Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc siebie!!

Wiecie,że nie podobam się nikomu?

Polecane posty

Rhovannion - wiesz co? Jam yślę, że to jest kwestia rysów twarzy i fryzury. Masz ładne długie włosy. Mała zmiana, gdyby te ścięte po bokach zachodziły na twarz, a grzywka byłaby lekko asymetryczna, mogłoby to zmienić wygląd i trochę inny makijaż. Są programy do dobierania fryzur. Powiem Ci, że niektóre z nich sa naprawdę dobre. Czasem okazuje się, że jedynie zmiana koloru włosów zmienia korzystnie lub nie, cały wygląd.

Gość err34343434
Rhovannion--spróbuj na portalach randkowych:)na zdjęciach wychodzisz ładnie,jesteś spokojna ,nudnawa i w dodatku dziewica .....myślę ze tam kogoś znajdziesz ,w realu jesteś szarą myszką

Rhovannion piękne zdjęcia :) Rzadko tutaj takie osoby bywają... Autorko zamiast czekać na adoratorów czasem warto samemu dopomóc losowi... Jeśli będziesz tylko czekać, możesz zostać jeszcze długo sama... Mimo urody.

End game - tak szczerze to ta fryzura i mój naturalny kolor, to jedyne co mi się w mojej osobie podoba. I jedyne, czego nie chciałabym zmieniać. Cała reszta: twarz, figura jest do wymiany. Ale nie włosy.

Gość karolina 27mężatkaaa
Może nieświadomie budujesz wokół siebie mur Może nie bywasz w miejscach gdzie można kogoś poznać Może zachowujesz się tak, albo robisz takie miny, że faceci mają stracha podejść Ja tam zawsze gdy gdzieś wyjdę do knajpy na piwo z koleżanka czy do kina to jakis facet zagada itd. A nie jestem miss, mam męża i nie jestem jakaś młodziutka Może to kwestia tego, że uśmiecham się często, nie jestem zdystansowaną do wszystkich paniusią, jestem bardzo spontaniczna Trzeba by było Cię zobaczyć w różnych sytuacjach by odgadnąć o co chodzi..

No właśnie nie dobrą. Chciałabym mieć z 10-15 cm mniej w biodrach, być wyższą, mieć długie, zgrabne nogi. A jestem mała i kluskowata.

aha dodam jeszcze, że kilka lat temu jak sobie przypomnę to też nikt mnie nie podrywał myślę, że to kwestia tego, że byłam ponura, mało otwarta, nie uśmiechałam się tak często może z Tobą jest podobnie dajmy na to jest sytuacja - stoisz w knajpie przy barze i obok stoi facet, czekacie w kolejce by coś kupić spogląda na Ciebie co robisz? a- patrzysz w druga stronę? b - usmiechasz się do niego c- zagadujesz? ja się uśmiecham i prawie zawsze taki facet zagadnie, powie coś miłego nie dlatego, że jestem ideałem piękna, ale dlatego, że mam ciepły miły usmiech

Gość Julekwnerwiony
Pewnie tylko ci sie zdaje ze jestes ladna. A co masz do zaoferowania?

Rhovannion no to już widać w czym problem Ty nie wierzysz w siebie, nie jesteś pewna siebie, swojej atrakcyjności i pewnie to widać, pewnie przez to podświadomie budujesz dystans

Gość kekeee
Schoolin girl ile masz wzrostu ?

karolina 27mężatkaaa - to zależy. Jeśli facet nie jest brzydki/pijany, nie stoi obok niego jego kobieta, to pewnie się uśmiechnę.

Oj uwierz mi, że nie chciałabyś :/ nie dość że nic nie mogę dostać z ubrań - wszystko jest za krótkie, albo za duże (jestem dość szczupła) bo żeby mieć odpowiednia długość np rękawa musze brać rozmiar 40-42 w którym się topię :/ dosłownie, to samo z obuwiem, spodniami ze wszystkim, o facetach nie wspomnę :/ większość jest niższa, ostatnio na randce z wyższym byłam w maju :/ a tak to sami równi albo trochę mniejsi :/

Ale tylko wyglądam. Jak można być szczupłą mają 90 w biodrach i bez możliwości odchudzenia tych bioder? Bo taką mam miednicę :( Ale to tylko marzenia, niewykonalne.

90 - 60 - 90 to idealne wymiary modelki :P Nie ważne ile masz w biodrach, tylko czy masz wcięcie w talii i nie masz obwisłego lub płaskiego tyłka.

Rhovannion a moge coś poradzić? moim zdaniem troche nie pasuje Ci grzywka jakbyś zrobiła przedziałek na boku, włosy miała wycieniowane byłoby wg mnie ładniej ta grzywka Cie oszpeca a jestes ładną dziewczyną

Szkoda, że nie dałaś fotki całej figury. To co jest na zdjęciu jest ok. Pytanie tylko, jak długie masz nogi. Jeśli wstawisz foto z nogami, to ci powiem szczerze. Wyglądasz na szczupłą.

karolina 27mężatkaaa - nie chciałabyś mnie widzieć bez niej. Mam tak wysokie i brzydkie czoło, że trzeba je zasłaniać. Wszyscy stwierdzili, że z grzywką jest o niebo lepiej. Ta na zdjęciach jest trochę za długa już, zwykle nosze krótszą.

karolina 27mężatkaaa Rhovannion a moge coś poradzić? moim zdaniem troche nie pasuje Ci grzywka jakbyś zrobiła przedziałek na boku, włosy miała wycieniowane byłoby wg mnie ładniej ta grzywka Cie oszpeca a jestes ładną dziewczyną Już jej to pisałem. Fryzura diametralnie zmienia rysy twarzy. Pisząc obwisły tyłek miałem na myśli kształt. Niekjtóre kobiety zamiast okrągłej lub lekko gruszkowatej pupy maja jakiś trapez, albo coś niekształtnego i to młode.

End game - nie mam ani jednego zdjęcia na którym widać nogi. Zawsze mam albo kieckę do ziemi, albo zdjęcia robione od pasa w górę. No i jak można mieć długie nogi jak się ma 164 wzrostu?

A co do płaskiego tyłka, to sa takie pupy, jakby były z plasteliny i ktoś by w nie przyłożył deską do krojenia chleba i spłaszczył :P U młodych dziewczyn.

Rhovannion End game - nie mam ani jednego zdjęcia na którym widać nogi. Zawsze mam albo kieckę do ziemi, albo zdjęcia robione od pasa w górę. No i jak można mieć długie nogi jak się ma 164 wzrostu? Kyle Minogue ma około 155 cm i jest prześliczną filigranową zgrabniulką :)