Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sie w co ubracccc

Nie mam się w co ubrać. Wyglądam tanio, brzydko i tandetnie:( Co robic?

Polecane posty

Nie umiem do siebie dobrac ciuchow :( wygladam zawsze jak choinka bozonarodzeniowa, zero elegancji ,zero stylu , 10letnie małolaty wyglądają lepiej niz ja :(

Ten problem nie dotyczy tylko ciebie , jest wiele osób które pomimo zakupu wielu rzeczy nadal wyglądają źle , ja mam wrażenie że kupuje ciągle takie same ubrania i w jednym kolorze

No wlasnie z tym mam problem. Wchodze do sklepu ,zobacze cos kolorowego ,podoba mi sie, bo jest ''oryginalne'' :O Po pewnym czasie widze ,ze to jednak byl zly zakup :( Wyglądam potem jak ugoda dziewczynka z rosyjskiego bazaru która handluje kapustą :O wzroki ,kolory, cekiny, nadruki do tego mam slabosc.

Gość a ja ci powiem co zrobić
Najpierw poczytaj na temat elegancji itp - może być w internecie. Potem wywal wszystko z szafy na podłogę. Większość rzeczy sprzedaj na allegro, oddaj do caritasu czy cygance która chodzi po domach (u mnie przynajmniej) :-D Zostaw tylko to, co może stanowić bazę + kilka "ukochanych" rzeczy, które wyrzucisz i tak za pół roku. Pomyśl, czego jeszcze brakuje do tej bazy - zrób listę. Idź na zakupy i trenuj silną wolę - nie kupuj niczego spoza listy. Będziesz kobietą z klasą. A ile miejsca w szafie! 🖐️

Gość y yja tyz
Ja mam ten sam problem i nie wiem co z tym zrobic.

Chyba wiele kobiet ma ten problem, bo programów o dobieraniu ciuchów coraz więcej. Czemu nie zaczniesz ich oglądać robiąc notatki? Niekonwencjonalne ciuchy są spoko.I szczerze to chyba dobieranie ich do reszty stroju nie jest takie trudne - jak masz coś wzorzystego i dziwacznie skrojonego, to wszystko inne dobierz gładkie, monochromatyczne i o nierzucającym się w oczy kroju i już.

Gość Jokamar.pl
Można wzorować sie na ubiorze dziewczyn promujących ubrania. Tanio nie znaczy tandetnie. Np. taki zestaw jest jak najbardziej na topie: http://allegro.pl/show_item.php?item=1795268211 i wiele innych pomysłów za niewielki wkład własny. Zapraszam na moją stronę.

Gość suavilla
Ten chiński badziew modny? Ten zestaw na ulicę? Oj, nie. Moim zdaniem to nadaje się wyłącznie do chodzenia po domu. Jeśli nie wiesz, co założyć - postaw na klasykę. Ołówkowa spódnica lub spodnie w kant, biała koszulka polo, zwykły biały T-shirt, czarne szpilki lub skórzane mokasyny. Sweter z warkoczami i dżinsy. Ba! Nawet skórzane spodnie! :)

Gość Pandzior
Może szukać inspiracji w sklepach internetowych i podłapywać pomysły z modelek?

Popieram suavilla. Te smieszne legginsy mozna co najwyzej w domu ponosic... Podstawowe rzeczy w garderobie to reczy o prostym kroju a wtedy wystarczy jeden drobiazg: kolor/krój swetra czy fajny ozdobny naszyjnik :)

Gość precz z PO
Moim zdaniem, kobieta która nie ma wyczucia stylu, nie potrafi się ubrać, łączyć kolorów jest bardzo nieatrakcyjna !!!

Gość marcela29875
Ważne żeby dobierać ubrania do swojej wagi i wzorstu. Ja na przykład kupuje odzież XXL i jestem bardzo zadowolona ponieważ są to ubrania jak szyte na mnie:)

Gość kup sobie obcisłe
skorzane spodnie a wtedy kazdy facet zwroci na ciebie uwage! GWARANTUJE! (na lato moze byc skorzana mini)

Gość podpatrujcie
gotowe zestawy na manekinach sklepowych, oczywiście te które się wam podobają i próbujcie odtworzyć taki zestaw a jak macie kasę to kupujcie wszystko z manekinem łącznie z torbą i butami

Gość i co kupilas te
skorzane spodnie?