Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolma

jakie buty na jesien dla nas kobiet??

Polecane posty

jest tu duzo kobiet dlatego pytam tu.mamuski podpowiedzcie prosze jakie buty na jesien sa teraz modne??jakie wam sie podobaja?co wy sobie kupujecie na ta jesien??ja nie mam juz pomyslu;/nic mi sie nie podoba;/ moze wy cos doradzicie?? wklejajcie linki z aukcjami badz butami z jakiegos sklepu jak znacie fajne stronki bo ja juz sie poddaje.nie moge znalesc nic fajnego

no cóż, chyba wybiorę coś z Venezii, krótkie kozaczki za kostkę he he

Wlasnie musze cos sobie kupic. Miałam przez 2 sezony takie fajne wkładane botki. Jak znajde link to Ci pokaze. Super byly. Jak bedą takie to sobie kupie, co z tego ze nie modne jak wygodne :P

cos w tym stylu tylko inne kolory mialam (śliwkowy i jasny brąz) http://allegro.pl/a110-kozaki-saszki-botki-czarne-36-37-38-39-40-41-i1808486038.html Dla mnie idealne i w sumie obchodzilam w nich tez całą zimę :D W ciąży mi nogi puchly a te byly szerokie i wygodne... W sumie teraz by pasowalo coś na obcasie albo koturnie. Musze zobaczyć co jest w sklepach.

te od czapki... mogłyby być, tylko jak dla mnie to w kolorze brązu

Gość gatta gatta!
asiamt, ty pracujesz? nie no bez kitu, nie wierze... chyba tylko w swoich marzeniach cały dzien dzis klapiesz na kafe!!!

zabilabym sie w takich, albo zbierala zeby z chodnika. Jeszcze z Lolką na rekach... Nie umiem chodzić w butach na obcasach.

Gość gatta gatta!
aska, jasneee:O

Gość czapka dla 5cio - 6scio latka
ja tez wole buty na płaskim obcasie ale do pracy szukam czegos lekko podwyzszonego,obcas moze bys szerszy nawet ew koturna

na spacery z maluchem, to oczywiście coś na płaskim, ale do pracy to takowe mi sie podobają

Gość haahahahahahahahaha
asiamt pracuje w kuchni na blacie:D:D:D:D:D

a dla Pani nie wierzącej, ze pracuję to o 16 zaczynam angielski jeszcze na dodatek i tak 2 godzinki 2 razy w tygodniu i jeszcze robię aplikację radcowską, jeżeli wogóle wiesz co to jest i dajże już spokój z tym niedowierzaniem, bo mnie to wogóle nie interesuje

Do pracy nie chodze jak na razie więc kupowanie butów "do pracy" mi odpada. Ogólnie chodze "do przychodni" i tam mi najwygodniej w takich "na płaskim" ale w sumie jakaś nieduża koturna czy maly obcas też mogly by być bo Bozia wzrostu mi niestety za dużo nie dała :P

jezeli chodzi o mnie to duzo kupuje na all ale buty to akurat musze zmierzyc w sklepie jak leżą na nodze

zapomnialam napisac ze potrzebne mi buty na plaskim.bo na obcasach i koturnach mam.pomozcie:(

Gość piekielna anka
Asiamt, nikt ci nie wierze ze pracujesz!.po co ta sciema? lepiej ci z tym,ze udajesz pracujaca mame?Poco?

no ale co to kogo obchodzi czy ja pracuję, czy też nie moja to sprawa, czy to takie ważne dla was? pracuję i mam sie świetnie

kobietki - a jak często zmieniacie buty na nowe? jak często kupujecie nową pare?

ja wole buty tansze- ok 100zł max a częściej kupowac te wyzej jak dla mnie są zbyt męskie

no ja co roku mniej wiecej, ale w tych sprzed roku też chodzę, dbam o buty i mam na długo kupuję na zimę, wiosnę i lato, czasem też w jesieni