Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

celestia1

Dieta DUKANA ile schudłyście w 1 fazie? Czy widać efekty?

Polecane posty

Zastanawiam się nad tą dietą. Ile schudłyście w 1 fazie i ile dni trwała ta faza? Czy zdarzyło się wam zjeść coś zabronionego? Jak myślicie - ile kg, centymetrów wobwodach może ubyć po 5 dniach? Czy będą widoczne efekty tak szybko?

Ja byłam na 1 fazie 6 dni, nie jadłam niczego zakazanego, schudłam 3 kilo. Podobno było widać.

Gość zastanawiająca się nad D
zasatnawiuam się nad tą dietą, czy naprawdę są efekty po np 5 dnich? czy to naprawdę możliwe?

Dietę stosowały moje dwie koleżanki (siostry) - każda najpierw robiła test na stronie Dukana, by określić optymalną długość poszczególnych faz. Obie w pierwszej fazie schudły kilka kilogramów (jedna miała do zrzucenia 10kg, druga k.15kg). W fazie drugiej spadek wagi nie był już szybki, ale ja widząc je co jakiś czas (nie spotykamy się często) widziałam znaczącą różnicę w wyglądzie. Obecnie ta szczuplejsza skończyła już całość i stosuje ten jeden dzień zgodny z zasadami, druga dopiero kończy. Obie zrzuciły zbędne kg i czują się dobrze (a ja podbierałam sobie od nich fajne przepisy :) ).

Efekty są widoczne szybko, ale żeby je utrzymać należy przejść całość. Wszystkim się wydaje, że to jest jakieś hop-siup i kg nie ma. Koleżanka zgodnie z wynikami testu 3 fazy miała prawie pół roku (orientacyjnie, bo nie pamiętam dokładnie: 1 - 3dni, 2 - ponad miesiąc, 3 - 4 miesiące). Ale wg nich warto.

Gość zastanawiająca się nad D
no to chyba rzeczywiście warto spróbować... tylko jak pokonać chęć na słodycze i frytki , smażone kotleciki :-(

No ja zaczęłam tą dietę, w sumie nie byłam pewna, ale 2 dzień trwam.... Sama jestem ciekawa jej efektów :-)