Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dellicje

Poradzcie coś, bo zbije zaraz syna !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość flegmatycznie
ojojojjoojnoxelia ciagle pisze zegnam, zegnam a jakos nadal tu wypisuje.......... no faktycznie nie twoj poziom bo zeby sie z toba zrownac to poziom trzebaby bylo miec na minusie.......... ty jestes dnem dna, naprawde wypierdalaj stad bo jak czytam twoje posty MARVA NOXELIA to rzygac mi sie chce na twoj zjjebny ryj ty szatanska dziwko

ta mój też nie idziemy na dwór? nie, ale on faktycznie jest na nie, bo ja do ubierania, a on w nogi i kłoda, tak go nazywamy z mężem, bo ręce do góry i za nic w świcie go nie weźmiesz z podłogi, tak wyprostuje te ręce, że ja w końcu padam ze śmiechu i ubieram go na podłodze lub gdziekolwiek się znajduje

Gość iśka33*
Nox Anielica jesteś paskudnym kurwiszonem,zawszoną narkomanką,a śmiesz wyzywac innych,szpetna wiedzmo wiem o tobie wiecej niż ci sie wydaje jak tam mamusia? odnalazła sie juz czy jednak uznają ją za zaginioną....??? hę?

Gość flegmatycznie
MORDE to masz ty!!!!!!!!!!! a jaki zjebany ryj to juz kazdy wie i kazdy widzial........... NIC DODAC NIC UJAC>......... a jak do mnie cos piszesz to zwracaj sie na PANI bo dla mnei to ty nikim jestes, zwykla dziweczko z meliny, zatechlej sutereny...... nic soba nie reprezentujesz NIC A NIC jestes nikim i wypierdalaj stad szybciutko do siebie podobnych

Gość yutvwwww
noxi brudasko zmien lekarza bo ten ci za slabe leki przepisuje :D:D:D co za klamczucha wstretna! :O No ale w sumie pewnie nieswiadomie to robi- trzeba jej wybaczyc bo chora jest...

Gość jolkasrolkaaaaaaa
noxi juz tyle razy sie zegnalas, a wiecznie tu wracasz. idz stad, przestancie sie juz klocic i wyzywac. prowokujesz ludzi, taka sobie zrobilas reputacje,ze nawet zmiana nika nic nie da. daruj sobie wyzwiska i przestan sie udzialc tam gdzie cie nie chca. po prostu idz stad.

Gość noinienoxi
a komu mam zazdrościć, tobie? mam dziecko wiec twojego nie potrzebuję i seksowną nie jesteś, sory, ale nie, moze za 10 lat jak zmądrzejesz

Gość flegmatycznie
IKA dobrze piszesz, pozdrawiam!

Gość dellicje
Mamo bliźniaków - dzięki :) Oczywiście ja jego nie chciałam zbić, uderzyc ale jak tak wrzeszczał to miałam ochotę dać mu klapsa na otrzeźwienie. Z czapeczka akurat jest problem, bo syn po prostu nienawidzi czapek- zaróno w lecie zrzucał, tak samo będzie w zimie. A że ma swoje zdanie - otóż to:) Muszę przywyknąć do tego, że jest małym człowieczkiem i może chcieć coś innego niż ja, tylko żeby jeszcze był barziej skłonny do kompromisów ;) Ale wszystko przed nami Życzę udanego dnia:)

Autorko, wiesz co mi pomoglo... zrobilam sobie wolne od bycia mama na 1 dzien, kiedy twoj maz bedzie mial wolne, po prostu zostaw wszystko przygotowane i idz gdzies dla siebie, chocby na spacer sama, albo do kosmetyczki czy do fryzjera czy do kumpeli na plotki na dobra kawe , to pomaga. caly dzien siedzisz z dzieckiem w domu, potem wraca kochany tatus , ktory caly dzien teskni do szkraba, ktorego ty masz juz serdecznie dosc, dziecko to wyczuwa , a z tatusiem grzeczny jest , a ty masz juz po prostu dosc, rozumiem cie swietnie, to byla tez moja hstoria zycia. Dzisiaj moj syn ma 10 lat i szczerze ci powiem, ze zycie za niego oddam, bo to najblizsza mi istota pod sloncem. A dal mi popalic przez kilka dobrych lat, nikt nam nie mowil ,ze bedzie latwo, wiec glowa do gory i zadbaj najpierw o siebie potem o reszte rodziny, zobaczysz to dziala

moj ojciec buduje domy i p-rowadzi biuro, gdzie moja mama pracuje. a moj facet ma firme z bracmi prowadzi i taka ze mnie meliniara ze niczego nam nie brak, a szczegolnie mojej corci. a teraz zegnam po raz ostatni zazdrosne scierwiatka 🖐️

Gość flegmatycznie
IŚKA *!

Gość iśka33*
jasne,idziesz sobie wstrzyknąć mleko makowe chyba hahahaha ja pierdziele,ale masz paskudną morde,za sam wygląd bym cie oblała benzyną i podpaliła bo o charakterze nie wspomne... ale czego sie spodziewac po kims kto sie wywodzi z rynsztoka i takim samym jezykiem sie posługuje

Gość jolkasrolkaaaaaaa
asiamt syn tak robi, bo widzi,ze dla ciebie to zabawne. ubierasz go tam,gdzie on chce.

