Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinkamalinka

facet zapytal mnie z iloma spalam, ja na to ze nie powiem:/ odbilo mi

Polecane posty

Gość alinkamalinka

kuzwa.... Facet wczoraj zapytal mnie o ilosc partnerow seksualnych przed nim, ja speszona do niego: nie powiem... Nie wiem co sobie teraz pomysli o mnie... Przed nim bylo 4 - dodam,ze mam 26 lat. Nie wiem czy to duzo, czy malo - szczerze malo mnei to obchodzi, przxeszlosci nei zmienie i che byc szczera... Wiem za to,ze pewnie pomyslal sobie, ze z 20 ich bylo:/ nie wiem co sie stalo, jakos speszylam sie, zawstydzilam... Co myslicie o tym? Napisalam mu,ze pogadamy jeszcze raz o tym, on tylko ze mam isc juz ladnie spac i dzis normalnie jak gdyby nigdy nic, choc wyczuwam, ze mysli sobie to o czym pisalam wczesniej...

Gość battlecr
"przxeszlosci nei zmienie i che byc szczera" no to ci odrobine nie wyszlo :o

Gość anna zilona
a ty wiesz z iloma kobietami on przed toba spal?napewno wiecej niz z 4 kobietami:)

trzeba mu bylo powiedziec "nie pamietam". Nie powinnas miec wyrzutow sumienia, bo on pewnie zapytany o to samo, tez nie powiedzialby ci prawdy. Zwalilas tylko z tym "nie powiem", bo on teraz do tych czterech, doda jeszcze dziesieciu.........

Gość alinkamalinka
nozzz kurde, nie wyszlo mi, ale sama nei wiem czemu :/ pisalam - speszylam sie, to pytanie mnie naprawde zaskoczylo!!! Nie spodziewalam sie tego.. I tak jakos... A teraz na pewno mysli, ze z 20 ich bylo.. On do mnie jeszcze wczoraj,z e jestem bardzo atrakcyjna, wiec moze sie spodziewac, ze troche ich sie nazbieralo!!! A ja: nooo, 15!

Gość alinkamalinka
ale dodalam,ze zartuje... I zapytalam go A TY Z ILOMA?? a on , ze pierwszy zapytal, no to ja ze nie powiem :/ No ja nie moge... Ale z siebie debilke zrobilam, stara a taka glupia!!!

Gość anna zilona
ile lasek przed toba ruchał twoj chopak??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nie widze problemu. Po prostu, jak sie nastepnym razem bedziecie widzieli, to powiedz mu, ze chcialas mu odpowiedzec powaznie na jego pytanie o ilosc partnerow, i powiedz, nawet jesli masz zanizyc. Na wasz zwiazek, gorszy wplyw bedzie mialo to, ze on nie wie, niz to, ze bedzie znal prawde, chocby bylo ich 20-stu.

Gość anna zilona
pewnie bylas jego pierwsza kobieta stad te pytanie:)

Gość alinkamalinka
On na pewno mial inne panny!!! I podejrxzewam, ze wiecej niz ja - raczej jestem tego pewna, caly czas powtarza, ze juz sie wyszalal... Wiem, musze z nim pogadac, ale tak mi glupio, wstydze sie gadac o tym :/ dziwna jestem..

Gość anna zilona
głupia jesteś że chcesz mu się spowiadać,ilu ich było,co go to obchodzi zwlaszcza,że swoje w życiu już poruchał:P

Gość alinkamalinka
Ale ja nei czuje sie z tym dobrze, dokladnie z tym,ze zrobilam z siebie debilke!!! Tez jestem zdania, ze przeszlosc to przeszlosc i nie powinno sie w nia zbytnio ingerowac... Ale kosci zostaly rzucone..:/

Teraz w tych twoich 4rech juz raczej nie uwierzy :D Jak to mowi na temat liczby byłych ruchane: "co powie facet podziel przez dziesięć, co powie kobieta pomnóż przez dziesięć."

Gość aaa jaaaaa
A ja nie spałam z żadnym, a mój facet myśli że spałam z poprzednim. czy to moze negatynie odebrac? ;/

Gość niewiedzaca co ma zrobic
nie musisz mu sie spowiadac,on peqwnie tez ci prawdy nie powie

Żadna nie musi się spowiadać. To prawda. Jednak faceci nie ufają kobietom co sypiały z innymi. I mają w tym cholerną rację.

"To prawda. Jednak faceci nie ufają kobietom co sypiały z innymi" a pluszaki się liczą....? ale ja naprawdę nic z nimi ten tego nie ten...

"Już ja widziałem te wasze pluszaki... Misie z wielkimi... ogonami" och, jak możesz, wątpisz w moją niewinność? 😭 zawsze w końcu wyrzucałam pluszaka z łózka, bo zawadzał. :classic_cool:

Bo im (prawie) wszystkim najpierw wiatr między nogami a później biały welon we łbach. Po trzykroć głupi i po dziesięćkroć rogacz ten, który taką zechce.

Gość Jaroslawe-84
ilość szmat na tym na tym forum sprawia że wolę mieszkać z kotem :O

Gość alinkamalinka
no to co mam robic? Napisalam,ze wrocimy do rozmowy - jutro sie widzimy. Ja nie mam zamiaru klamac, nagle wszyscy tacy swieci na tym forum :/ Czyli teraz powiem, ze 4 - on pomysli, ze 15.. Ehh no trudno, tak sie stalo juz... Z 2 strony to jego pytanie bylo troche dziwne i wyskoczyl z tym jak Filip z konopii... Nic dziwnego,ze troche mnei zszokowal! Poza tym nie wiem czy 4 partnerow to az taka tragedia w moim wieku... Moje znajome mialy ich o wiele weicej i wiem,ze klamia chlopakom ..

Gość Emenuel Giacomo
Jarosławe ma rację, kurwiszcza na tej kafeterii że ręce opadają, czytałem że 24 ma na koncie 16 kolesi którzy przeruchali, to test na aids winna przedstawić przyszłemu mężowi.

Gość Emenuel Giacomo
24 latka *

Gość Emenuel Giacomo
alinkamalinka jesteś pojebana jak każda sraka z kafe.

Gość alinkamalinka
wiem,moja przeszlosc - moja broszka... Ale jednak zapytal a ja zareagowalam dziwnie... Teraz zastanawiam sie jak z tego wybrnac, ja sama troche sie wstydze o tym gadac, no moze nie wstydze, ale jakos tak niezrecznie :/ chyab nei zaczne tego tematu, a on juz nie wiem czy bedzie chcial 2 raz..

Gość na takie tematy
się nie rozmawia i takich pytań sie nie zadaje ale na to trzeba mieć trochę ogłady której widocznie zabrakło i jemu i Tobie.