Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhoihoiuh

W Polsce foruje sie tylko atrakcyjnych z wygladu ludzi.

Polecane posty

Gość uyhoihoiuh

Facet musi byc przystojny z twarzy, wzrost ze 190 cm i wysportowane cialo a alska to juz wogole musi byc jak marilyn monroe. I takich foruje sie na uczelniach, w pracy, w urzedach. wszedzie

Gość Morfeus.........
bez przesady że 190, wystarczy 184

Gość robię tyle co wiem
granice sa otwarte, wiesz co robic.

niektórzy nie muszą liczyć na fory, ja nie dostrzegam rażących niesprawiedliwości czy poważnego 'forowania'

Gość uyhoihoiuh
jasne nie dostrzegasz :o daj spokoj z takimi bajkami. 184 to teraz gowno. Ja mam 183, studiuje na uczleni we wrocku i jestem conajwyzej przecietny jak ide do dziekanatu to co drugi jest o 10-15 cm wyzszy ode mnie

Gość Morfeus.........
a po chooj być wyższym niż 184

Gość uyhoihoiuh
rownie dobrz emozna napisac po chuj byc wyzszym niz 175 , po chuj byc wyzszym niz 165 itp. Tak naprawde to nic nie daje konkretnie. ALe nie o sam wzrost chodzi, glownie trzeba miec ladny wyglad, mega zajebiscie zbudowane cialo i przystojnego ryja. Bez tego nawet jak masz 2 metry to chuja zdzialasz, widze po kumplu ktory ma 196 ale nie jest ani wysportowany ani nie ma przystojnej geby i gdzie nie pojdzie to na niego leja.

Gość Morfeus.........
no to własnie mówię, że wystarczy być przystojnym i mieć 184 cm, bo więcej to prawie kalectwo

Gość uyhoihoiuh
fiku miku czemu zabawny? nie kpij sobie ze mnie, ja sie Ciebie nie czepiam, to kolejny dowod na to jacy sa ludzie.

Gość avp2
takie to jest kafe. Jaja sobie robia z "gimgowien" ale sami na pytania ludzi nie lepiej odpowiadaja :D Kozaki z 3 zl w necie. A w realu stlamszone myszki :D

Gość facet90
sami sie zapedzacie w jakies kompleksy wy "karykatury mezczyzn", ja mam 176 cm wzrostu i nigdy nie czulem sie przez to gorszy czy gorzej traktowany czy w stosunkach zawodowych lub prywatnych, a wam sie w glowach po przestawialo i teraz placzecie jak dziewczynki.

słyszałam, że faceci poniżej 190 cm dostają na egzaminie trudniejszy zestaw pytań i nie są wpuszczani do urzędu :D

Gość uyhoihoiuh
E fiku myku myslalem ze ty powaznie dyskutujesz ale ty pierdolisz 3 po 3

Gość uyhoihoiuh
Ja nie napisalem tylko o wzroscie. Napisalem o tym ze trzeba byc przystojnym i byc dobrze zbudowanym a wy wybraliscie jeden fragment z calego tekstu i sie dojebaliscie do tego wzrostu i tylko o tym piszecie. Wogole to caly senszniknal przez to wasze pierdolenie

Gość uyhoihoiuh
to wy macie pierdolca na punkcie tego wzrostu bo o nim tylko caly czas piszecie

Nie trzeba być przystojnym. Owszem, trzeba wyglądać "poważnie" (reprezentacyjnie), ale to niekoniecznie oznacza bycie ładnym i zgrabnym.

Żyjemy w kraju, gdzie każdy zagląda każdemu do łóżka, wszyscy wszystkich oceniają. Mamy czasy, gdzie króluje hasło "Powiedz mi, ile masz lat, a powiem Ci, kim jesteś". Ludzie mówią o tolerancji, a cały czas oceniają nieznane osoby po pozorach. Dlatego przestań się tym przejmować

Gość uyhoihoiuh
Tylko co to znaczy reprezentacyjnie. Jezeli twierdzisz ze sam wzrost to jestes w bledzie, moglbym ci na przykladzie moich znajomych powiedziec ze nawet jak jestes mega wysoki ale nie masz reszty atrybutow to i tak nikt na ciebie nie zwroci uwagi. Oni tez ciagle o tym gadaja i mowia jakie zycie jest do dupy wiec sam widzisz

A czy ja mówię, że sam wzrost. Są tacy ludzie których byś nigdy nie określił mianem "atrakcyjnych", a wchodzą i po nich widać, że masz do czynienia z osobami poważanymi których nie można w żaden sposób zbyć byle gadką.

Gość ciebei fiuku miku to i tak
nikt nie ma okazji NIEforowac, bo cale zycie siedzisz przy komputerze i wkrecasz sobie ze jestes zajebista ze jakbys gdzies poszla to bys miala latwiej. Ale wystarczy ze wyjdziesz na ulice i przekonasz sie o gorzkiej prawdzie

Gość nie mamy takich
czasow tylko polsa jest taka pojebanym i zacofanym krajem wyjedz do niemiec to jakbys zmienila planete 🖐️

Gość fiku sama sie oklamuje bo
co innego jej pozastalo ? przeciez nie bedzie powtarzac jak matre ze jest pasztetem i nikt jej nie chce osoby nietrakcyjne zawsze sobie wmawiaja ze sa ":classic_cool:" tylko nikt tego nie potwierdza

Gość mxcv,
nie no bez przesady z tym 190 cm, wystarczy 185 co do reszty masz rację, niestety my kobiety mamy jeszcze gorzej i nie mówię tylko o wzroście :O

Gość avp2
"nie mamy takich czasow tylko polsa jest taka poj**anym i zacofanym krajem wyjedz do niemiec to jakbys zmienila planete " dokladnie.

Gość tak pytam only
gdyby nie przodkowie walczący o nasz kraj, mówilibyśmy i żyli teraz po niemiecku, na pewno lepiej byśmy na tym wyszli