Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc siebie!!

Wiecie,że nie podobam się nikomu?

Polecane posty

Gość kekeee
skróciłaś ? ja teraz zapuszczam :)

hahaha "podobno jestem ladna" ale jednak w temacie piszesz ze nikomu sie nie podobasz... może najpierw sama oceń jak jest a potem du*e zawracaj na kafełe :P

Gość kekeee
Szanowny Prezes Wertyp chyba właśnie zrozumiałam dlaczego wciąż jestem sama... 🖐️

Gość kekeee
nulka30 jesteś taka głupia czy się zgrywasz ? :O

Rhovannion wybacz, że się wtrącę. nie mam zamiaru oceniać Twojego wyglądu. ale strasznie irytuje mnie Twoja postawa biednej, niechcianej dziewczynki. co bardzo odpycha. dziś już widziałam bodajże 3-4 tematy w którym, żalisz się jaka to jesteś samotna i odtrącona przez mężczyzn. jeśli postępujesz tak samo w życiu prywatnym - masz odpowiedź.

Gość Kolii
ehh nie martw sie... to z facetami jest coś nie tak a nie z tobą . Ja też nie jestem taka brzydka....a adoratorów mam bardzo mało . ;/ Może dlatego że nie jestem plastikową lalą tak jak inne .. faceci widocznie takie lubią . więcc nie przejmuj sie ; ) bądź sobą . ;)

Gość kekeee
nulka30 zgrywasz się ? kurde nie trafiałam. czyli jednak jesteś taka głupia 🖐️

kekeee -hahahahah zadajac takie głupie pytania pokazujesz swoj tepy możdżek. wybacz, ale z ludźmi, których iloraz inteligencji jest mniejszy niz rozmiar mojego buta nie rozmawiam. :)

pijany kjójićek - po to mam internet, żeby się móc pożalić. A nawet jeśli to jest powód mojej samotności, to trudno. Nie będę pozować na kogoś, kim nie jestem.

ale żeby z tematów o dupie marynie, zrobić chusteczkę do płaczu? :) bardziej prawdopodobne jest, że kokietujesz, podnosząc sobie samoocenę zapewnieniami i komplementami o Twojej nietuzinkowości. i doskonale zdajesz sobie sprawę, ze tak jest. nie, ze mam coś przeciwko - ale strasznie działają mi na nerwy podobne taktyki. 🖐️

Dopisujesz ideologię. Po wuja miałabym pisać, że jestem sama, nikt sie mną nie interesuje i tak dalej, gdyby to nie była prawda. Gdybym kogoś miała, czy budziła zainteresowanie, to nie potrzebowałabym dowartościowania od totalnie obcych mi ludzi. I nie robię z niczego chusteczki, bo dla mnie temat mojej samotności to chleb powszedni. Nie jest mi przykro, kiedy o tym pisze, bo sie przyzwyczaiłam. Faktycznie, kokieteria jak nie wiem co - żale starzejącej cię dziewicy, która sie w życiu nie całowała.

Pazurki zaraz pójdą w ruch...;) Wyluzujcie dziewczyny. Nie każdy jest stworzony do związków... Jedni lubią być sami, inni czekają na kogoś wyjątkowego, a jeszcze inni wolą zastanawiać się, czemu nikt ich nie chce, zamiast przejąć inicjatywę....

nie twierdzę, że okłamujesz ludzi pisząc, że jesteś samotna.w to jestem w stanie uwierzyć. tylko używasz swej samotności do właśnie tego typu 'kokieterii' :)

Gość kekeee
Lomu łatwo napisać żeby przejąc inicjatywę :o trudniej to wprowadzić w życie...

Gość a my czytamy i zastanawiamy si
e, co napisac:P a tak w ogole to ile lat masz?

Gość kekeee
pijany kjójićek ale pierdolisz bzdety :o kogo ma "kokietować" na babskim forume ? nie mierz innych swoją miarą 🖐️

Ze mnie zawsze była taka kokietka jak z koziej dupy tramwaj. No nic. Tak to odbierasz, masz do tego prawo. Nie mam żadnych ukrytych intencji - po prostu lubię się pożalić obcym ludziom, bo mi wtedy jakoś lepiej. Internet to jedyny kanał komunikacyjny jaki mam - więc gadam.

Lomu, ale tu nie o to chodzi. ja też jestem samotna pod tym względem, ale nie używam tego do wzbudzania litości w stosunku do mojej osoby. po prostu nie lubię tego typu użalania się.

Jakie trudno wprowadzić w życie...? Faceci w większości trzęsą się ze strachu przed podejściem do dziewczyny, która im się podoba, ale jakoś się przełamują.... Czemu Wy nie możecie? Założę się o wszystko, że jeśli podejdziesz do 10ciu facetów i "zagadasz" żaden Cię nie "spławi"....Jeśli facet "zagada" do 10ciu dziewczyn, 5 z nich go spławi samym spojrzeniem.... Wy macie łatwiej.... A mimo to czekacie....

"po prostu nie lubię tego typu użalania się." Też tego nie lubię, chociaż muszę przyznać, że bardziej mnie wkurza u facetów:D

Gość antonio flageras.
biedni chłopcy