Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzucha

"zabawny" mąż

Polecane posty

Gość dzucha

Wczoraj miało być miłe popołudnie przy pizzy z koleżanką i moim mężem. Przed samym pójściem do pizzerii mój mąż stwierdził że musi wstąpić do banku założyć konto dodam że jesteśmy małżeństwem od pięciu lat i cały czas mieliśmy wspólne konto i finanse. Myślałam że zartuje i poszłyśmy z koleżanką na pizze. On zarazł przyszedł i kiedy spytałam czy serio założył konto on pomachał mi przed oczami zawartą umową. Szok? Już straciłam apetyt zamiast smiechów i pogaduszek była cisza i smutek a do oczu napływały mi łzy w głowie mnóstwo pytań dlaczego tak właśnie postąpił i tak przez ok 2 godziny. jak przyszliśmy do domu ponownie pytam dlaczego? dopiero po jakimś czasie powiedział mi w końcu że to konto dla jego brata. No to wtedy nie wytrzymałam i awantura na całego. Dobrze wiedział że od kilku dni się źle czuję i wyjście na pizze z kumpelą miało być odstresowaniem i przyjemnością. Wieczorem kiedy nadal byłam w podłym nastroju on mi zaczął robić wyrzuty po co ta cała awantura on przecież sobie żartował a to mój problem skoro łykam jak pelikan a doskonale spodziewał się takiej mojej reakcji. jak myślicie to serio było zabawne i to ze mną jest problem? Bo ja ma juz dość takich ciężkich żartów czuję się psychicznie zmęczona :(

Gość dzucha
wczoraj mnie uderzył

śmieszna jesteś. niech sobie zakłada kont ile chce. masz z tym jakiś problem? nie można założyć konta "dla kogoś". no chyba, że poszedł tam z dowodem brata i podrobił jego podpis. ale to jest już karalne.

Gość Buahahahahah ;D
Powiem Ci tak - Ty też jesteś zabawna (cyt. "łykam jak pelikan") więc pasujecie do siebie. Takie dwa śmieszki ;D

Gość siostraMierzwa
konto dla brata :D:D