Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .żenua.

WSZYSCY KOCHAJĄ ROMANA - wasze opinie o tym serialu

Polecane posty

Gość .żenua.

dla mnie żenujący:O zresztą tak jak jego wersja amerykańska 'wszyscy kochają raymonda'. Porażka jednym słowem. Oglądałam to pare razy i ani razu się nie zaśmiałam,a niby tam taki ubaw mają:O. TEDE fajnie gra (mimo że za wiele go nie pokazują),ale dla mnie ma nie wyraźną dykcję i nie rozumiem co on czasem mówi.

Gość bo Tede w ogóle niewyraźnie
gada:o A serial żanada!!Oglądałam ameryk.wersję i jest sto razy lepsza niż polska!!!!

Gość zośki kaśki i maryśki
dnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość Maskotkaaaaaaaaaaaaa
nie przesadzajcie ten serial nie jest taki zły ja się trochę tam śmiałam ale rzeczywiście nie wypaliło zjeśli chodzi o nie których aktorów pozdrawiam

mnie zniechęciły namolne reklamy tvn-u ...po co ich blok autopromocyjny tyle trwa... przecież jak ktoś chce coś obejrzeć to i tak obejrzy... a ten serial nie widziałam ale mi sie nie podoba :classic_cool: taki mega sztuczny sie wydaje

Gość Wszyscy kochają Romana
Wszyscy kochają Romana Sezon 1 Odcinek 5 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Wszyscy_kochaja_Romana_S01E05 Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Wszyscy_kochaja_Romana_S01E05

Gość gegvgvf
zenujacy. to serial dla glupich :O ktorzy sie smieja z niczego 🖐️

Gość Niespełniony Wizjoner
Nie oglądałem, bo nie oglądam durnych produkcji tvnu

Gość ja nie ogladam bo nie lubie
tej todorczuk - perchuc i tego karpia ktorego notorycznie robi :/

Gość o maj god ojojojojo
ja tez jej nie lubie, a serial wyglada na beznadziejny... wnioskuje po reklamach