Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mowie ...

Ja pier...co chwile temat o zdradzie

Polecane posty

Gość tak mowie ...

Czytam od jakiegos czasu i mam takiego nerwa na facetow ,ze szok ! Wczoraj poklocilam sie z mezem , taka bylam nabuzowana . Kafeteria chyba zle na mnie dziala :-0 🖐️

Gość tak mowie ...
oczywiscie poklocilam sie bez powodu :-0 Chyba odpuszcze , bo sie za bardzo denerwuje .

Gość ewleaaaaa
Ja tez przestalam czytac tematy o zdradzie;) Bo zaczelam wpdac w jakies paranoje he;) teraz tylko czytam tematy lekkie i przyjemne.

Gość przyjemne
to które tutaj niby?

Gość ewleaaaaa
he nie raczej tematy typu najlepsze przylady skapstwa, moda, uroda itp:)

Gość ewleaaaaa
Wpadam na kafe zeby sie rozerwac jak w pracy nuda:) wiec nie chce ciagle klocic sie z innymi osobami, czy tez dolowac sie patrzac jaka rzeczywistosc jest okrutna. Tutaj mozna wpasc w paranoje czasem;)

Czemu masz nerw na facetów nie rozumiem? Przecież oni zdradzają z kobietami (nie z kozą).

No tak. Zawsze szukam tego 2ego/3ego dna. Czasami znajduje ... zawsze próbuje ale tylko czasami się udaje. Nie zniechęca mnie to. @tak mowie ... To czemu tak się nakręcasz?

Gość ewleaaaaa
He na jednym temacie pisza ze jakby suka nie dala to pies by nie wziol ale drugi temat pisza ze nie mozna winic kobiety ktora byla kochanka bo to facet jak chce zdradzic to moze isc nawet do burdelu. Zdecydujcie sie panowi. Spojrzmy prawdzie w oczy zaden normalny, dorosly facet nie siedzial by caly dzien na damskim forum. Zona mi tez skzoda czasuw domu na takie glupoty ot taki zabijacz czasu w pracy.

ewleaaaaa -> wina... zdrada.. itd wszystko jedno :) zdrada - koniec milosci - koniec zwiazku... ale te glupie baby na kafe i faceci nie rozumieją i zawsze musza sie jakos sami przed soba glupio tlumaczyc

Gość przyjemne
winny jest zawsze wiatr, bo to on powoduje że się chłop na babkę przewraca tudzież odwrotnie

Gość jacy faci siedzą na kafe?tylko
sfrustrowane prawiki i stare dziady na emeryturze 😴

i zawsze musza sie jakos sami przed soba glupio tlumaczyc to jeszcze pol biedy, gorzej, ze tlumacza sie kwieciscie przed anonimowymi rozmowcami :-)

Gość chora baba czyta
prowokacje w większości facetów podszywających się pod baby i przeżywa. To już nawet nie jest śmieszne :D