Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carolines22

Dziwny sex z nowym partnerem

Polecane posty

Gość Carolines22
Bardzo zabawne podszywie heh dziekuje Ci dobry doradco:) w stu procentach zgadzam sie z tym co napisałeś/łaś...

Gość 22 lata i 5 partnerow
a anal z iloma facetami uprawialas?

Gość Carolines22
Sex analny próbowałam z jednym chłopakiem z tym z którym byłam najdłużej ale nie podobało mi się i więcej nie chce...

Gość o matkoooooooooo zzzz
a co ma do tego ilosc partneow-polaczki swiete krowy :o masz dziwna sytacje, nie zazdroszcze to nie jest latwy temat do rozmowy zwlaszcza po 0.5 roku bycia razem ale jeszeli sie nie przelamiesz to bedziesz sie meczyla, wypij setke albo dwie na odwage i mu powiedz albo napisz mu to w liscie i tyle powodzenia i daj znac jak ci poszlo

Gość Carolines22
O właśnie może z listem to dobry pomysł:) dzieki za rady:P Ewentualnie jeśli to bedzie rozmowa to masz racje, wypić przed trzeba będzie koniecznie... Dziś wieczorem napisze co z tego wyszło :)

Gość Karol55
Hahahahah co za historia! :D

Przepraszam ale pierwsze zdania czytalam przez łzy tak sie usmialam jak juz dawno.... ale faktycznie trudny temat. Hm myśle ze masz 2 opcje. 1.rozmowa - i to w sposób delikatny ale stanowczy bo list może zle odebrać i wyciągnąc złe wnioski ( no wiesz męskie ego i trudny przypadek) 2.lub przejęcie inicjatywy w stylu ... domina najlepiej jak usiądziesz na nim i zaczniesz go pieścić tak jak to powinno wyglądać nie dając mu się dotknąć. A jak będzie coś próbować to zwiąż mu ręce przy czym jak już będzie bardzo podniecony zastosujesz jego technikę *punktową* i nie śpiesz się też go pougniataj zobaczymy jak zareaguje na wlasną technikę i czy jego to podnieci .. Nic sie nie martw i go utemperuj Powodzenia

Gość kopahontaz
hahaha nie moge, sikam ze śmiechu. Przepraszam autorke tematu ale to jest komiczne! Ale powiem Wam, moi drodzy, że nie tak dawno miałam bardzo dziwną sytuację. Spotykałam się z pewnym facetem i on jak całował mnie po szyi to tak mnie dziwnie stukał ustami, stuk stuk stuk jak dzięcioł :D rozstaliśmy się, nie mogłam przy tym wytrzymać ze smiechu. stuk stuk stuk :D

Gość Carolines22
Słuchajcie, jestem już po rozmowie z nim... Starałam się być jak najbardziej delikatna. Wiecie co mi powiedział? Że on jest kreatywny i chciał w ten sposób mnie rozbudzić i widocznie coś ze mna jest nie tak skoro na mnie nie działa! Aha mówił jeszcze że jego bardzo podnieciłoby gdybym pięściła go właśnie w ten sposób!!! A co do techniki współżycia to mówił że przeczytał wiele książek na ten temat i wie co i jak sie robi... Zresztą rozmowa nie trwała zbyt długo. Był bardzo zdenerwowany i poprostu wyszedł i trzasnął drzwiami. Rzucił jeszcze że jestem zimna jak ryba. Kurcze wyć mi się chce

Gość Carolines22
Był wielce zaskoczony bo uważał nasz sex za udany poza tym że nie potrafie go piescić. A on przynajmniej stara się zrobić coś oryginalnego... Mówił też że powinnam być mu wdzięczna że zajmuje się mna, robi grę wstępną. A nie tylko zaspokaja swóje potrzeby jak to robią niektórzy faceci. Poniosły mnie emocje i odpowiedziałam mu że nawet porządnie wsadzić nie potrafi... Wiem że nie powinnam tak mówić ale spokojnie mu z początku wyjaśniałam o co mi chodzi a on próbował udowodnić mi że to ze mna jest coś nie tak. No kurwa!

Gość kopahontaz
a daj sobie z nim spokój.. nie załamuj się i nie obwiniaj. Niech się koleś wali. Jakby mu zależało to by chciał żebyś go nauczyła jak lubisz itp. a nie foch jak małe dziecko. widać jak wybujałe ego ma koleś. Niech spada :D

Gość truja_niewiedząca
ło jezusie posikałam się ze smiechu wybacz autorko ale toz to cuda na kiju ten twój ''casanowa'' odstawia

no i dobrze że tak się zakończyło On ciebie wcale nie kochał a bawił się w eksperymenty Taki typ faceta Zapomnij o nim Jesteś jeszcze bardzo młoda i nie warto wiązać się z idiota seksualnym. On naprawdę nie wiele wie o seksualności kobiet jak wstawił ci taką gadkę

Gość szparek
Szkoda mi Cię Autorko, mam nadzieję, że znajdziesz niebawem faceta, który zapnie Cię, aż Ci bańki nosem pójdą.

