Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benzo dia zepina

Głosujcie na PIS, będziecie słuchać o Smoleńsku dzień i noc

Polecane posty

Gość vbm
taaaa sprzedaje bogactwa :O..wystawia je na Allegro :O:O

Gość ale masz pytanie, kto za to
jaki ten Kaczor bezczelny facet, niby opozycja, a w kadencji sejmu, jak zaczynały się bardzo ważne debaty na temat pańtwa polskiego, demonstracyjnie wychodził, w innym kraju to podczas wyborów by przepadł taki palant w przedbiegach, ale w Polsce te głupie mohery to na niego zagłosują bo na Jasnej Górze, ten swój polityczny ryj wsadził.

Gość inteligentnyyyy
jedwabnalilly ty to jestes naprawde ciemna masa. Mózgu też zapewne nie masz i nie umiesz racjonalnie pomyśleć. Takiś ty mądry to powiedz co PIS zrobiło w swoim czasie??? Bo według mnie i wielu innych to NIC!

Grzesiek czy ty ślepy debilu jesteś, a kto jest na listach wyborczych pisiorów??????

Gość vbm
przeciez kaczor nawet zachowac się nie potrafi...jak taki prostak się zachowuje

dziś widziałem go rano na konferencji prasowej, toż to stary zmęczony człowiek, w stanie przedzawałowym, to widać po jego twarzy i bruzdach koło ust

Gość Grzesiek K. Wytrzepał
18:45 [zgłoś do usunięcia] vbm no przeciez kaczor by nie biegał ''za kawałkiem skóry'' bo by mu korona ze łba spadla ...przynahjmniej tusk zachowuje sie jak normalny człowiek a nie jak rozkapryszony bachor (czyt.kaczor) KACZOR nie biega za kawałkiem skóry bo jest poważnym politykiem a nie jakimś rudym chłoptasiem taką popierdułką co zrobi to co mu Panowie z tylnego siedzenia każą zrobić. Zgadzam się z Korwinem Mike że z tych dwóch partii to partia Kaczyńskiego jest lepszym złem bo mniej złodziei za nim jest ustawionych (nie robią interesów na cmentarzu) :P

18:50 [zgłoś do usunięcia] vbm przeciez kaczor nawet zachowac się nie potrafi...jak taki prostak się zachowuje to co można powiedzieć o rudym i rezydencie RP ?? buraki !!!:P

Gość inteligentnyyyy
Heh dobrze że prezydentem jest Komorowski, mądry i postawny czlowiek nie to co Kaczyński...

Gość vbm
kaczor poważnym politykiem :D..jest zadufanym w sobie bucem dla którego normalne ludzkie rzeczy (choćby ten mecz) to wstyd,bo pewnie według niego piłka npożna jest dla plebsu...tak jak np.robienie zakupów w biedronce...tylko zapomina ze on tez jest tylko człowiekiem

18:57 [zgłoś do usunięcia] inteligentnyyyy Heh dobrze że prezydentem jest Komorowski, mądry i postawny czlowiek nie to co Kaczyński... " :D:D:D:D:D:D:D mądry ??????????? jak wałęsa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D postawny ???? jak Kononowicz. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość vbm
ale wałesa był prezydentem a ten mały knypek nie :P

Ide zrzucić klocka. Szkoda mi tu tracić czas na pogawędkę z jakimś PO-wskim burakiem. :P

Gość vbm
lepiej być po-skim burakiem nić pis-owskim kretynem :P

Gość inteligentnyyyy
nikt cie tu nie trzyma pisowcu od siedmiu bolesci. zal mi cie

Gość vbm
i co prawda zabolala nie?? :P...knypek pchał się na prezydenta ale przegrał :P:D:D

Szkoda gadać i szkoda zdrowia. spadam bo szkoda mi was a'la Tuskowie teraz tacy kozacy zobaczymy jak będziecie śpiewali...

Gość śpiewać cieńkim głosikiem
a także cieńko pierdzieć, to będą wszyscy Polacy, jak ekipa Kaczora, utworzy jeszcze jedną służbę o uprawnieniach jak gestapo, bo totalitarne państwo, które chce stworzyć musi krótko za ryj trzymać niepokornych a swoim ziomalom pozwalać na wszystko.

Gość dfgdfgdf
chce stud-iowac a nie kopac studnie !! PO-pier**liło ich jeśli myślą że zagłosuje na ich PO-paprane główki ! chce by ten kraj posiadał wojsko! Chce by każdy miał dostęp do oświaty ! Głosując na PO mamy PO kraju!

Gość Aleksander z ZSMP
Widzicie Gamonie , ja chociaż jestem ze średnim wykształceniem , od młodego ciężko choruję na filipiński niedowład , to po dwakroć durny naród wybrał mnie na Wielkiego Manitou w Burkina Faso.