Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek tnt

przyłapałam męża na romansie... co dalej? :(

Polecane posty

A I JESZCZE PONIŻEJ PRZEDSTAWIAM WPIS JEOGO KOLEZNAKI NIEJAKIEJ CZIZAS- KTORA DO PERFEKCJI OPANOWALA SZTUKE KOPIOWANIA WIADOMOSCI Z SERWISOW NEWSOWYCH W TOPIKU SZCZEREGO- TŁUKA;) I TYLKO TYLE POTRAFI ;p ............................................................... 2011] 17:38 [zgłoś do usunięcia] czisas ja pierd.

Gość MichałWawa*****7
autorko... najlepiej wybacz mu - tak jak można to miedzy wierszami wyczytac że chcesz to zrobić do następnego razu ;) facet nie dokończył dzieła, złapałaś go - zrobi wszystko żeby ją przelecieć skoro tego chcciał już raz... nie znasz facetow żenujące jesteście kobiety ze swoją bezgraniczną naiwnością

do kubek TNT - jeśli nie masz ochoty już walczyć, nie rób tego. Zajmij się sobą, dziećmi. Chyba nadszedł czas, żeby Twój mąż powalczył o Ciebie, tak jak to robił naście lat temu. Jeśli nie zrobi nic, to masz odpowiedź na to, czy warto się dla niego strać. Piszesz, że robiłaś wszystko żeby naprawić Wasze relacje, ale każda z nas ma swoją granicę wytrzymałości. On sobie szuka pocieszycielki na boku a Ty płaczesz w poduchę. Tak nie może być! Jest takie powiedzenie: jeśli ma zdradzić, to zdradzi i nic na to się nie poradzi". Jest też inna opcja, że Twój mąż jest nimfomanem i powinien się leczyć. Może terapia przyda się Wam obojgu. Nie wiem, czy po przeczytaniu kilku maili jest sens przekreślać 15 lat wspólnego życia :( Ja bym próbowała coś zrobić: psycholog, rozmowa, wspólny wyjazd we dwoje. Chyba, że stwierdziłabym, że to nie ma sensu, rozpatrywałabym separację. To jeszcze nie jest koniec małżeństwa, ale taki kubeł zimnej wody dla niego, może się otrząśnie i przestraszy. Zapytaj się go jeszcze, czy chce być tatusiem dla obcego dziecka, bo z nową panią nie będzie miał już czasu dla swoich....