Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

WIRTUALNY ŚWIAT

Polecane posty

Myślę, że po spotkaniu w realu inaczej się postrzega tego człowieka, są inne relacje, inny kontakt. Nie wiem. Może są ludzie, którzy tego nie potrzebują. Raczej jest tak, że ludzie są siebie ciekawi i właśnie ta ciekawość jest motorem do spotkania w realu.

masz racje:) ale to juz nie jest przyjazn wirtualna, a pytalas, czy jest mozliwa, odpowiadam wiec jeszcze raz = tak jest mozliwa:) zycze, zeby Twoje netowe przyjaznie zamienialy sie w realne, bo chyba bardzo tego potrzebujesz...;) powodzenia Zosiu🖐️

jeśli jest smutny to dlaczego się śmiejesz? Ludzie, którzy dużo przebywają w świecie wirtualnym mogą się trochę pogubić. Niekiedy nie potrafią odróżnić świata realnego z rzeczywistością. Uzależniają się od tego" nierealnego"

Gość booo nic ci nie pasuje
przeciez wyraznie napisal

Gość jcvghbjn
zawsze szczery luska z windsorow ike czizas regres offerma NB Aneta90-210 zoska samoska :classic_cool: :D

offerma , Ty zapraszasz ? To coś nowego. Przecież Ty nienawidzisz kobiet. Chcesz mi czegoś dosypac do tego mleka, zawsze to będzie o jedna mniej. :)

Cześć Zosia :) dopiero zauważyłam... Ładny wątek, pasuje do naszego topiku o czterdziestkach... Wszystkich gdzieś nagle wcięło i to wtedy gdy ich polubiłam :)

No właśnie ten temat tak trochę o znajomościach wirtualnych. Ludzie przychodzą, odchodzą i kontakty się urywają. Tu na kafe dodatkowo mało kto ma tylko jeden nick .

Gość offerma ma równo 40
kiedyś trzeba.