac?:D

nie bardzo rozumiem, o jakie poznanie chodzi? mowimy przeciez o przyjazni wirtualnej i w tym przypadku musi nam wystarczyc tylko to co czytamy...a wierz mi, mozna duzo wyczytac;) jezeli natomiast masz w planie zdobycie w ten sposob przyjaciela realnego, to spotkanie jak najbardziej wskazane i to szybko:)

nie bede odpowiadac za wszystkich:D moze niektorzy idealizuja, powtarzam...czytaj miedzy wierszami:) w realu tez sie zdarza...;)

ten ktos nie chce sie spotkac? chce byc tylko wirtualnym przyjacielem? to albo to uszanuj, albo zerwij kontakt, zalezy jaki Ty masz do tego stosunek.

Dlaczego niektórzy ludzie chcą tylko takiej przyjaźni wirtualnej? Boja się czegoś? W realu też się idealizuje, ale łatwiej jest poznać druga osobę przebywając z nią.

Zosiu, o jakiego rodzaju przyjazni mowisz? mam wrazenie, ze caly czas zmierzasz do takiej damsko-meskiej;)

o znajomości damsko męskiej, one są trochę inne niż damsko-damskie lub męsko-męskie. Czy osoba , która nie chce się spotkać czegoś się obawia? Nie jest ciekawa , jaka ta druga osoba jest? Nie można poznać człowieka tylko na podstawie tego co pisze. Jest możliwa przyjaźń taka tylko wirtualna?

a po co chcesz poznawac ta osobe, skoro to ma byc tylko wirtual? ale to ma byc z obu stron, bo jezeli tylko z jednej, to nic z tego nie bedzie, bo zaczna sie pretensje i podejrzenia, a to zabije ta przyjazn.