Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkmklmk

puszczalscy faceci-skad ich tylu i jak ich unikac??

Polecane posty

Gość lkmklmk
kloedzy mowia mi ze teraz kazdy zdradza /:

Gość Zuzanna Amelia !
Uwazam, ze mezczyzni powinni czekac z seksem do slubu, kobiety rowniez. Ja czekalam, ale nikt nie zaproponowal mi slubu. Wiec zostane dziewica do smierci, inaczej sie nie godzi.

Zawsze wydawało mi się, że "puszcza" się osoba która święcie wierzy, że duża ilość partnerów seksualnych świadczy o atrakcyjności - w związku z tym prawie wcale nie przebiera i bierze co się nadarzy...podobnie jak ci partnerzy. Czyli facet jak najbardziej może być puszczalski i nawet nie wiedzieć, że zaliczył bo akurat nic lepszego nie było albo laska równie bystra co on :D

Gość izabelka to mua
iwonka agadzam sie z Twoją postawą w całej rozciągłosci, mam dokładnie tak samo.Co to za przyjemnosc kochac sie z kims, z kim nie nawiązała sie zadna więz emocjonalna???bleeeeeeeeeeee I o to tu matoły chodzi, a nie o materializm, ale to dla was najwyrazniej za trudne.

Gość on.30l
sprawa jest prosta trzeba trafić na właściwego, tak samo jak facet musi trafić na właściwą. Jak wiemy i faceci i kobiety zdradzają całe szczęście że nie wszystkie:)

Gość Kubusia3232
W ten sposob mozna byloby ostrzec inne dziewczyny i kobiety przed takimi gnojakami puszczalskimi.

"W ten sposob mozna byloby ostrzec inne dziewczyny i kobiety przed takimi gnojakami puszczalskimi." A po co ostrzegać idiotki? To nie żubry aby trzymać je pod ochroną.

Gość nie lubie kurestwa
Puszczalska z dużym przebiegiem niech bierze ruchacza który przeleciał wiele, porządni powinni się wiązać z podobnymi do siebie. Ot i cała filozofia.

Gość ghbynjhm
'' Nie ma czegoś takiego jak puszczalstwo mężczyzn'' co za bzdury - jasne że jest, to również podlega równouprawnieniu, choć wogóle ''puszczalstwo'' to głupie określenia, bardziej pasuje ''łatwość'', no i męskie szmaty też są np. facet który wdaje się w romans ze starszą i nieatrakcyjną szefową tylko dla awansu ''To mężczyzna zdobywa kobiety a nie odwrotnie '' w dzisiejszym świecie bywa różnie

Gość Ona chyba miala inny nik;
Jest jedno rozwiązanie - należy być obiektywnym i trzeźwo ocenić sytuacje, ale wy zawsze kierujecie emocjami i stajecie się przez to głupie, naiwne i zaślepione

Gość piiietrolisz
hahaha żaba letycja- odrazu widać że puszczalskie ścierwo z ciebie skoro nie potrafisz zrozumieć że nie każdy ma ochotę na seks z kimś kogo jeszcze dobrze nie poznał

Gość fioletowe majtasy
upppppp

"hahaha żaba letycja- odrazu widać że puszczalskie ścierwo z ciebie skoro nie potrafisz zrozumieć że nie każdy ma ochotę na seks z kimś kogo jeszcze dobrze nie poznał" zapewne z tego powodu mam na koncie całego 1 partnera - obecnego :classic_cool: a ta laska, która zgrywa porządną sypiała z 3 facetami, chociaż jest ode mnie młodsza. no ale ona jest porządna, a ja się puszczam :D🖐️

Gość kolo z kafe 2
Pewnie jeszcze zaniżyła liczbę facetów,ta 23 letnia:O Czytałem tu niektóre szmaty pisały w wielu 24 lat zaliczyło ich 16 kutasów🖐️

i radziłabym niektórym czytać ze zrozumieniem skoro laska ma już iluś tam na koncie to co za różnica, czy z kolejnym pójdzie do łóżka po tygodniu czy po pół roku? przecież i tak rozłoży nogi gadając o "miłości".

Gość dobre sobieee
zaba skoro laska ma już iluś tam na koncie to co za różnica, czy z kolejnym pójdzie do łóżka po tygodniu czy po pół roku? fajny masz tok rozumowania, jak cie zostawi obecny facet to tez pojdzies od razu do lozka z nastepnym bo po co masz czekac skoro i tak nie jestes juz dziewica? i co z tego ze miala trzech ? ale niebyli to pewnie przypadkowi kolesie tylko tacy do ktorych cos czula, kochala , albo przynajmniej wydawalo sie ze ich kocha.nigdzie nie przeczytalam ze uwaza sie za swieta, ja takiej dziewczyny nie nazwalabym puszczalska, predzej ciebie skoro masz takie poglady ze moglabys wskoczyc do lozka kolesiowi od razu. nie podniecaj sie tym ze spalas tylko z jednym bo nie wiadomo ile kutasow wczesniej trzymalas w buzi, dziewica tez moze byc puszczalska;]

Gość Marcin84ww,
dobre sobieee dobrze gadasz.Ale na kafe pełno szmat i puszczalskich,szczególnie feministki.

