Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakrakrakrakrakrakraaaaa

Jakie buty na zimę kupujecie córkom w wieku 3-4 lata?

Polecane posty

I czy kupujecie jedne do chodzenia, a drugie gorsze na śnieg?

I teraz żadna nie wklei linku, bo zlecą się inne i będą krytykować :(

Chodzi się, chodzi, miałam na myśli takie właśnie na sanki/ na podwórko.

Gość dfrtghyui
Śniegowce bądź kozaki zapinane na zamek

na sanki śniegowce, coś na grubej antypoślizgowej podeszwie, dużo misia w środku i skóra naturlana żeby nie przemakały. Na sapcer kozaki na zamek, coś ładnego ale zarazem wygodnego, tak żeby spokonie mogła w nich biegać. A na jesień saszki:D

ja kupie tylko jedne jakies kozaczki takie bardziej "do sukienki". Obstawiam ze całą zimę będzie mi mloda chorować więc na sankach nie pojezdzi. W zeszlym roku byli aż raz, a do przychodni to mozna i w kozaczkach przejść.

bo kurna wrzesien sie konczy a ona byla 4 dni w przedskzolu!! i dwa antybiotyki już poszly wrrr... kupie na sanki jak sie okaze ze bedą potrzebne. Takie mi się podobają http://moda.allegro.pl/elefant-shop-jesienne-kozaki-botki-l01-r-27-i1831136814.html ogólnie zachorowałam na kolor czerwony ostatnio. Mam takie fazy. W zeszlym roku byla na śliwkowo z brązem i szarosciami. W tym roku szary i czerwony ;) Lola jest różowiutka jak przystalo na niemowlaczka i cala w hello kitty aż do wyrzygania :P Ona moze1 Nie bedzie potem pamiętać :D

są bardzo ładne ale sa jesienne, nie na zimę, noga zmarznie jak nic. Sama się zastanawiałam nad lisytacją, ale istnieje ryzyko że są np bardzo szczupłe i nie zapnę na nodze a wtedy 2x koszty przesyłki...

No i dlatego nie licytuje bo mojej na 100% nie wlezą w łydce, ale może coś takie znajdę w sklepie, albo coś podobnego. Na razie licytuję inne, ale nie pokaże co by sobie konkurencji nie robić :D

Nie pokaze bo jeszcze kilka dni do konca i co? zwiną mi :P Plaszczyk tez licytuje i wlasnie szukam sukienki. Gdzies widzialam na jakiejś fotce dziewczynke w bialej sukience i miala na to założoną jeansową kamizelkę taką krótką. Mam taką kamizelkę dla M i nie mam jej do czego jej zakladac bo do spodni wygląda glupio i szukam sukienki ktora by do niej pasowała, ale nic specjalnego nie widzę. No i tą fotkę gdzieś "zapodzialam"

ladny ten plaszczyk, ale rożowyyy :P ja chce oczywiscie czerwony, albo szary a czerwona bedzie czapka, jeszcze myślę. Mój snajper ma dwie opcje wklepane :P :D znalazlam sukienkę ale cena mnie nie satysfakcjonuje... a szkoda bo już ją widze na mlodej, heh http://allegro.pl/zara-sliczna-sukienka-w-kratke-stylowa-r-4-5-lat-i1833156621.html

4,5 a sukienka fajna tylko trzeba ją troszkę ożywić czymś kolorowym... mialabym na nią pomysl, ale cóż. Na razie plaszczyk i buty a potem się pomyśli.

Gość masz od wiewiórki
nowe, dobre, ze skóry, dwie pary na zamianę