Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

Ja się z Wami już dzisiaj żegnam, bo nie będę miała jak potem napisać. A to krótkie podsumowanie dnia: - musli z mlekiem 289 kcal - 1 kromka chleba pełnoziarnistego i plasterek szynki z kurczaka 120 kcal - kaszka Smakija light z sosem truskawkowym 118 kcal - 2 zielone herbaty - 2 czerwone herbaty - 1,5 l wody - 80 brzuszków - 50 przysiadów W SUMIE: 527 KCAL Wiem, że mało ćwiczeń, ale nie miałam czasu na więcej... MIŁEGO WIECZORKA :):):)

tralala ja lezo robie w odchudzonej wersji i ma malutk kalori jak chcesz powiem ci jak,,, a na grila przygotuj sobie zamarynuj piers z kurczaka albo zrob dietetyczne szaszlyki :)

Tralala dzionek wzorowy ;) napisalam ci o grilu i o leczo :) papapapa ;* Dzik Pumba nie ma tragediii :D pomachaj racziczkami i bedzie git majonez ;D

wr kumpel mnie zaprosil jutro na impreze do klubu taka okazja... a ja nie moge pic i musze sie uczyc ;/ zreszta wstydze sie w tym towarzystwie isc z ta waga ;P

kurdeeeee :D taka okazja mzoe sie nie zdarzyc juz ;/ kolejna motywacja zeby schudnac ;D

sniadanie: 2 kromki razowego, salatka z makreli pikantna, kawa,herbata zielona czerwona- 182,65 kcal 2 sniadanie:jablko 95,50 kcal obiad: watrobka duszona z cebula i jogurtem 0%, buraczki z czosnkiem, herbata zielona i czerwona- 287,75 kcal kolacja: serek wiejski lekki, tunczyk z wody, cebula, korniszon, herbata zielona czzerwona 188,17 kcal RAZEM- 755,07 Ćwiczenia: rano 30 minut rowerek 100 brzuszkow, wieczorem 30 minut hula hop, po 30 wymachow na kazda noge, 100 brzuszkow ;)

Cześć Laski;d Ja dzisiaj od rana w skowronkach:D 2 kg mniej;) W stopce również uwzględnione moje nowy wymiary:D Dziś zjadłam trochę dużo i nawet jednego cukierka;/ Ale kumpela miała imieniny, więc tak wyszło;] Mój jadłospis;p Śniadanie i II śniadanie: 275 kcal Obiad: 2 naleśniki - 440 kcal cukierek: 70 kcal Razem: 785 kcal.

ojej blondyneczko gratulujeeeee jak ty to zrobilas ze tyle z bioder i ud polecialas?? !! ale bym chciala tak !!!

Powiem Ci, że nie wiem;) Kiedyś ćwiczyłam 6 Weidera ale to w sierpniu na początku przez jakieś 2 tygodnie i to dzięki niej straciłam swoje boczki;) A teraz to po prostu jeżdzę tylko 100 minut dziennie na rowerku;) Wgl dzisiaj znajomi o mnie plotkowali, że schudłam, właśnie szczególnie z brzucha;P A mi to już się ich słuchać nie chce:P Bo ile można?;] Jeśli chodzi o cm to chce, żeby jeszcze leciało z ud i łydek, bo kurcze chce te super rurki:D

Hej :) blondi wazysz teraz tyle co ja:) a ile masz wzrostu? Karla idz na ta impreze:P bo taka okazja moze sie nie zdazyc:) ja to dzisisaj sobie pofolgowałam przez mojego faceta,;p..a co tam ,zwale wszystko na niego hihi,zjadłam kurczaczka,surowke z kapusty i moje tiramisu ach,moje grzeszki.. a wogole dziewczyny to skad jestescie,? ja -Kujawsko -pomorskie:)

promyczek nic sie niemartww malutki grzeszek pozatym dzisiaj dzien chlopaka ;D blondyneczka omggg to moje pol godziny to pikus :D... ile powinnam zwiekszyc tego rowerka?? :D jak myslisz?? ;) tak szczerze musze zwalic te biodra i uda !!!!!!!!!!!

Wiesz, co nie wiem;) Bo ja jak miałam licznik to jeździlam mniej, bo mi pokazywał kcal, a chciałam spalić zawsze 800 kcal to jeździłam jak dosyć szybko to w 90 minutach zawsze się mieściłam, ale teraz licznik mi się popsuł, ale jak już fiksował to zmierzyłam ile kcal w minutę jak jeżdże zwykle przy Tv to właśnie mi 8 kcal wyszło - dlatego 100 minut;) Myślę, że godzinka by Ci na pewno już więcej dawała niż 30 minut;) Bo wiesz czytałam gdzieś, że dopiero po 30 minutach zaczynamy spalać, a Ty akurat już kończysz:) Więc na pewno dłużej niż 30;]

promyczek jeśli chodzi o talię to nie wiem aż się zmierze:) 73 cm, ale kurcze zauważyłam jak się mierzyłam, że strasznie mam dziś brzuch;/ Nie wiem czemu;/ To chyba przez moje problemy z wypróżnianiem:(

o niee to jutro wycisk z rana na rowerku jak wytrzymam godzine to bedzie gt... kiedys wlasnie jezdzilam tyle i moze i wiecej nawet ale teraz czlowiek ciezszy to i ciezej....

wsumiet dobrze bo ze zrobilam wprawe w pierwszym tygodniu odchudzania po 30 minut tak bym miala zakwasy... jutro postaram sie godzinke a od poniedzialku zobacze moze zwiekszac o 5 minut codziennie :) ?? dziewczynyy myslicie ze schudne te 16 kg do swiat?? :| chcialabym tak 12 cm z bioder zwalic... to jest realne?? czya nie robic sobie nadziei?? ;D

Myślę, że 16 kg dasz radę;) Ale najważniejsze, żebyś wyglądała tak, abyś sama się sb podobała;) A cm niestety nie znam się jeszcze na nich tak dobrze:P Ale jak już mówiłam ważne, żebyś się ze swoim ciałem dobrze czuła;)

dzieki blondi ;* o nie jutro moj rower dostanie porzadny wycisk :D muszeee to zwaliccc !!!!! promyczek podniecam sie tym jeb*nym rowerkiem bo musze schudnac i koniec kropka !!!!!!!! ;D z tymi dwoma pedalami wygram :D najgorsze to siodelko gniecie w dupe ;D a jestem zz lubelskiego :)

Karluna co do rowerka to słuchaj;) Pamiętaj, żeby jeździć na najmniejszym obciążeniu;) Żeby cm leciały, a nie mięśnie rosły;)

Co do siodełka to pamiętam to cierpienie:P Właśnie "trzeba wygrać z tymi dwoma pedałami";D Ale słuchaj tyłek przestanie boleć niedługo;) Później jak będziesz jechać długo to przy schodzeniu chwila braku uczuć:P A później już dobrze jest;D

tak tak jezdz na najmniejszym :) kiedys tak smigalam wlasnie na nim i teraz czas zaczac :) jutro godzina zobacze jak sie bede czula :D a jezdzisz 7 dni w tygodniu?? ;D

ja mam w talii 74 i mam nadzieje ze to przez okres haha Karla -fajnie sie wkurzasz:P i o to chodzi zeby sie troche na siebie wkurzyc,