Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

oj dziewczynk ziewczynki hahaha rygor pelna para :) jestem po kreceniu nowym hula hopp :D fajnie :D zobacze bo podobno po 2 tygodniach boli... ale jak ktos kreci na samej tali i nie obkreca kosci to niezle :) pierwsze minuty takie sobie ale pozniej sie cialo przyzwyczaja :D i moim zdaniem super masuje :) mysle ze cos moze dac :) no ale zobaczymy z czasem :) do tego zrobilam 100 brzuszkow :) jak cos zadawajcie pytanie :)

Karla aile kreciłas tym hulem?:)i ile kosztował,bo ja coraz intensywniej myslę..czy on wydaje dzwiek? haha prosze o szybkie odpowiedzi:P

promyczku dzwiekow nie wydje zadnych :D zaplacilam z przesylka 45 zl i krecilam 30 minut bo tam pisze wogole zeby nie krecic dluzej niz 20,30 a poczatkowo wogole zeby krecic 5 :D ale ze ja jestem hardkorem to wiesz:)

Też bym sobie zafundowała hula hop, ale jakoś nigdy mi to za dobrze nie wychodziło tak więc dupa :( A podejrzewam, że świetne efekty są po nim... Przede mną jeszcze 30 min rowerka, a tak mi się nie chce, że masakra ;/ Chyba go sobie już dzisiaj odpuszczę :(

promyczek haha mam nadzieje ze tak nie napisze :D tralala na tym z kulkami latwiej sie kreci bo jest ciezsze :) a do cwiczen nie zmuszaj sie bo sie zniechecisz :) sa dni ze sie poprostu niee chcee ;D

nO własnie tralala,Karla dobrze mowi ,są dni ze mozna sobie odpuscic ,a nawet trzeba,zeby np kolejnego dnia z wiekszym powerem dac czaduuu:)

Promyczku masz co opijać, więc jedno piwko na pewno Ci nie zaszkodzi :) Nie będę przesadzała z tymi ćwiczeniami bo skoro wcześniej w ogóle nie ćwiczyłam, a dzisiaj zrobiłam 150 brzuszków, 100 przysiadów i 30 min rowerek to i tak dużo.

Tralala ,dokładnie tak jak mowisz:) trzeba zaczac i powoli zwiekszac,bo własnie jak jest za duzo ,to przychodzi zniechecenie i zmeczenie..i zakwasy czasem

Jejkuuu,Redss cytrusowy mniamm:) mam pomysł:P jak juz bedziemy miały zadowalajace efekty ,umowimy sie tutaj i to opijemy ,co WY na to?:

No pewnie ze sie umowimy :D hahaaa tylko u mnie na jednym sie nie skonczy :D tralala stopniowo i :) jak nie masz ochoty nie cwicz i juz nie ma co sie zmuszac kochana :) ja to chetnie bym piwo wypila mam problem z facetem i to powazny dziewczynki ;/

Karla,przypuszczam ze kazda kobieta ma jakis problem z facetem,ja sama mam czasem,a co sie stało? -jak nie chcesz pisac to ok zrozumiem

jestesmy 2 lata razem tylko on za granica pracuje jak byl w polsce w wakacje na poczatku bylo cudownie potem mnie zaczal klamac olewac, i to powaznie klamac... i wkoncu ja przestalam sie odzywac na kilka dni przyjechal do mnie do domu z placzem, potem znowu i znowu. wkoncu mowie koniec .to blagal mnie na kolanach zebym mu wybaczyla ze jestem kobieta jego zycia plakal jak dziecko itp. no i musial wracac . oczywiscie moje zaufanie jest ponizej zera... mamy teraz maly kontakt kilka smsow na dzien. niewiem co mam zrobic czuje sie tym przyduszona. teraz jest slodki i kochany niby. ale nie moge o tym wszystkim zapomniec, ciagle mam przed oczami te jego klamstwa. kocham go jak nikogo nigdy ale te wydarzenia spedzaja mi sen z powiekk... ;/

Chętnie bym Ci coś doradziła, ale muszę uciekać bo mam gościa... Najwyżej jutro Ci napiszę co o tym myślę :) Do jutra :):):)

jeszcze z 3 lata tam posiedzi ale w swieta i sylwka mamy spedzic razem albo on tutaj albo ja do neigo lece

Karla,ja Cie rozumiem dobrze,kłamstwa faceta juz przerabiałam..i to nie raz,i zaufanie zerowe,tak samo miałam,ja mysle ze jesli go kochasz,tak naprawdę,to po prostu poczekaj jeszcze,moze cos sie wyjasni do końca..chyba ze bedziesz widziała ze sytuacja sie powtarza,wtedy mysle ze powinnas to zerwac definitywnie,poniewaz zycie jest tylko jedno,i nie mozesz go sobie schrzanic beedac z facetm ,który cie nie szanuje i oklłamuje.

promyczek takpostanowilam dac szanse do nastepnego razu i zobacze.... wiesz ciesze sie ze rozumiesz mnie... a ty dalas szanse?? on to argumentowal ze mam racje ze on jest niedojrzaly jeszcze i ze ma swiadomosc ze robil zle...

kurczeee promyczkuu... ja tez juz dalam kilka szans... boje sie co bedzie dalej... teraz nie mam ochoty nawet do nieg napisac. zreszta on tez nie napisal... niewiem co mam robic czy faktycznie sie zmieni czy ja znowu zmarnuje czas i zrobie sobie nadzieje