Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa23nowa

ile was kosztowało wesele

Polecane posty

Gość moja szwagierka miała teraz w
Nie ważne czy sie zwróci czy nie ! wazne , zeby wesele bylo udone i wszyscy byli zadowoleni ( co oczywiście graniczy z cudem :-) ) Ale jak się zwróci to też zajeiście :-) Juz nie róbcie z siebie takich Swiętych, ze wogole Was nie obchodzi ile dostaniecie kaski.

Gość mloda_sliwka
tobie bylo by wstyd dac 300 zl a jak ktos wiecej nie ma to nie jest mu wstyd tylko daje tyle ile moze

Gość baboruwka
Moje wesele za dwa tyg,gości zaproszonych 170,a 150 potwierdziło przybycie,koszt całkowity ok 50 tys,wesele sponsorują rodzice z tym że teściowie płaca więcej bo od nich zaproszonych 120 osób a ode mnie 50.Sama kupiłam sukienkę i płacę fryzjera,kosmetyczkę oraz obrączkę .Resztę [płacą rodzice

Gość gość
Niektórzy się dziwią pytaniem "czy wesele się zwraca", ale młodzi naprawdę mają dylemat. Mój przypadek. Z narzeczonym wynajmujemy mieszkanie. Mamy odłożone ponad 60 tysięcy. Planujemy kupić działkę i zbierać na budowę domu. Jak trzeba będzie poratujemy się kredytem. I teraz wchodzi kwestia ślubu...z weselem czy bez ? Można zrobić poczęstunek dla najbliższych, ale nie oszukujmy się że wyjdzie stypa . Chyba jednak lepiej zastanowić się nad weselem i wydać powiedzmy ok 40 tys. Wszystko super, ale stracimy kasę,którą zbieraliśmy długo na swoje cztery ściany... Przeważnie młodzi nie mają nic swojego. Wynajmują albo mieszkają z rodzicami i po prostu liczą na to ,że jak najwięcej się zwróci, ja też. Broń Boże nikomu nie obrobię d**y jak da mi 200-300 zł do koperty. Nie liczę że ktoś będzie płacił za moją suknie ,fryzurę czy fontannę z czekolady, ale fajnie by było gdyby zapłacił za swój talerzyk i tyle... :)