Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra_i_kuba

Piękne zdjęcia ślubne - w rozsądnej cenie

Polecane posty

Gość sandra_i_kuba

Zrobimy dla Was: -reportaż i plener ślubny -sesje dziecięce -sesje narzeczeńskie -indywidualne sesje To, co nas wyróżnia to naprawdę masa pięknych zdjęć dostarczonych w jak najkrótszym terminie. Zdjęcia poddajemy profesjonalnej obróbce graficznej. Zapraszamy do obejrzenia naszych prac na: sandra-kuba.pl Uwaga!!!!! Przy rezerwacji terminu do końca roku pełen pakiet: przygotowania, błogosławieństwo, ceremonia, wesele do oczepin i plener tylko 1200zł! Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt: 511 244 035

Gość paulina_malina
Podobają mi się fotki

Gość a co z przyszłym rokiem
i jakie okolice, była bym zanteresowana ale ślub mamy 14lipca 2012

Gość do sandra_i_kuba
Na jakim sprzęcie pracujecie i co to jest profesjonalna obróbka zdjec? Czy obróbka profesjonalna to naturalne rzeczywiste kolory?

Gość sandra_i_kuba
Termin ten mamy wolny, pracujemy głównie w rejonie Małopolski i Śląska;) Do powyższego posta: Nie sprzęt czyni fotografa, a profesjonalna obróbka zdjęć to rzecz bardzo subiektywna - to nie miejsce na dywagacje czym jest ona sama w sobie;)

Gość a co z przyszłym rokiem
małopolska?? super jestem z tego województwa, prosze o kontakt na mail openboart@gmail.com i jaka by wtedy była cena?? całej sesji,

Gość pallaosd
Jak dla mnie trochę bez stylu te fotki, miejscami wręcz ocierające się o kicz. Ale w sumie co kto lubi... właściwie to widywałam gorsze. Ale jak ktoś chce zobaczyć przepiękne zdjęcia, to polecam sobie poprzeglądać prace pani Marty Potoczek. Co prawda ona chyba z tego co pamiętam pracuje w okolicach Warszawy, a nie na południu Polski, ale polecam chociaż z czystej ciekawości zerknąć jak piękne można dostać zdjęcia z tak ważnej ceremonii.

Gość sandra_i_kuba
Wysłałam ofertę ślubną na podanego maila;) do LittleMee: współpracujemy z Nikonem i Peesem5;)

Gość sandra_i_kuba
Marta Potoczek - piękne zdjęcia na najwyższym poziomie;) Fakt - ale my dopiero zaczynamy - per aspera ad astra;)

Gość pallaosd
Sesja Ula i Jarek jest całkiem ładna, ale np Monika i Łukasz to już masakra, tak samo Benia i Kuba. Czemu tak blurujecie twarze? Przecież to wygląda fatalnie.

Gość pallaosd
No każdy kiedyś zaczynał. Ale błagam was, nie idźcie w stronę kiczu. Te wszystkie sztucznie dodawane efekty, zamglenia, blur, to wszystko sprawia że zdjęcia są bez klasy i stylu.

Gość sandra_i_kuba
Tak, zdajemy sobie z tego sprawę;) - te sesje są sprzed roku, kiedy zdjęcia robiliśmy tak w ogóle od trzech miesięcy;) Dzięki - konstruktywna krytyka jest w cenie i my potrafimy wyciągać z niej wnioski. Pozdr Sandra

Gość do Sandry i Kuby
Czemu myślicie, że wszyscy tu wchodzący to idioci. Jeśli już manipulujecie wypowiedziami to przynajmniej skasujcie dane o zdjęciach. Zdjęcia są wręcz makabryczne od strony technicznej. Ujęcia to sprawa gustu, ale widocznie mam spaczony gust, bo foty bardziej pasują do pogrzebu niż do ślubu. Zastanawiałem się, czemu te kolory na waszych zdjęciach są tak sfałszowane i mało naturalne. Już teraz wiem, czemu macie problemy z kolorystyką zdjęć.. Pracujecie NIKON D90 rodem z MM i to jest przyczyna, że nie chcieliście odpowiedzieć na zadane pytanie. Pracujecie na czułości ASO, 200 bo przy większych czułościach ten aparat ma mało stabilne kolory i szumi. Do tego praca całkowicie w automacie i o zgrozo w sRGB. Czyli tym aparatem posługujecie się jak zwykli amatorzy, dla których został on stworzony. Zdjęcia czarno białe to ucieczka od kolorów, bo ujecie wyszło, jako takie, ale kolory do kitu. Co do obróbki zdjęć to jej nie ma i chyba nie wiecie, co to pojecie znaczy? Czemu pracujecie w zapisie zdjęć JPG. Zdjęcia ślubne to pamiątka na cale życie i fotki powinny być naturalne miłe dla oka a u was tego w zdjęciach nie ma. Mam przeczucie, że przy takim poziomie usługi pracujecie na czarno. Pociesze was, że takich jak wy jest spora większość tak, że nie jesteście osamotnieni. Nie wmawiajcie ludziom tego czego nie ma.

