Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek tnt

przyłapałam męża na romansie... co dalej? :(

Polecane posty

Gość kubek tnt
nie wiem czy będę potrafiła mu zaufać jak wyjedzie i jak się spóźni do domu po pracy.... skoro wykorzystał głupie dwie minuty żeby do niej pojechac...... :o

Gość Po rozwodzie
o tym właśnie mówię...

Gość mireczkaa
to Ty już musisz zdecydowac, czy potrafisz zapomnieć i spróbować żyć z nim w związku od nowa. Ja Ci powiem jedno- faceci, którzy w domu mają w domu spokój, miłą atmosferę, seks i są w miarę "normalni" nie zdradzą. U Was były problemy i widac, ze mąż szukał. Zdrada to nie zawsze seks- ktoś tu dobrze napisał.

Gość dhcbd
wreszcie jakis mądry post

sama powiedzialas ze nie zaufasz mu juz. i po co to ciagnac? jak ktos wczesniej napisal zacznijcie wszystko od nowa , ale oddzielnie jesli po jakims czasie zechcecie dac sobie jeszcze jedną szansę to to zrobcie , ale teraz oboje potrzebujecie czasu , by zobaczyc co jest wazne a co wazniejsze

Gość dhcbd
jak sądze - najwazniejsze dla niej bedzie zemsta , albo orzeczenie winy :) wszystko inne ma znacznie mniejsze znaczenie bo jak smiał

Gość mireczkaa
napisała, że nie wie czy mu zaufa- a to różnica. Jest zraniona, jej ego cierpi- wiadomo, ze wtedy człowiek jest wściekły i nie myśli. Ja bym się nie rozstwała, bo wtedy jest ciężko wrócić.

Gość spiryt1979
Przerabiałam ten temat i z własnych doświadczeń wiem tyle ,możesz z nim zostać i ratować to co zostało z waszego związku jednak jakakolwiek sytuacja podejrzana mała sprzeczka będziesz patrzyła na niego z takim żalem i nienawiśćią z taką pogardą dla samej siebie że zastanów się czy tak chcesz dalej żyć

Gość Po rozwodzie
dokładnie... wróci z pracy później, nic nie powie, za dużo powie, bedzie miły, nie bedzie miły wszystko podejrzane...

Gość tentegotamtego
zaden sąd nie orzeknie jego winy w tej sytuacji. moglas nie interweniować.. jakby sie bzykneli to co innego:) zrob cos o czym pewnie jeszcze nie pomyslalas... porozmawiaj z nim bardzo szczerze nie z pozycji pokrzywdzonej, tylko rownorzednego partnera. przedstaw opcje, zapytaj jakie sa jego oczekiwania jesli mialoby dojsc do proby ratowania malzenstwa. kryzysy sa wszedzie, ale branie ich "na przeczekanie" to nie jest sposob na zazegnanie problemu. widocznie droga "naprawiania malzenstwa", ktora zastosowaliscie, nie byla dobra skoro skierowal sie ku innej kobiecie. wcale nie wykluczone ze zaluje.. nie sluchaj bandy nieudacznikow, ktora radzi ci jak najszybszy rozwod- przesadzajac, ze to nie ma sensu. podejmujac kolejna probe utrzymania rodziny w calosci, nawet jesli sie nie uda, bedziesz mogla kiedys sama przed sobą powiedziec ze zrobilas wszystko i nie poddalas sie. nie zrozum tylko opacznie moich słów i nie brnij w cos co juz jest wypalone.

Gość mireczkaa
dobrze napisane, podpisuję się!

Gość tentegotamtego
nie musi odbierac, moze przekierować! co za idiotyczne pytanie..

Gość dhcbd
namieszała teraz ...:) Innymi słowy o co chodzi ? zdradził czy nie zdradził - bo pisze sie tu o romansie niby a potem ze orzeczenia winy byc nie mozę

Może i gadam jak potłuczona, ale w moim przypadku to się sprawdziło. Jak wiadomo przypadki są różne. Jeśli będzie miło i słodko w domu i tak może się wymykać z domu. Żoną póki co nie byłam ale mój obecny facet wie, w jakim żyłam związku i powiedział że w przypadku kombinowania i zdrady facetem trzeba potrząsnąć. Jeśli kocha to podziała, jeśli nie to nie ma o co walczyć. Oczywiście, jak to bywa w życiu najbardziej żałuje się tego co się straciło. I taki mąż będzie się potem kajał że zrobił błąd i będzie teraz wierny i cudowny. Wszystko zależy od kobiety. Każdemu trzeba dać szansę ale ten kto ją dostał powinien ją dobrze wykorzystać. To co pisałam o walce i robieniu awantur miało odniesienie do sytuacji, które wskazują na to, że mąż właśnie u tamtej drugiej był. Nie chodziło mi o walenie go wałkiem to ciasta za każde spóźnione 10 minut. Jeśli facet notorycznie nie zdradza, tylko mu się zdarzyło to kobieta, która z nim żyje 15 lat nie zauważy tego? Przecież każda zna swojego faceta na wylot, wie kiedy kłamie i czy pachnie tamtą kobietą. Widzi po majtkach które pierze, czy się z kimś kochał. Jest to obrzydliwe ale prawdziwe. Myślę, że powinnaś porozmawiać ze swoim mężem i na spokojnie zapytać dlaczego. Czego mu brakuje, co jest nie tak. I sama też powiedzieć o swoich potrzebach, strachach, itd. Może dowiesz się od niego prawdy. Na forum są ludzie z różnymi doświadczeniami i nie da się ich wrzucić do jednego wora. Taka zdrada może również umocnić związek. Wcale nie musi go przekreślać. Trzymam kciuki za rozmowę. Potrzebujesz jej, bo ta sytuacja nie da Ci spokoju.

