Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc siebie!!

Wiecie,że nie podobam się nikomu?

Polecane posty

Tacy mi się podobają. Jakby się przyplątał wysoki, szczupły blondyn, to bym się nie obraziła. Ale mały i rudy tez może być, byle było z nim o czym gadać, miał jakąś pasję i mnie lubił.

A mi bardziej podoba się to drugie. Ty dziewczyno masz normalne wymagania:) Tylko zastanawiam się na co czekasz? Czemu tracisz czas na szukanie w sobie urojonych wad, zamiast zacząć "działać"..... Skąd facet, którym jesteś zainteresowana ma wiedzieć, że powinien do Ciebie podejść? Czemu Ty nie zrobisz "pierwszego kroku" ?

Bo tak zostałam wychowana. Jeśli mężczyzna nie jest zainteresowany kobietą, to do niej podchodzi. A ja nie będę się narzucać obcym mężczyznom.

"A ja nie będę się narzucać obcym mężczyznom. " Wyobraź sobie, że faceci maja takie same dylematy.....

Gość bez przesady_____
nie podrywaj facetów, ale jak jakis szczególnie Ci się podoba, to jednak warto się przemóc by nie zalować :) ja uważam że jesteś interesującą kobietą. Ja jestem też niebrzydką dziewczyną, a jak podmaluję oko, to na prawdę ładną. Jednak jak miałam ciemne włosy miałam nikłe powodzenie. Niestety mężczyźni wolą blondynki ;P i koniecznie usmiechnięte, radosne, naturalne w zachowaniu, spontaniczne ot cała filozofia :) ale wiesz co ? nie warto rezygnować z siebie dla bycia dla kogoś. Zawsze warto być sobą. Ktoś to doceni, kto w pełni Cię zaakceptuje i pokocha właśnie tą INNOSĆ Twoją ;) pozdrawiam :)

Gość bez przesady_____
tego nie powiedziałam wychodzić z domu i zająć pasjami - jestem za

"No to w takim razie będę siedzieć na tyłku i użalać się nad sobą. " Czemu negujesz wszystko, co Ci mówią inni? Ktoś Ci mówi, że jesteś ładna, a Ty myślisz "przecież mam wysokie czoło"... Ktoś Ci mówi, że jesteś interesująca, a Ty myślisz "przecież jestem nudna".... Uwierz w siebie dziewczyno, bo jesteś niebrzydka i niegłupia, tylko cholernie zakompleksiona... Ty naprawdę jesteś ZAJEBISTA!

naprawdę myślicie, że ją wyleczycie i wmówicie piękno? 😭 niech pomyśli o psychologu, chyba że do końca życia chce każdy wieczór spędzać przy książkach.

Gość bez przesady_____
dokładnie. wiara czyni cuda będziesz o sobie myśleć z szacunkiem, kochać siebie taka jaka jesteś, to i inni będą

Gość bez przesady_____
http://www.youtube.com/watch?v=Hyhb-Q39Sk0 teraz tego słucham "jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt, by być by żyć i istnieć dla szczęścia " :) prawdaaaa gdyby ludzie w siebie wierzyli byliby szczęśliwsi

Gość tego lata
No weźcie mnie nie osłabiajcie.... ze niby Kobieta w sukience nie jest kobietą, a w bojówkach już tak? No plis.... :O