Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

promyczku :) tez pychotka sniadanko :) wiesz ja mialam zakwasy na brzuchu :) ale przmmoglam sie i cwiczylam i dzisiaj juz nie ma :D a wczoraj naczytalam sie o zbawiennym odchudzajacym dzialaniu buraczkow :) i dziisiaj robie je na obiaddd ;D

Ja zjem na 2 sniadanie buraczki ,no ale ze słoika niestety,i tak je lubie uwielbiam tez marchewke gotowana i musze sobie zakupić:)

dzięki zawartości organicznego chloru, silnie odtruwa jelito, wątrobę, nerki i oczyszcza krew. Dzięki temu krew skuteczniej odtruwa organizm i dostarcza chorym komórkom pokarmowych składników odżywczo - leczniczych. Ekstrakt jest bogaty w potas - ważny dla procesów metabolicznych. Wspomaga redukcję tkanki tłuszczowej, przeciwdziała otyłości. Wraz z ekstraktem z marchwi i zawartością alg w Ocean 21 skutecznie walczy z kwasicą metaboliczną - podstawą otyłości. Wspomaga odchudzanie. Pomaga usuwać złogi szkodliwego tłuszczu, cholesterolu z naczyń krwionośnych i zmniejsza zwapnienie naczyń. Pektyny zawarte w burakach regulują krzepnięcie krwi. Ekstrakt z buraków zapobiega rozwojowi miażdżycy, nadciśnieniu i chorobom serca, jest bogaty w organiczne żelazo przez co zwiększa się ilość czerwonych krwinek zawierających hemoglobinę. Ze względu na silne właściwości zasadotwórcze, jest doskonałym dodatkiem do posiłków zakwaszających jelito, głównie do mięsa. Chroni przewód pokarmowy przed inwazją toksyn. Ponieważ kwasotwórczy wapń z mleka pasteryzowanego oraz substancje krochmaliste z białej mąki (pieczywo, ciasta), tworzą w nerkach formacje ziarniste, dr Uoker do oczyszczanie i uzdrawianie nerek, zaleca picie soku z buraków w połączeniu z sokiem z marchwi. Pigmenty roślinne buraków, marchwi i alg, utleniają mocz. Prowadzi to do rozpuszczenia niektórych rodzajów kamieni moczowych. Zmniejsza się zwapnienie. Lekko różowa barwa moczu świadczyć może o obecności piasku w nerkach, który łącząc się z barwnikiem

powiem wam ze dobrze mi na diecie nie mam ochoty na nic zakazanego :) troche mi sie rano wstac nie chce i pedalowac no ale chce miec szybszy efekt :)

Hej :) Buraczki ? Bleee :P Za mną już 100 brzuszków (50 zwykłych i 50 skośnych) i 50 przysiadów :) Na rowerek w dalszym ciągu nie mogę patrzeć :P Teraz wcinam sobie na śniadanko musli z mlekiem (289 kcal) i jak troszkę ostygnie to wypiję herbatę zieloną i czerwoną. Dzisiaj waga niestety pokazała 78,1 kg, ale się nie załamuję i walczę dalej. Postanowiłam zmienić swoją jedną zasadę i nie jeść nic już po 17, a nie 18 :)

dziewczynyyyyy wkurzam sie mam 2 wagi i kazda pokazuje co innego :D jedna wi9ecej druga mnie ;D na ktorej sie wazyc?? :D na tej co wiecej?? :D

dziewczynyyyyy wkurzam sie mam 2 wagi i kazda pokazuje co innego :D jedna wi9ecej druga mnie ;D na ktorej sie wazyc?? :D na tej co wiecej?? :D tralala mmm mniam sniadanko masz :) oo widze ze ci zbrzydl rowerek :) ja ostatnio jadlam do 17 ale dzisiaj mi wypadnie chyba o 18 :)

Wybierz jedną z tych wag (ja bym wybrała chyba tą co pokazuje więcej :D ), a na drugą w ogóle nie wchodź :) A no zbrzydł mi rowerek ;/

tak wybiore ta ci co wiecej pokazuje... a dzisiaj na tamtej sie zwazylam i juz by taki dobry chumor :) ale to znaczy ze wazylam wiecej niz w stopce ;p fuck !! :D

Tralala ,nie lubisz buraczkow hihi,Ja tez bym sie wazyła na tej co pokazuje wiecej:P na szczescie mam jedna tylko elekrtoniczna ale jak byłam na tamtej siłce to tam była tak zwykła i sie zwazyłam bo chciałam porównac ,czy tak samo wychodzi i było tak samo

Dziewczyny mam wrażenie, że mam wydęty brzuch ;/ Jak myślicie od czego to może być ? Przecież nic takiego wczoraj nie jadłam... Chyba, że to od tej miseczki chińszczyzny :(

aski jutro uaktualnie bo teraz jestem po sniadaniu i ponad 3 szklankach plynow ;D a ja buraczkiii lubie jak sobie je sa a przyrzaze :) dzisiaj beda bez zasmazki hahaha ale wymysle cos :)

tralala moze to tylk owrazenie?? hmmm a moze faktycznie od bialego ryzu?? albo sie nie wyproznilas?? wypij kawe bez cukru moze??