Gość 787665756476908
dowody są wystarczające, żeby puścić dziada z torbami i orzekać winę z jego strony - odpisywał przyznał się i wszystko na ten temat baba jest zwykłą szmatławicą nikim więcej !!! wychowawczyni dziecka? powinnaś zgłosić sprawę w szkole jak sie zachowuje ta kobieta! facet się nie zmieni i nie wierz w to, bo jak posmakował adrenaliny zdrady to bedzie chciał wrocic do tego a Ciebie wykonczy psychicznie poźniejszym powrotem czy wyjazdem. Poza tym jak ona jest sama to nie odpuści jeśli sie zakochała, bedzie walczyc o niego jak tylko sprawa przycichnie i facet znowu do niej pojedzie napisalas że widzą sie codzien. wystarczy że zamacha mu tylkiem przed nosem a on dostanie juz małpiego rozumu współczuję Ci. Nie chciałabym być z kimś takim jak Twoj mąż ani przez chwilę. Nigdy bym mu juz nie ufała

Gość 666666666666666666666666666666
Widzi po majtkach które pierze, czy się z kimś kochał. Jest to obrzydliwe ale prawdziwe. " prosze o wytlumaczenie co sie widzi w tych gaciach faceta???????? abym byla przygotowana...sperme czy co? pytam na serio.

Gość spiryt1979
Ano właśnie największym problemem jest zaufanie ,którego później już niema to jak ja to mówię reanimacja trupa .Niby związek jeszcze żyje ,niestety niby tylko .Prawda jest taki jeśli raz spróbował to ...wcześniej czy później nastąpi ponowna próba ...Jeśli się nawet mylę to ty zawsze będziesz o tym myślała piszę ponownie czy tak chcesz żyć?????

Gość dhcbd
jak to co ? brudne majtki jesli sie po sexie nie umyje tylko zaklada gacie na dupe , to slady na nich zostają , ale tylko u brudasach

Gość 787665756476908
to wszystko co zostanie pod napletkiem po seksie z kobietą śluz glutki i kobiecy zapach

Gość dhcbd
a nowemu to zaufa tak :) piszecie bzdury , jak nie zaufa mezowi to i nowemu mezczyznie nie !

Gość dhcbd
a jak nie ma napletka :)

Gość boli mnie boli mne boli
brrrrrrrrrr:-O ja nigdy tak dokladnie gaci mojego faceta nie ogladam beeeeee:-O

Gość spiryt1979
RÓŻNIC JEST ZASADNICZA Z NOWYM FACETEM JEST TAK ŻE ZACZYNASZ BEZ PRZESZŁOŚCI BO JEJ NIE MA WIĘC I BEZ ŻALU PRETENSJI I PODEJRZEŃ

Gość mireczkaa
łoo jezu, żeby oglądać gacie faceta??? Przesada! Nie wpadłabym...

Gość 787665756476908
i do tego ta druga w jego przypadku, jeśli była zaangażowana, a chyba musiała byc skoro ryzykowała swoją posade żeby bzyknąć sie z ojcem wychowanka to nie odpuści. Jelsi jest mściwa to zniszczy was predzej czy pozniej dla samej satysfakcji zniszczenia. Ktos napisał że mieć dla satysfakcji miecia ona mieć mie nogła to i Ty nie możesz - wiele skrzywdzonych kochanek właśnie z tych pobudek robi potem masakrę z czyjegoś związku - dla satysfakcji niemiecia

Gość dhcbd
co ty bredisz , kto nie ma przeszłosci , chyba 20 latek jakis to jeszcze , ale juz kazdy inny jakas ma i zaufac takiemu tak jak zaufalo sie komus kto z nami jest od lat mlodosci , ciezko .

Gość dhcbd
chyba , ze starą babe z dzieckiem sobie wezmie 20 latek :) ale w to watpie i choc sie zdarza i tak bedzie ta stara baba ciagle myslec , ze moze znajdzie sobie młodsze ciało ....