Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona...........

czy to wczesne poronienie?

Polecane posty

Gość bhtgfvrdes
ja mam 29 lat, bardzo obfite miesiączki ze skrzepami i mam mięśniaka wielkości 4 cm. Więc nie piszcie że w tym wieku to za wcześnie, bo tak nie jest.

Gość spokojnie lekarz zrobi ci usg
do tego i do tego -jeśli trzeba to zbada. Nie wiem czy zobaczy wszystko podczas badania ale przecież cię z niczym nie odeśle. Podczas usg nie będzie to przeszkodą. Tak myślę. Co do usg to miałam wiele razy usg dopochwowe i nigdy nie musiałam pić żadnej wody. Widać lekarka miała słaby sprzęt.

Gość zmartwiona...............
masz jeszcze jakieś inne objawy tzn czy okres Ci sie wydłużał?

spokojnie lekarz zrobi ci usg dzięki za wszystkie porady:)

Gość spokojnie lekarz zrobi ci usg
nie ma sprawy. :) A na którą idziesz?

16 to zmykam potem sie odezwę mam nadzieję ze będzie dobrze

a dlaczego jak kobieta ma spóźniony okres,jakieś rwanie w jajnikach itp dolegliwości to wszystkie myslą że to ciaza albo poronienie ? nie majac dowodów na potwierdzenie... same sie nakrecacie a potem sie dziwicie ze okresu nie ma,bo od takiego myslenia robia sie nieregularne ja poroniłam raz naturalnie,raz miałam obumarłą ciąże i w pierwszym przypadku miałam bolesne dziwne uczucie w szyjce,teraz gdy mam już poród za sobą wiem jak wygląda taki "skurcz" porodu/poronienia w każdym przypadku jest trochę inaczej,po takich skurczach miałam skrzepy,jeden był większy 1,5cm reszta to takie normalne. Okresy też mam różne,raz 4dniowe a czasami spóźnione 7-8dni i to ciągłego krwawienia.

Gość zmartwiona...................
no jestem byłam u lekarza i to było bardzo wczesne poronienie, ulżyło mi na tyle ze wiem że nie mam zadnych torbieli czy mięśniaków , ale z drugiej trochę mi smutno

Gość zmartwiona...................
też teraz wiem jak wygląda poronienie , i nie chcę więcej tego przechodzić bo najadłam sie strachu, musze bardziej uważać bo nie ma bezpiecznych dni, a jak się nie planuje, to też sie nie dba tak bardzo o siebie ja wtym momencie sie rozchorowałam brałam antybiotyk i może dlatego tak wyszło

Gość Bociankowa
najwazniejsze że jestes zdrowa:) didziusia jeszcze bedziesz mieć

Gość dobrze ze jest ok
nic dodać nic ująć:)

Gość zmartwiona...........
a ile czasu trwa krwawienie po takim wczesnym poronieniu ? wczoraj myslałam że to koniec a dzisiaj jeszcze krwawię , skrzepów już nie ma tylko takie malutkie niteczki ilo to może jeszcze potrwać

Gość z tego co znalazłam to nie
miałaś usg? macica jest czysta? nic nie zostało?

miałam na tym usg wszytko było ok, zaznaczę że wczoraj zazywałam hemorigen, i praktycznie juz nic nie było a dzisiaj znowu tyle że nie bardz ale tak delikatni, według moich obliczeń byl to poczatek 5 tyg

Gość teeeeez
krwawiłam 3 tyg, ale to był 8 tyd c

Gość zmartwiona.......
miał ktoś podobną sytłację,jak widac na moim przypadku wizyta u lekarza wszytskiego nie wyjaśnia

Gość Smutna:(
Jestem właśnie po wczesnym poronieniu:((po 5 dniowym pobycie w szpitalu. W piątek i sobote zrobiłam test ciążowy bo okres sp.óźniał mi sie tydzień i czułam że jestem w ciąży, niestety w sobotę dostałam krwawienia strasznie brzuch mnie bolał. w szpitalu robili usg i beta, na początku podejrzewali ciążę pozamaciczną, ale beta spadało i krwawiłam leciały skrzepy. Jestem już w domu i jest mi strasznie smutno to był prawdopodobnie 4 tydzień.....