to widocznie ta co pokazuje mnie jest zepsuta bo pokazuje rozne wahania wagi :) wiecie co a ja dostalam jakichs pryszczy na twarzy... wczesniej mialam taka cere ladna... myslicie ze to te toksyny?? ;/ ide pod prysznic :D jeaah :D

buraczki i kawa zaliczone:)Dzis przyjezdza moj facet,ale sie ciesze:D jEDno jest w tym niedobre ze bede mu pichcic cały weekend,smaczne obiadki ,a ja ich nie moge jesc....Kurcze czasem mnie wkurza,ze nie jestem chudzielcem,co wszystko moze szamac i wciaz jest chudy//aWas to nie wkurza????

i nie zmusza cie do jedzenia?? :D moj by zmuszal i pewnie pwoiedzial : pocwicz i nie pij piwa hahaha a jedz normalnie :P swoja droga jakos czuje ze sie odsuwam od niego przez to wszystko ;/chetnie wsumie bym sie z nim ozbaczyla :) promyczek jak buraczki?? tez mnie to wkurza ze niektore laski i znam ich duzo jedza wszytko cholera i nie tyja ;/ a chca nawet przytyc i nie moga... ;/

cześć dziewczyny. wczorajszy dzień słaby, bo na tym obiedzie u dziadków bylam. zjadłam dwie tony jak to u dziadkow bywa(; dziś juz zaliczylam 2 godz siłownii z rana(: i poki co wszamalam: *serek homo nat na sniadanie+kawa *gołąbek z mięsem i kapusta z grzybami+ kawa czas oduczyć się picia tych kaw. no i wieczorkiem pewnie zjem posiłek czysto białkowy ;D czytalam dzisiaj na silownii gazetę i byl podany przepis na zielony kotajl:3/4 pora, trochę salaty, łyzszka szpinaku, natka pietruszki i 3 marchweki.. RZEKOMO super dziala na linię :D może jutro coś w tym guscie sobie zrobię. tymczasem zyczę wam milego dnia i uciekam na kawę z kolezanką ;D

Moj mnie juz nie zmusza..wczesniej tak ,nawet sie obrazal jak nie jadlam tego co mi uszykował;P ale on chyba wie ze ja z tym walcze i ze jak sie upieram ze nie to nie,,zreszta czasem jest swiadkiem jak sie obzzeram..ehh ciezki nasz los

a to tyle dobrze mojego nie ma to mnie nie kusi :D... a ja juz p pysznym obiadku!!! :D

Dziewczyny dostałam pracę :D Od poniedziałku zaczynam :) I pierwszy tydzień mam popołudniową zmianę, więc nie jedzenie po 17 u mnie nie zda egzaminu, bo przerwę będę miała o 18 ;] Ale będę długo na nogach także się tym nie przejmuję :) Przed chwilą zjadłam tzw. "obiadek", a na niego 1 kromkę chleba pełnoziarnistego i plasterek szynki z kurczaka (120 kcal). Jestem padnięta po tym jeżdżeniu po mieście za pracą i chyba się na godzinkę lub dwie położę :) Wiem, że to nie dobrze, że tuż po jedzeniu, ale nie mam nawet siły siedzieć...

Karluna a co miałaś na obiadek ?:) Ja nie miałam czasu gotować... Ale jutro chyba sobie zafunduję kalafiora, a ten obiadek co Ty miałaś wczoraj zjem w niedzielę :)

tralala gratuluje ci :D ja tez leze po obiadku :) a na obiadek mialam watrobka drobiowa duszona z jogurtem cebulka pieprzem i sola morska ziolowa, buraczki z czosnkiem i sokiem z cytryny pieprzem i sola morska oczywiscie3 wszystko bez tluszcu mniaaaammmm 287,75 kcal :D

Niezgadniecie... cała lodówka ulubionych rzeczy mama naniosła... pierogi ruskie, kabanosy, sledzie w oleju.... itp !!!! i trojkat pizzy AAAAAA :D ale nie nie zeby sie nie skusic przygotowalam juz kolacje i czeka na odpowiednia godzine ;D

Praca polega na składaniu drobnych części plastikowych AGD, ale wszystkie weekendy wolne i prawie 10zl/h na reke :D Idę pomyśleć co zjeść na kolację :)

A mnie mama dzisiaj namówiła na zakupy i nakupiła pełno pysznych rzeczy, a ja nie mogę tego jeść :( Na dodatek zrobiła leczo, sernik i sałatkę ziemniaczaną (a to ma majonez) ;/ I jutro brat robi urodzinowego grilla, nie wiem czy dam radę się powstrzymać :(

Hej Pulpeciki! Dzik Pumba pada na krzywy ryj. Racice wchodzą mu w d. Dzieci w pracy dały popalić. Ale na szczęście łikeeeeeend :) Tralala- gratuluję pracy! Pewnie za pierwszą wypłatę kupisz sobie wyprawkę i ekstra ciuszki na obłędne, odchudzone ciało :). Dziewuszki, coś mi nie idzie ta dieta. Zaczęłam ładnie: na śniadanie dwie kromki chleba graham z pastą jajeczną i pomidorem. Do tego szklanka wody. Na mieście łyknęłam kawę (bez cukru) i pierogi :( oraz surówkę z marchewki. Teraz dopiero zasiadłam i skonsumowałam wczorajszy krupnik. Przede mną jeszcze jogurt grejpfrutowy. No i przyznaję: załasuchowałąm dwa Michałki ;). Ale nic, nie łamię się, wbijam siew dres i trochę się popocę. Pozdrawiam grupę wsparcia!