Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA!!! UWAGA!!! UWAGA!!!

GDYBYŚ MIAŁ CZARODZIEJSKĄ RÓŻDŻKĘ CO BYŚ ZMIENIŁ NA ŚWIECIE?

Polecane posty

Wyobraź sobie że masz taką moc że możesz zmienić świat Jakbyś go ułożył?

Gość wyrzuciłbym wszystkie
chwasty z kafeterii

No dobra ty byś sie zabił w immie allacha jak sie domyślam ale ja pytam normalnych ludzi,takich nieopętanych którym podoba się życie i świat nie licząc właśnie różnych chwastów-ale konkretnie co byście zmienili tak by mogło funkcjonować Narzekac potraficie a mając moc i władze potraficie to spożytkować?

Gość rozliczyłabym wszystkich
złodziei, zlikwidowałabym zagrożenie śmiercią głodową, pogodziłabym wyznawców wszystkich religii, totalnie rozbroiłabym świat - do zera!!! Zorganizowałabym pracę tak, by dawała pożytek wszystkim i stanowiła logiczną ciągłość i zdrową zalezność produkcyjną i ekonomiczną. Zlikwidowałabym produkcję narkotyków

Gość jshcddkadshcush
Uczyniłam bym z ludzi marzycieli, marzycieli, któtrzy chcą te marzenia spełniać. Jak ja :)

wybiłabym wszystkich głupców co do jednego wiem, że zostałoby niewielu ludzi, ale w sumie po co napychac ziemię durniami? wystarczy kilku, ale mądrych zamiast stada idiotów

Gość do tego co pisze
"rozliczyłabym wszystkich" dodałbym odczuwalne kary za niszczenie i dewastację środowiska oraz za wulgaryzmy

Gość do tego co pisze
wprowadziłbym na szeroką skalę produkcję zdrowej żywności, ba, chyba trochę bym uwstecznił tez świat. Nooooo...i zlikwidowałbym powszechny dostęp do komputera na rzecz podniesienia poziomu czytelnictwa, kultury fizycznej i nawiązywaniu relacji żywych między ludźmi

Rozbrojenie świata -podoba mi się Pacyfizm znaczy się. Co z tymi którzy z tego żyją? Ok ale macie pełne pole do popisu. Dostajecie różdżkę i macie zmieniać co jeszcze?

Gość rozliczyłabym wszystkich
tych, którzy żyją z produkcji i handlu bronią przerzuciłabym w te rejony Afryki i krajów 3-go świata, w których jest mnóstwo do zrobienia. Jako pacyfistka nakazałabym organizować życie lokalnej społeczności przy pomocy dostarczanych środków i technologii przerzucanych z regionów najwyżej rozwiniętych

Gość delkajsk
Zrobiłabyś pole bitwy z kontynentu jakim jest afryka? Co z ludnością cywilną?

Gość mordyskarne
Gdybym miał taką moc zmieniłbym mentalność ludzką tak bym mógł wprowadzić nowe prawo dla ogólu i nową konstytucję dla wszystkich Również wyeliminowałbym broń narkotyki i wszystko co przynosi zyski szkodząc światu i ludziom. Zatrzymałbym czas jak w bajkach,ludzie zastygliby w bezruchu a ja zresetowałbym wszystko jak w komputerze,zostawiłbym tylko wiedzę która nie prowadziłaby ludzkości do tego co jest teraz,zakazałbym pod groźbą kar wracania do tego. Następnie za pomoca tej czarodziejskiej różdżki wyczarowałbym 100000000000 takich planet i układów słonecznych jak ten w którym żyjemy w tym samym wieku oraz komunikację miedzy nimi najprawdopodobniej byłby to teleport Ludzie mogliby sie osiedlać i mnożyć ileby chcieli ale łamanie prawa byłoby surowo karane. Ja jako jedyny posiadacz owej czarodziejskiej różdżki poświęciłbym się i uczynił siebie kogoś w rodzaju nieśmiertelnika by pilnować porządku w tym całym wszechświecie by wszystkim żyło sie szczęsliwie. Jednocześnie pozostałbym inkognito by wtopić się w tłum i czerpać garściami z możliwości jakie dawaloby mi życie.

Gość Apsikklapsik
Ja bym poszła na łatwiznę i czarodziejską różdżkę rozmnożyła tak by każdy miał swoja i robił z nią co chiał. Ja bym swoją odseparowała sie od innych czarnoksięzników i stworzyła swój własny świat niczym biblijny Bóg. Miałabym swojego Adama i żylibyśmy sobie jak w raju;) niedostępni dla reszty.

Gość Matakulatata
Dajcie troche zioła!

Gość Zboczusiusiu
I chodzilibyście w listkach figowych?

Gość jdnziqaslx,
Ja pierdziele fajnie byłoby miec taką różdżkę!

ja to bym zaczarowala ludzi tak zeby kazdy mial szacunek do drugiego i zlikwidowala biede zeby kazdy czlowiek byl rowny

Gość fr,yuko-smnoki
+Cofnołbym czas.

Gość chomiczynka 999 w
żeby zwierzątka były szczęsliwe 😍

Gość doc.dr.hab.
żeby każdy miał przed nazwiskiem co powyżej^

Gość even flow
ale farmazony :D ja zwiększyłabym liczbę na swoim koncie o 10 zer a reszte mam w dupie

Gość dylujepifrnmobred
Jesteś egoistą!

Gość mas/gsa/ego12
Brakuje ludziom wybraźni ,chyba nie umieliby spożytkowac takiej mocy-dlategojej nie mają!))))

Gość SISTERS34567
Mi się podoba wypowiedź ,,mordyskarne'' Tyle miejsca do mieszkania we wszechświecie a przy tym wyższa technologia.

Gość 97689247047
a mi ,,Apsikklapsik" tez bym chciał rózdźkę od wszystkiego.

Gość hologram2456
Ja bym przesiedlił Amerykę do Polski a Polaków do Ameryki. Zmieniłbym też tektonike ziemi by tam gdzie Polska było bezpiecznie. Następnie dałbym embargo na wszystkie towary z poza ameryki i wszystkim tym krajom które nie potrzebują wizy by amerykę odwiedzić te wizy bym przywrócił. I jeszcze stworzyłbym taka tarczę jaką dla ziemi jest ziemska atmosfera tylko silniejszą by nikt sie do nas nie przedostał nawet stonka ziemniaczana bo u nas by jej nie było;)

Gość kasza_manna_na_kolacje
A ja bym unicestwiła rządy i banki i zaczarowała ludzi tak, aby wszyscy się bardzo kochali i mieli straszne wyrzuty sumienia robiąc krzywdę drugiemu. Więcej nie trzeba byłoby zmieniać :)

Gość sanwilll
wszyscy mieli by wyrzuty-jak świat by funkcjonował?