Gość abażur w groszki
Do Noxelii - przejrzałam Twoje zdjęcia,i kojarzę Ciebie z nicka "Martva", w którym pisałaś coś zupełnie innego, że dzieci nie znosisz, że ze swoim facetem nigdy ich nie chcecie mieć i że nie zrobisz z siebie nigdy krowy rozpłodowej, więc skąd nagle pomysł, że Ty masz 4-miesięczne dziecko ?

Gość jjhbebeizn
Noxi przestań pizgać te farmazony żeś szczęśliwą mamusia bo na innych topikach piszesz że bachorów nigdy mieć nie będziesz bo nie chcesz . I skończ włazić na topiki ciebie niedotyczącym. I przestań sie czepiać innych matek bo widocznie twoja matka też nie mądra bo pewnie cie upuściła i porządnie pizgłaś głową o posadzke .

Gość noinienoxi
i mieszkasz noxelio w tym lesie na zdjęciach?

Gość flegmatycznie
JEDYNE ścierwo jakie znam i jakie przychodzi mi na myśl to NOXELIA........... hahahahahahah no tak to etraz tatuś domki buduje a twój paskudny mumin ma firme z bracmi?? pewnie z włuczykijem i innymi z klanu? hahahahhahaha dziewczyno jaka firma, jacy bracia przeciez ty pochodzisz z patologiii, mieszkasz w stęchłej sutenerze gdzie ledwo promienie slonca wpadaja dlatego masz taka blada morde

Gość jolkasrolkaaaaaaa
noxi dziecko chce jesc, idz juz stad...

Gość abażur w groszki
Przecież po zdjęciach w stopce widać, jaki to użytkownik. I wszyscy doskonale znają jej wpisy "antydzieciowe" i jeszcze się dziwi, że ktoś podważa fakt, że ona ma niby dziecko ? To naprawdę niedorzeczne.

być moze przeważnie ubieram go w jednym miesjcu, ale zdarza sie, ze rzeczywiscie zrobię to na podłodze, a może zacznę, bo po zmianie bluzki udaje mi się go wziąć za rekę i zaprowadzić na kanapę

Gość iśka33*
flegmatycznie no co? prawda ZAWSZE w oczy kole,ta dziewucha to zwykła przybłęda,namolna,pluc swini w twarz to mówi ze deszcz pada i tak samo jest z nią,wyganiają ją drzwiami to sie cisnie przez okno

Gość flegmatycznie
ALE LALECZKA JEST Z TEJ NOXELIIIIII mmmmmmmmmmm prawdziwa SEXOWNA CZAROWNICA.......... twe biale lico i blekitny cien na powiece mnie oniemiela.......... naprawde!!!!!!!!!!!!!! noxelia ty rozpłodowa krowo jak to nazywalas niegdys kobiety ktore maja dzieci......... jestes obrzydliwym pasztetem mowie to szczerze,

zmienilam faceta szmato i z nowym zaszlam mysl troche jak potrafisz zreszta nie czuje potrzeby by cos udawadniac :D a taka ze mnie krzywas morda, ze mialam 9 facetow a wy pewnie jednego wasacza ohydnego. ale ten jest ostatni i z nim mam dziecko, moj ideal a wy zazdrosne baby nie wstyd wam tak obrazac inna matke ? chore to forum, zegnam . nikt jeszcze mnie nie obrazil od meliniar, ja taka nie jestem 🖐️

Gość mama blizniakow 2letnich
asiamt Jeden z moich synków też tak robił, więc identycznie postępowałam. Przerywałam wychodzenie, mówiłam "nie idziemy, nie chcesz się ubierać" (to muszą być tylko jasne komunikaty) i już. Czekałam spokojnie. Sam przybiegał, nagle robił się elastyczny i można było go normalnie ubrać :D Im więcej prosisz, tłumaczysz, kombinujesz, tym gorzej. Wiadomo, że czasem trzeba wyjść szybko i sprawa się komplikuje, dlatego ja ćwiczę na dzieciach jak wychodzimy na zwykły spacer, gdy mi się nie spieszy. Wtedy przy ekspresowych wyjściach, gdy czas goni, jest łatwiej.

Gość flegmatycznie
dla mnie noxelia znana takze z nicku MARTVA naprawde jest osoba chore, prawdopodobnie ma schizofrenie, nikt nie chce z nia rozmawiac ona ciegle sie wcina do dyskusji, kazdy ja juz na, kazdy wie jaka jest tepa, nie wiem czy widzieliscie ostatnio jak ktos przerobił jej fotki ona byla MIGOTKA a jej facem MUMINKIEM dwa obrzydliwe pasztety fuj

Gość abażur w groszki
pisała jeszcze, pamiętam, że mamy wiadra między nogami i że ona nigdy do tego nie doprowadzi, a teraz robi z siebie wielce czułą matkę 4 miesięcznego dziecka, naprawdę nie wiem, co tym ludziom odwala, żeby tak sprzeczne rzeczy pisać i to pod stałym nickiem pokazując swoje zdjęcia.

Gość Angfsykk
Nie no bo pizgne noxi ty już nie widzisz nawet jak ściemniasz . Dużo zawodów ma twój tatuś i chłopak ha ha ha ha ha . Czemu prawdy nie powiesz co wstydzisz sie ?