Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmyślna Ewa

Pogadam z nieśmiałym....

Polecane posty

Gość NiktNIEwiedział
O to ciekawe możesz trochę szerzej,'jestem dobrze wychowana'intrygujące

Gość 8211111luke
Szczerze odpowiem bo chcialas poznac ludzi bez maski: wlazlem na to forum z nudow, w pracy siedze sam biurze i z portalu o2 przekierowalem na kafeterie :) smiesznie brzmiala nazwa i kliknalem :)

NiktNIEwiedział, jaki Ty jesteś upierdliwy..widzę, że masz ochotę pogadać. Nie możesz tego tak po prostu zrobić? Normalność nikomu jeszcze nie zaszkodziła.;) Przepraszam, że trochę na Ciebie naskoczylam, ale tak po prostu czuję.Lubię zwyczajnych ludzi, po prostu.:)

8211111luke A dlaczego przestaliscie pisac? Znudzilo mu sie? Nie chciałabym o tym pisać, raczej dążę do tego , by zapomnieć. Nie mam dziś nastroju ewidentnie, choć na co dzień jestem pogodną dość osobą.Zjadłam już pół paczki mieszanki wedlowskiej i czuję, że to nie koniec.

Gość 8211111luke
Na bank jestes w nim zakochana :) topisz smutki w czekoladzie hahaha. Walnij sobie drina albo piwko bedzie latwiej zobaczysz. dlaczego nie chcesz powiedziec co bylo powodem zerwania kontaktu? Nie mow ze to az tak bolesne bedzie bo przeciez mialas z nim uklad "kolezenski" ;)

Młody, szybki jesteś..,ja w sklepie siedzę zawsze znacznie dłużej niż mialam to w zamiarze.;) Ale na tym pewnie polega różnica płci. Nie chcę nic więcej pisać, bo i tak za dużo napisałam...nie lubię się tak obnażać.

hehe nie nie, jak idę kupować ciuchy to znikam nawet na 6-7h. ale teraz tylko po piwo poszedłem do osiedlowego. nie piję zbyt często piwa, ale coś mnie nerka dzisiaj szarpie to tak dla oczyszczenia dwa kupiłem

Gość 8211111luke
Dobrze to nie naciskam. A czym sie zajmujesz na codzien? Pracujesz gdzies? Uczysz sie? Siedzisz w domu? Sprzymierzencem Twoim napewno bedzie jakies zajecie bo rozmyslanie Cie zabije

8211111luke, nie wmawiaj mi rzeczy niemożliwych....Nie lubisz sobie po prostu z kimś pogadać? Faceci mają inaczej. Z reguły mają przyjaciół .Między kobietami to niemożliwe. Pracuję, ale nie w weekendy.

przyjaźń między kobietami także jest możliwa. ale zazwyczaj jedna z nich musi mieć inną urodę i styl od drugiej

Gość 8211111luke
Dobra dobra juz nie wmawiam rzeczy niemozliwych. To opowiedz cos o sbie wiecej bo inaczej nie wyobrazam sobie naszej rozmowy. No rozkrec sie wreszcie, napisz co lubisz, jaka sluchasz muzyke, gdzie pracujesz, czy masz rodzine meza dzieci itd.

a faceci to nie rywalizują? wszyscy rywalizują. jednak znam wieloletnie damskie przyjaźnie. ale obie kobiety mają róznę urodę i różne style a w dodatku różne gusta. więc nie rywalizują między sobą bo mają różny target

Gość NiktNIEwiedział
Nie oceniaj kogoś swoją miarą'tak?masz sam napisze dobrze wychowana jesteś,bo tu pisząc tępa dzida miało się oczywiście do kontekstu,druga 'menda' odeprze atak,myśląc,że jest git,a tu dupa,zwycięstwo gdy ktoś nie stawia najmniejszego oporu,to żenada.Mam dla Ciebie Ewka dodatkowe punkty.Choć niestety mojego serca jeszcze nie zdobyłas,ale wszystko jest na dobrej drodze:-|

Nie wyobrażam sobie pisać na forum o sobie to wszystko , o co prosisz.Na tym etapie moge jedynie popisać ogólnie, poglądy..polityka, historia współczesna ....i ogólnie pierdoły poza tym.

Szczerze mówiąc , też nie znałam tego pojęcia "target" No ale cóż marketing jest mi zupełnie obcy...Znaczenia domyśliłam się z kontekstu. Czyżby marketing był Twoim kierunkiem?

Gość 8211111luke
Nie wiem co stoi na przeszkodzie tego by odpowiedziec na moje pytania, przeciez i tak pozostajesz anonimowa osoba. Ale coz zrobic, zmusic Cie nie moge :). Znikam i zycze powodzenia w zyciu :). Mam nadzieje ze inni rozmowcy bardziej przypadna Ci do gustu. bye bye

8211111luke, to że nie chciałam odpowiedzieć na Twoje pytania, nie znaczy , że mówiąc kolokwialnie Cię olałam..po prostu mam taką zasadę..na tym forum nie można za dużo o sobie opowiadać. Było mi bardzo miło, cześć.

"Pytając o gospodarkę, pewnie masz na myśli ekonomię.Czyż tak? Marketing, ekonomia są mi zupelnie obce." powiedzmy "ekonomia polityczna". ja jestem silnym i aktywnym liberałem

Gość 8211111luke
Rozumie i szanuje Twoje zasady, wcale nie odebralem tego jako zlewke. Mnie rozniez bylo milo :). Ps ide na stolowke cos zjesc. Czesc

A Wy nie macie dość cyników na co dzień? Wolę zdecydowanie skromnych ludzi.Jeszcze nikomu normalnośc nie zaszkodziła.