Gość do Sandry i Kuby
Jeszcze jedno Zdjęcia na waszej stronie, są wykonane pomiędzy sierpniem a wrześniem tego roku. Czy na sesji w sypialni jest oryginalna para młoda? Te zdjęcia sa wykonane 13 sierpnia ( sobota) pomiędzy godz. 7 a 8. rano. Odważna młoda, że nie bała się przed ślubem uszkodzić swojej sukni.

Gość sandra_i_kuba
współczujemy autorowi powyższego posta stanu nerwów i ogólnie psychiki - polecamy coś na rozluźnienie;)

zdjęcia naprawdę bardzo, bardzo ładne, jak bym mieszkała gdzieś niedaleko to na 1000% bym Was wynajęła, bo muszę przyznac, talent macie super, i pomysly tez no i oczywiscie cena bardzo przystępna ale niestety jestem z Poznania i trochę za daleko :( :( :(

Gość Za ponad trzy tygodnie
Miałam trochę kłopotów z wejściem na stronę, ale się udało. No cóż zaprezentowane zdjęcia w większości są krótko pisząc ohydne. Jestem też pewna, że kilka zdjęć plenerowych już kiedyś widziałam na innej stronie. Nie rozumiem, co to są te dane zdjęcia, choć jest to mało ważne, bo zdjęcia są wstrętne. Wiele wpisów w tym temacie to krypto reklama nawet z nickami czarnymi. Zawsze mnie uczono, że biały kolor ma być biały a nie sraczkowaty, żółty, itp. Czemu piszecie, że zdjęcia były robione w zeszłym roku a ktoś po czymś, co tam odczytał że zdjęć, były robione w tym roku?

Widzialam duzo gorszych zdjec slubnych. Obejrzalam te Marte Potoczek - tam tez sa spaczone kolory i przeswietlenia. Mi sie zdjecia generalnie podobaja, zwlaszcza za te cene. Najladniejsze jakie widzialam miala moja kolezanka, niestety nie wiem kto robil.

Gość Bawię się robiąc zdjęcia
Coś mi nie pasuje z tymi zdjeciami plenerowymi. Albo są kupowane jak robi to wielu fotografów albo pomysły są żywcem kradzione. Taka jakość zdjęć jaka jakość aparatu i tu aparat amatorski jest wielka pomyłką. Dane zdjęć czyli Exif można za pomocą odpowiedniego programu odczytać. EXIF do jednego ze zdjęć z sesji w sypialni tego co pan młody całuję w stopę pannę młodą. Zdjęcia są żółte, wypalone i bez plastyki. File NameObraz-354-1024x768.jpg Camera Model NameNIKON D90 Shooting Date/Time2011-08-13 07:35:39 Tv (Shutter Speed)1/80 Av (Aperture Value)8.0 ISO Speed200 Image Size578x768 FlashOn Color SpacesRGB File Size116KB Owner's Name

Gość Normalny1111
A czym ma robić zdjęcia nikonem d3s ? To na aparat nie zarobi.

Gość Pozdrawiam344
Przynajmniej D700 lub Canonem 5D. Jeśli ktoś się ogłasza jako profesjonalista to powinien mieć profesjonalne narzędzia pracy a nie dorabiać kłamliwe teorie bo ludziska się nie znają i wszystko kupią jeśli jest tanio. Dla mnie profesjonalista powinien robić zdjęcia NIKON D3 lub Canon 1D gdzie na te aparaty są pisane całkowicie inne algorytmy niż na pozostałe modele aparatów. Przy takich zdjęciach jak pokazane na stronie to aż dziwne że stać ich na Nikona D90 ale przecież kredyty robią cuda.

Gość gość
tylko wyjątkowo nieporadny troll internetowy może hejtować kogoś bo robi zdjęcia D90. Pokaż cwaniaku swoje fotki z D700 i 5D najlepiej MIII :). A Kuba i Sandra robią bardzo przyzwoite, powiedziałbym dobre fotografie.