Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupaa2333

Czy są na świecie mężczyźni, którzy nie zdradzają?

Polecane posty

Gość kjkjkkjk
...z tej gry Jest coraz wiecej kobiet,ktore chca mnie przekonac,ze ze mna jest coś nie tak skoro nie zdradzam.Przypominają one męzczyzn,ktorzy mówią,że każdy to robi.One też myślą,ze kobiety są takie same.Ich błąd. Swoją drogą najciekawsze jest to,ze często mezczyzni ostro reagują jesli kobieta ich zdradzi.BOLI ICH TO.A skoro tak..to dlaczego tak trudno im zrozumiec kobiety? Nas też boli.Ich to potrafi zniszczyć..nas podobnie.Pod tym wzgledem nie różnimy sie za bardzo.

Gość kjkjkkjk
max no ale tyś prawik czy nie? Nie masz kobiety przeciez no a jakbys mial to byś zdradzał?

Gość kjkjkkjk
Dareios widzisz, i właśnie dlatego jestem obecnie singlem. wolę grać w otwarte karty mam dla Ciebie radę.Pozostań przy swoim stanowisku.Nie popełniaj błędu zdrady,nie krzywdź,wyjdzie CI to na zdrowie.

Gość ffffffffffs
nie ma

Gość łooooooo ludzie...
Są są tylko trzeba dokładnie szukać :P

kazdy facet mysli jajami.."jak suka nie da to pies nie wezmie" to prawda..tacy sa mezczyzni...byle co ich podnieca..i jak sie napala to nie ma bata, zdradza!! rzadko ktory facet by nie skorzystal ale to juz jest wyjatk chyba jeden na miliard!! ;)

Gość azasaga
Tak zaczęłam czytac wątek i moja uwagę przykuły posty DAREIOS.. od któregos momentu skoncentrowałąm sie wyłacznie na nich. I tu pewnien cytat: "Rani? Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. To po pierwsze. Po drugie ewolucja nas tak zaprogramowała abyśmy jak najszerzej rozsiali swoje geny. I to właśnie dlatego po pewnym czasie z jedną kobietą po prostu przestaje nas pociągać. Choćby nie wiadomo jak piękna była. Nie mówię że tak jest zawsze, ale w wielu przypadkach tak właśnie jest. Poza tym dla nas facetów seks to nie jest jakieś wielkie halo. To nie jest jakaś celebracja bliskości, miłości itp tylko po prostu fizyczna przyjemność. Dlatego wielu z nas nie ma blokady przed niezobowiązującym seksem z obcą kobietą. I dla nas taki skok w bok nie musi od razu przekreślać naszej miłości do swojej kobiety." Drogi Dareios... czyli generalnie sprowadzasz mężczyzn do poziomu zwierzecia które jak natura przykazała ma zapewnic jak najszersze rozpowszechnieni swoich genów? A co z rozsadkiem? Mysleniem? Uczuciami? Myslałam ze jednak troche róznicie sie od przecietnego szympansa... ale cos może się myliłam. Zdrada to nie jest wielkie halo powiadasz? A czy tak samo odbieracie to w drugą strone czy jednak włączają Wam sie jakieś ludzkie uczucia np zazdrość, zranienie, smutek??? A może dalej uważacie jak ów bezwolny szympasnik ze przetwanie gatunku rzecz świeta? Na wypaek gdyby się jednak okazało że jednak natura w toku ewolucji nie poskapiła Wam rozumu i uczuc to moje ostatnie pytanie: co czuje durny facet który dla spuszczenia sobie z krzyża zranił osobe która "kocha"? Mam nadzieje że moja wypowiedz skłoniła Cię choc trochę do reflekcji...

Gość azasaga
Przepraszam za brak ładu i składu gramatycznego