Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek tnt

przyłapałam męża na romansie... co dalej? :(

Polecane posty

Gość boli mnie boli mne boli
Chryste gdyby ona ich nie przylapala na mailigu to by moze juz tamta posunal...a nawet napewno !!!!! co ona taka naiwna ze mysli ze on nagle przylapal sie na pomylce wlasnej czy o co chodzi?i nagle nie wie czemu to robil...no jasne... jak ja komus pisze ze chce go pocalowac i spedzac z nim chwile to wiem dlaczego to pisze...chyba jasne czy nie? BO jestem zauroczona ta osoba itp i chce wiecej... Boze skad sie urwalas autorko? a grozic to ty se mozesz jej...czy ona wyleci z pracy to nie twoja decyzja. babka samotna wiec nie robi nic zlego....

autorko sama wiesz ze to nie ma sensu , wiesz ze mu nie zaufasz i tak trzymaj a to ze mowi ze kocha... to tylko klamstwo bo straci to co mial dotąd.i ten strach go paralizuje do tego zeby udawac milosc przed tobą , a jak bedzie chcial sie kontaktowac z tamta czy inna to i tak to zrobi, tyle ze bedzie ostrozniejszy

zobaczyłam, że nie mam o kogo, bo to do innej pisał, że chciałby miec taką kobietę jak ona i że zasypiając koło mnie marzy o niej.... że to z nią chciałby siękochać a nie ze mną mając mnei obok" no to masz wszystko na tacy autorko. wiec o co chodzi? on tamtej jeszcze calkiem nie zdobyl i przeciez nie zwiazali sie bo nie zdazylo do tego dojsc wiec probuje jescze zatrzymac to co ma bo jest zwyklym TCHORZEM. a po za tym to chuj do tego czy klamie czy nie i czego on chce. nie wystarczy ci ze on sobie zyczy taka kobiete jak ona i mysli o niej kiedy kolo ciewbie zasypia???????? no chyba sie porzygam

tak tak karol, niestety moderacja wciaz spi, ale w koncu i ten nick ci zablokuja zrobisz sobie wtedy ...emaptyczny do kwadratu... ? :-)

wiesz - wywalic mozesz , ale ... jesli sobie pójdzie to twoja wygrana , natomiast jesli wezwie policje juz nie ! ale musi miec zameldowanie . i tu tez sie mylisz, przeciez nie prosilam go o zgode na wymeldowanie. owszem policja byla , ale jak pokazalam kwitek to nie mieli nic wiecej do powiedzenia(ii mam spokoj juz jakies 3 lata)

on tamtej jeszcze calkiem nie zdobyl i przeciez nie zwiazali sie bo nie zdazylo do tego dojsc to akurat wiedza tylko on i tamta kobieta. powtarzam , bylby kompletnym kretynem gdyby dal sie zlapac po tygodniu "romansu"po pierwsze, a po drugie czy ktos po tygodniu mowi takie rzeczyobcej osobie?

Gość kubek tnt
ale on nei dał sie złapać, po prostu znalazłam jego maile w historii kompa, pisałam juz o tym, ja też nie wierzyłam w to co czytam, że w drugim trzecim mailu można komus pisac takie rzeczy.... zwłaszcza osobie z którą do neidawna było się na "pani".....

Gość kubek tnt
"on tamtej jeszcze calkiem nie zdobyl i przeciez nie zwiazali sie bo nie zdazylo do tego dojsc to akurat wiedza tylko on i tamta kobieta." stokrotko co masz na mysli? że bedzie chciał kontynuować niedokończone dzieło czy stchórzył i rzeczywiscie zerwali kontakt?

a widzisz. to ze dopiero teraz odczytalas @ to nie znaczy ze to tak krotko trwa. przetrzepalas mu telefon? moze miec drugi o ktorym nie wiesz ( ja tak mam)

