Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

najbardziej pożądane i najbardziej niechciane

Polecane posty

Gość maryśkaaa
facet +zaradny, opiekuńczy - ciotowaty, głupi kobieta (a tu będę strzelać :P ) + seksapil, kokieteria - materializm, wyuzdanie

Gość LoOoOsEr
facet + pewność siebie, twardość, bajer, dowcip - nieśmiałość, brak własnego zdania, brak charyzmy i charakteru

U kobiet, to nie wiem, ale u mężczyzn fajne są niebieskie oczy i długie, kręcone włosy. Delikatne twarze też niczego sobie. :classic_cool: A z charakteru to dłuugo by wymieniać pozytywne cechy, które plusują. W każdym bądź razie na pierwszym miejscu stoją inteligencja i poczucie humoru, co pewnie większość potwierdzi. :P No i kultura osobista oraz pewność siebie i swoich przekonań połączona z kultura dyskusji. :classic_cool:

U mężczyzn moim zdaniem najbardziej pożądaną cechą charakteru jest dojrzałość emocjonalna, zaradność (byleby rąk nie rozkładał jak coś pójdzie nie tak bo na butach wyniosę), odpowiedzialność (to idzie w pakiecie z dojrzałością, ale lepiej dodać) i poczucie humoru (kompatybilne z daną partnerką). Niechciane cechy to nadmierne lenistwo, niechlujstwo, brak kultury, niezdecydowanie, uciekanie od problemów i brak dystansu do samego siebie. A z wyglądu bardzo ciężko powiedzieć, jak miałabym wybrać coś co moim zdaniem źle wygląda u każdego faceta to krótkie nogi i zaniedbane włosy.

U kobiet na minus: brak szczerości; zaczynanie tematu, nie kończenie go i fochy, że facet się nie domyślił; materializm. Na plus: opiekuńczość; kobiecość; subtelność; dbanie o dom i rodzinę. U facetów na minus: gnicie przed tv; brak rozmowy o problemach. Na plus: dbanie o swoją kobietę; zachowywanie spokoju przy jej PSI :), zaradność, dojrzałość.

u kobiet - uśmiech, opiekunczość, towarzyskośc, ładny wygląd u mężczyzn - szarmanckość, dojrzałośc emocjonlna, temperament

najbardziej niechciane: Facet - ciapowatość, powolność, zrzędliwość Kobieta - brzydota, głupota, bycie babochłopem Tragedią jest posiadanie wszystkich cech łącznie;).

Uniwersalnie: pożądane- inteligencja, dystans do siebie, poczucie humoru dobrane do partnera, tolerancja, umiejętność rozmawiania o wszystkim niechciane- głupota, obrażalstwo (u kobiet paniusiowatość), pazerność, zadufanie Rev prowadzi badania jakieś?:D

Czy ja wiem...chociaż ja jestem z gatunku babochłopów i pewnie wolałabym sama tego niedźwiedzia zabić niż się rannymi zajmować :P

Dzięki za słowa otuchy ale fikuśna w ogóle nie jest w moim typie. :D