dobre sobieee - skoro ty uważasz, że dziewica może mieć "kutasy w buzi" to IMHO jesteś tak pojebana, że nie warto w ogóle z tobą dyskutować. 🖐️ "predzej ciebie skoro masz takie poglady ze moglabys wskoczyc do lozka kolesiowi od razu" jesteś głupsza niż ustawy przewidują. gdybym chciała się puszczać to robiłabym to, kiedy byłam wolna. a skoro tego nie robiłam i zamierzam spędzić z 1 facetem całe życie to jestem puszczalska. o taaaak. :D nice. :D[czesc zapodasz jeszcze jakieś produkty swojego "myślenia"? pośmiejemy się 🖐️

Gość dobre sobieee
jesteś głupsza niż ustawy przewidują. gdybym chciała się puszczać to robiłabym to, kiedy byłam wolna. a czyli jednak nazywasz to puszczalstem>? sama sobie przeczysz, naskakujesz na laske ktora pisze ze nie poszla nigdy od razu do lozka, stwierdzajac po co czekac, a potem nazywasz wskakiwanie od razu do lozka kolesiowi puszczalstwem ? gubisz sie, sama chyba juz nie wiesz jakie masz poglady ? to w koncu jak ? seks od razu to puszczalstwo czy nie ? bo raz jedziesz laske ze po co czeka jak nie jest juz dziewica a potem sama nazywasz to puszczalstwem.. poza tym dziewice to czasami niezle suki. jak dupa robi dla kolesia laske to chyba nie traci " dziewictwa" co ? ale ty jestes swieta bo mialas tylko jednego , przed tem nikt cie nawet za cycka nie zlapal. a jak cie facet zostawi to co ? przeciez nie warto czekac od razu zrobisz to z innym , po co czekac na jakiekolwiek uczucie.

"ale ty jestes swieta bo mialas tylko jednego , przed tem nikt cie nawet za cycka nie zlapal." a żebyś wiedziała, idiotko. ty zapewne obciągałaś wszystkim dookoła, ale nie ekstrapoluj swojego kurestwa na innych 🖐️ "sama sobie przeczysz" nie, ja cały czas twierdzę to samo, a ty cały czas swoją jedną komórką mózgową nie możesz tego pojąć. zrób komuś loda, to liczba myślących komórek w twoim organizmie się zwiększy. :classic_cool:

Gość dobre sobieee
po prostu sama sie zgubilas w tym co pierdolisz... chyba nie wiesz juz o co ci chodzi, swieta dziewico ;]

skończyły ci się argumenty, ćwierćmózgu? cóż, jakoś nie jestem zdziwiona. dziewicą już dawno nie jestem, bo czemuż miałabym być nią u boku ukochanego faceta? za to ty biedna dziewczynko wyglądasz mi na obmacaną w klubach, przerżniętą i opuszczoną wielokrotnie. w końcu tylko dzięki takim idiotkom jak ty tytułowi "puszczalscy faceci" mają w co wkładać.

Gość dobre sobieee
i tu nie trafilas;] alee mozgiem to ty akurat nie grzeszysz. ciekawe czemu non stop cie na forum widac na wielu tematach, czyzbys nie miala co robic tylko na forum pisac, jaki masz zajebisty zwiazek, zajebistego partnera, a siedzisz dupa przy kompie.

Gość btghbyjujuki
''skoro laska ma już iluś tam na koncie to co za różnica, czy z kolejnym pójdzie do łóżka po tygodniu czy po pół roku? przecież i tak rozłoży nogi gadając o "miłości".'' po tygodniu to jest gófno a nie miłość(a jesli laska myśli odwrotnie to ma zayebiście dziecinne i gówniarskie podejście do miłości i związków) , a z tym czasem to w sumie się zgadzam, śmieszą mnie ludzi dla których wyznacznikiem puszczania sie są tylko i wyłącznie granice czasowe, wazniejsze jest z kim i z jakich powodów idzie się do łóżka... wtedy dopiero można ocenić ewentualne ''puszczalstwo'' tylko powiedz co ma do tego to czy jest dziewicą czy miała wielu na koncie? bo jakoś nie rozumiem

Gość cooler_szyder __
żelek znowu na forume... naprawdę zamierzasz być z kalibanem do końca życia? :classic_cool:

Dla mnie akurat związek jest. W życiu nie czekałbym na lasię, która wcześniej sypiała z innymi facetami. Takie panienki najpierw dają szybko, a później mitygują się i strugają święte a wrażliwe, żeby tylko kolejnymi facetami manipulować. Żaden szanujący facet nie będzie się lądował w takie gierki jakichś wycieruchów :o

Gość rtfffdfgfggfg
brzydota nie ma nic do rzeczy. mialam keidys bardzo brzydkiego chlopaka, dziwną mial twarz, brzydkie oczy, wielki nochal kartofel, zepsute zeby, do tego tragedia w lozku i co? zostawil mnie :D wiec nie ma co patrzec na urode, choc w sumie ja bym nie chciala ani brzydala ani modela, takiego po srodku po prostu. nie wyrozniajacego sie w zaden sposob.

Gość hhhahahaha
''Takie panienki najpierw dają szybko, a później mitygują się i strugają święte a wrażliwe, żeby tylko kolejnymi facetami manipulować.'' heh, natomiast do facetów wykorzystujących i oszukujących to już nic nie macie, nie? mało tego, stawiacie ich na piedestale, a wykorzystane panienki sa oczywiście tymi głupimi i naiwnymi także odwróćmy sytuacje - kobiety ''wykorzystujące'' facetów nie są wycieruchami- tylko sa sprytne und cfane, wycieruchami to są frajerzy którzy poprzez swoją naiwność i głupotę nabierają się na ich gierki :classic_cool:🖐️