Gość agusia8797
JESTEM PO PROSTU WSTRZĄŚNIĘTA podejściem niektórych osób do twojej sprawy. Dziewczyno jesli wierzysz mezowi ( a nie masz podstaw aby mu nie wierzyć ze chce naprawic swój błąd) zróbcie wszystko aby ratowac wasze małżeństwo. Nie słuchaj głupich, dziecinnych rad. Życie to nie jest telenowela. Jesli teraz odpuścisz i nie dasz mu szansy na naprawę błędu- on załamany i opuszczony na pewno bedzie szukał pocieszenia u koleżanki - a wtedy wszystko pójdzie szybko a na to zapewno czeka koleżanka. Jesli choc jest płomyk nadziei, i jest w was troszke miłości NA Boga ratuj ratuj co sie da! Jesli sie nie uda- trudno Ale nie marnuj szanasy nie zabijaj nadziei - bo byc może ta sprawa odnowi, wzmocni wasz związek

nie wiem co o tym wszystkim myslec , nie znam was troje. nie czytam w myslach . jednak mi sie wydaje( powtarzam wydaje) ze jego wciagnelo juz drugie , inne zycie

stokrotko co masz na mysli? że bedzie chciał kontynuować niedokończone dzieło czy stchórzył i rzeczywiscie zerwali kontakt? czy to wazne? FAKT MARZY O INNEJ KOBIECIE KIEDY LEZY KOLO CIEBIE WEZ SIE OPAMIETAJ BOZE SWIETY

autorko jestes mloda i jak mowisz atrakcyjną kobietą , nie trac czasu na to o czym kiedys bedziesz chciala zapomniec skoro jeszcze nie chcesz rozwodu to postaw na separację .zobaczysz czy bedzie sie staral cie odzyskac, albo ze tak faktycznie nie jest ciebie wart.

jesli moj tz chcialby mnie zostawic to nie mialabym nic przeciwko , bo go nie kocham itd. ale gdyby X chcial to zrobic to na poczatku bym o niego walczyla, ale gdyby to nie dawalo rezultatu to zostawilabym go. ty niestety swojego meza jeszcze kochasz i idealizujesz, chcesz wszystko naprawic , tylko czy to ma sens? zycie jest za krotkie by stac w miejscu

Gość dziwny ten twoj facet
i nie to jest dziwne,ze sie zauroczyl czy nawet zakochal, bo tak w zyciu bywa. Ale po jaka cholere w tej sytuacji rodzinnej wypisuje takie maile- wiedzac, ze moga wysc na jaw, ze wtedy zrobi ci przykrosc, ze pograzy tanta kobiete, ktora pooic dla niego tyle znaczy... Jak dla mnie facet nie ma klas i tyle. Nie z mojej bajki, wiec pewnie z nim bym nie była, ale nie twierdze, ze wasz zwiaze-=k nie ma przyszlosci, moze trwac dlugo i szczesliwie Jasne, jak wiekszosc facetow chce swietego spokou, nie chce afer, rozwodów, tylko ciepelka domowego ze skokiem na bok od czasu do czasu . jesli ci to wystarczy ( bo moze lepsze to , niz samotnosc- tp sie zgodz na taki uklad, bez zadnej nadziei ,ze bedzie ci wierny.

FACECI myla czesto porzadanie seksualne od milosci i on najwyrazniej zauroczyl sie w tej babie skoro jej tak pragnie.. potrafia opowiadac najsliczniejsze bajeczki jaka ona kobieca i cudna i jak marza o niej lezac kolo zony (wielki mi komplement co) ale po co? zeby poruchac...niestety...niekoniecznie dlatego ze marza o zwiazku z ta kobieta ale o romansiku jak najbardziej............. watpie ze on ja naprawde kocha on ja najwyrazniej w swiecie porzada i tyle... dla mnie wystarczy by sie rozwiesc. ale pwenie wolisz do konca zycie lezec kolo niego w nadzieji ze nie marzy o innej. ciesz sie ze go przylapalas bo jakby bylo po fakcie to by cie jescze jakiegos aidsa zafundowal.

