Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc siebie!!

Wiecie,że nie podobam się nikomu?

Polecane posty

kogo ma "kokietować" na babskim forume ? babskim tylko w teorii ;) ja się nie użalam, więc bez tej 'miary', ok? ;) 'Internet to jedyny kanał komunikacyjny jaki mam - więc gadam. ' - ok, chyba że... na kafe dziewice są pożądane, więc WIESZ :classic_cool:

Gość ponawiam pytanie,ile lat masz
R.......?

wertyp lepiej nie. porady dresiarza, z koksem w głowie raczej nie są pożądane przez wartościowsze dziewczyny ;)

"wertyp lepiej nie. porady dresiarza, z koksem w głowie raczej nie są pożądane przez wartościowsze dziewczyny " Czepiasz się.... Fota przy Golfie wymiata:P

nie bardziej niż on mnie :P zaczął kwestionować moją płeć, po czym namiętnie zaczepia mnie w różnych tematach 😴 i jeszcze zaprzecza, ze nie jest homo :classic_cool: oj wertyp ;)

Rhovannion musisz zmienic sposob ubioru, od tego trzeba zaczac. wygladasz na zbyt konserwatywna dziewczyne. wyluzuj. jakas bluzka pumy, rozowa, z kapturem. za 200-300 sa naprawde ladne. do tego fryz skroc, niech bedzie bardziej pospolity. spodnie - bojowki, zadnych sukienek.

"jakas bluzka pumy, rozowa, z kapturem. za 200-300" Załamałeś mnie chłopaku z Golfem.....................................................................................

Gość spw - a ty myslisz ze
kasy nie ma na co wydawac tylko 300 zl poswiecac na bluze? pomysl troche

Gość kekeee
chyba cię posrało prezesie 🖐️ gustu to ty nie masz :o

Jakbym się tak ubrała, jak radzisz, to faceci, którzy mi się podobają by mnie zwyczajnie wyśmiali. A 300 zł to ja mam na miesiąc na jedzenie, a nie na ciuchy. I to jeszcze różowe, błee...

A przez to, że ma gorset i spódnicę (nie sukienkę) faceci się Jej boją?

Gość kekeee
ubierając bluzy i żadnych sukienek ? :o

Nie od dziś wiadomo, że kobieta najbardziej pociągająca jest w workowatych, różowych ciuchach :D:D:D

No to trudno - nie będę z siebie robić kogoś, kim nie jestem. Od 10 roku życie nie włożyłam niczego, co jest różowe i nigdy tego nie zmienię, póki mam świadomość i stanowię o sobie.

a w różowej bluzie będzie odbierana jako kobieta? najwyżej uprawiająca jogging. w sprawach damsko-męskich kiepski jesteś.

Rhovannion ma swój styl i to jest fajne. Tylko subkultura zmniejsza jej krąg potencjalnych amantów.

Mhm, czyli mam sobie wyszukać najbrzydszego faceta, jakiego znajdę? Po co mi taki facet, który mi się nie podoba? Żebym mnie miał kto na zakupy wozić i siatki za mną nosić? Bez sensu. Facet musi mnie pociągać, w przeciwnym razie lepiej sobie kupić pluszaka do przytulania.

Rhovannion, uważam , że jesteś atrakcyjną kobitą, może jesteś zbyt poważna? Faceci się boją takich kobiet.