Gość dupka jelenia
czesc jestem z krakowa przyslij tego chlopaka do mnie jak juz go nei chcesz ja tam wole jak ktos jest soba w lozku a nie wszyscy tylko jak z jednej tasmy rpdukcyjnej w fabryce ! nuuda!

Gość dupka jelenia
Carolines ale nie boisz sie ze to bedzie koneic Waszego zwiazku?

Gość kolorowy zawrot glowyyyy
Mialam cos podobnego, ale "wychowalam" sobie faceta. Jak sie kocha, to mozna przezwyciezyc wiele przeszkod. Seks to komunikacja, zalecam wiele rozmow...

Gość Carolines22
Mój ostatni wpis był o 18:11 fajnie że ktoś ma zabawe jak podszywa się pode mnie heh boje się że to bedzie koniec związku. On nawet się nie odezwał od tej rozmowy. Poczekam i zobacze jak dalej się zachowa... Siedze i zastanawiam się co dalej... Chyba szkoda tracić czasu na niego mimo że to fajny facet ale na punkcie łóżka i w łóżku coś dziwnego w niego wstępuje...

Carolines - nie poddawaj sie. Oboje musicie sie siebie nauczyc, dlaczego dajesz za wygrana po pierwszym niepowodzeniu?

poczuł się urażony i dlatego się oburzył podczas rozmowy. przeczekaj go . faceci takich rzeczy dobrze nie znoszą . dziwne jest tylko to , że on twierdzi, że to wlaśnie ty jesteś beznadziejna w łóżku a on don juan ! :)

Gość kocham matmę
Zajmij się w tym czasie matematyką, a wszystko z czasem się ułoży.

gosia - masz racje. Wiadomo, poczul sie zaatakowany wiec sie zrewanzowal.

Gość Carolines22
Zapominalska uwierz że ten opis i tak nie był śmieszny w porównaniu do tego co naprawde dzieje sie w naszym łóżku... A jak już mówiłam, gdy opowiadałam o tym przyjaciółką to zwijały się ze śmiechu... To fakt, z boku to jest naprawdę zabawne. Kolorowy zawrót glowy miałaś podobnie?? Czyli? Oj wydaje mi się że nie mogło to być podobne bo on poprostu zachowuje się w łóżku jak idiota! Pajac! Nigdy w życiu nie odechciało mi sie tak sexu :/ chyba nie bede w stanie go 'wychować'

Gość dupka jelenia
ale fizycznie jest chemia? tzn jego dotyk, zapch podneica cie? czujesz bliskosc gdy jestescie razem? bo jesli tak to podstawy sa a technike mozna dopracowac po rpsotu powiedz mu zeby nie robil gry wstepnej ; ) a tym ze mowi ze to z toba cos nie tak... widac ze niedojrzalosc ale faceci podobno nigdy nie dojrzewaja ; ) wiec czesto jak cos jest nie tak to zwalaja na kobiety : ]

No wiec u mnie tez bylo tak, ze facet jakos dziwnie mnie piescil - tez byly kolka na ciele i podobne sprawy ;) A wiesz co bylo najgorsze? Po stosunku - PLAKAL ze wzruszenia !!! :O Odechciewalo mi sie wszystkiego... ALE - wytlumaczylam mu, ze kobiety ogolnie wola jak je facet po prostu przerznie :-P No i kiedystam posluchal rady i juz bylo dobrze

kiedy emocje już opadną powiedz mu jakie masz oczekiwania w łóżku (konkrety - naucz go swojej "mapy seksualnej") , zapytaj też jakie są jego oczekiwania abyś już nigdy nie usłyszała takich przykrych słów. pamiętaj ! jeśli dalej bedziesz niezadowolona z waszego zycia seksualnego i on bedzie odstawial taki cyrk to stanie sie dla Ciebie kompletnie nieatrakcyjny - a po pol roku chemia powinna silnie dzialac. jego postawa wcale nie wyglada jak z poradnika tylko filipinki czy cosmopolitana :) trzymam kciuki

A powiem Ci skad sie taka postawa u facetow bierze - za duzo czytaja w gazetach, ze kobieta potrzebuje jakichs tam szczegolnych pieszczot i w sumie wychodzi to gorzej, niz by wcale nic nie czytali. Aha - moj tez na poczatku mowil, ze "jakas dziwna jestem", potem sie zgralismy i mnie zrozumial.

Gość agrafffkaaaa
uwazaj na takiego typa - mialam podobny przypadek - 0 seksu po kilku tygodniach znajomosci - po prostu nie mialam ochoty

kolorowy zawrot glowyyy - swiete slowa . powinni obserwowac swoja partnerke, obserwowac jej reakcje , pytac o jej oczekiwania - kobieta poczuje sie atrakcyjna i kochana , bedzie wiedziala, ze jej potrzeby sa wazne .