Gość ścibakufna
kOCHANA JA PZREZYŁAM ROK TEMU DOKŁADNIE TO SAMO z tym że mój romansował przez telefon pzrez pół roku. Gdyby mi ktos wczesniej powiedział że mi sie to przydarzy umarłabym ze smiechu. Byłam pewna w 100% swego faceta. I tez myslałam sobie wczesniej że gdyby mnie zdradził to na pewno uniosłabym sie honorem napluła mu na twarz i wyprowadziła sie na koniec świata że nigdy bym mu tego nie wybaczyła Życie -zycie- wybaczyłam mu ponieważ bardzo mnie o to prosił i przepraszał za to co zrobił-z nia definitywnie zerwał a ja chciałam ratować nas, naszą rodzinę Teraz na kwestię zdrady patrze trochę z innej perspektywy. Zadałam sobie pytanie co ja żle robiłam co było powodem że związał sie emocjonalnie z inną kobietą. Załam sobie pytanie: co ona mu zaoferowała czego nie miał u mnie. minęł rok. Jest bardzo dobrze- zmnienilismy sie, zaczelismy sobie mówić o wszystkim, okazywać więcej troski i miłosci, jestesmy bardziej zaangazowani obydwoje aby było coraz lepiej Fakt- na dnie serca jakaś uraza, lek, żal pozostał i czasem przypomni o sobie. Ale jesli ktoś zapyta czy warto było dać szanśe -odpowiadam że warto!!Nie żałuje swej decyzji. Jestesmy razem i to najważniejsze Każdy człowiek ma prawo do bładzenia do błędów i powiem ci ludzka rzecza jest wybaczać jesli ktoś okazuje skruche załuje i chce to naprawić. Nie słuchaj dzieccinych farmazonów o urazonej ambicji o tym że facet znowu wróci do kocahnki -jesli nie dasz mu szansy powrotu nigdy sie o tym nie przekonasz PAMIETAJ PRZEBACZENIE JEST NAJTRUDNIEJSZA MIŁOŚCIĄ! Gdybym odeszła nie wiem czy byłabym szcęsliwa a teraz jestem...

ścibakufna---ciekawe jak dlugo bedziesz szczesliwa :D i co to ma wogole z ambicja do czynienia? jak dal mnie to nic. zastanow sie lepiej. jestes tak samo zaklamana jak twoj facet

Gość glegbola
a ja byłam na miejscu tego męża. Nie zdradziłam fizycznie, ale emocjonalnie- praktycznie zakochałam się w innym mężczyźnie. Mieliśmy trzyletnie dziecko, po ślubie 6lat. Coś zaczęło się psuć, non stop kłócilismy się, każde uciekało z domu. Poznałam fajnego faceta, spotykalismy się na szkoleniach, potem po pracy.Też pisałam mu, że o nim marzę, zastanawiałam się, czy to nie "ten", bo zawsze mnie wysłuchał, przytulił...Nawet się nie całowalismy. Mąż się kapnął, najpierw była awantura, potem wyszedł- nie było go trzy dni. A potem usiedlismy, porozmawialiśmy. Uświadomiłam sobie, że to przecież on jest miłością mojego życia, że nie umiem bez niego życ. Paradoksalnie ta moja "zdrada" pozowoliła nam się otworzyć. Wywaliliśmy sobie, co nas boli. Od tego czasu minęło sześć lat. Jesteśmy szczęśliwi. Tyle. A jak zrobisz Ty autorko- zalezy tylko od Ciebie. Duma nie zawsze jest dobrym doradcą jeśli chodzi o uczucia.

OTO ELOKWENTNE KOMENTARZE ZAWSZE SZCZEREGO - TŁUKA:p 12:17 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery ... .... ... .. ...! dziwny jest ten swiat -------------------------------------------------------------------------------- 12:21 12:22 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery teraz powiedziałąm, że po tym co zrobił chcę rozwodu z orzeczeniem winy po jego stronie.... ojej! i co? i co?