Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulek wiśnia

Kobiety na co wydajecie pieniądze?

Polecane posty

Gość lulek wiśnia

konkretnie co miesiąc co kupujecie ? może mi któraś napisać przykładową listę swoich zakupów oraz ich koszt

Gość a co to za glupie pytanie jak
to na co perfumy podkład tusz kreda do ust do oczu lakier do włosów maska do włosów pasta krem do ciała

Gość Rozumiem, ze poza jedzeniem
i rachunkami? Hm. Ciuchow co miesiac nie kupuje, kosmetykow tez, ale zawsze ok. 1000 na bizuterie, sa to glownie kolczyki.

Gość ppproponuje
ja kupuje kilka par butów miesiecznie i to juz chyba uzaleznienie. do tego kosmetyki, ciuchy, ksiazki, ostatnio kupilam tez 2 fotele. dobrze ze za pare dni znowu wypłata, bo czas ie rozejrzec za kozakami :D

Gość prada bags
nawet gdybym chciała to nie bylabym w stanie wszystkiego sobie przypomniec, ech

Gość kfdjd
Poza jedzeniem, rzeczami do domu, rachunkami. Wiec tylko dla siebie: kosmetyki, ubrania, bizuteria tez, 2 lub 3 nowe ksiazki miesiecznie to mus, a moja pasja to torebki i buty, az maz sie wkurwia, ze nie ma juz gdzie tego trzymac i niepotrzebnie kase trwonie, ale coz lubie i bede to robic.

Gość triptin
- rachunek za internet - za telefon uwielbiam buty każdego miesiąca muszę kupić sobie buty kocham platformy koturny torebki co miesiąc farbę na odrosty wiadomo kosmetyki w tym miesiącu planuje kupić jakieś adidaski dużo kasy ostatnio wydaje na piwo szczególnie gingersy i ogólnie uwielbiam jedzenie

na knajpy/rozrywke, na ubrania i kosmetyki, na beznzyne, na podroze, na nagle zachcianki - statnio masaze itp. koszt rozni sie baaaaardzo - czsaem to niskie kwotyy a czasem nieprzyzwoite;/ ale ze to moje wydajhe to nikomu nic doi tego, a czemu o to pytasz?

na knajpy/rozrywke, na ubrania i kosmetyki, na beznzyne, na podroze, na nagle zachcianki - statnio masaze itp. koszt rozni sie baaaaardzo - czsaem to niskie kwotyy a czasem nieprzyzwoite;/ ale ze to moje wydajhe to nikomu nic doi tego, a czemu o to pytasz?

Gość czerwona malva
co miesiąc kilka książek, 2-3 z księgarni i zawsze kilka używanych z allegro albo z antykwariatu; Zawsze coś do ubrania 2-3 sztuki; Brakujące kosmetyki; raz na jakiś czas perfumy, mam ich sporo więc kupuję tylko jak coś mi się baaardzo spodoba; W razie potrzeby buty, akurat nadchodzi taka potrzeba - zima; lubię targi staroci, więc jeśli na takowy wpadnę, nie wychodzę z pustymi rękoma; oczywiście oprócz przyjemności są jeszcze rachunki wszelakie i samochód.

Gość gość
Ja uwielbiam ciuchy, szoping po galeriach, to dla mnie mega rozrtwka i fun. Przewaznie cos kupie, narazie obojam galerie szerokim łukiem bo źle się to konczy:) kosmytki mam tylko podstawowe kupuje jak mi sie koncza, buzuteri nie nosze. Raz na tydzien raz na dwa tygodnie jadam na miescie, raz na miesiac impreza i powrot taksowka, raz na dwa miesiace jade gdzies za miasto po taniosci, lubie kino, gadzeciara nie jestem, do kosmetyczki, fryzjera nie chodze, ciuchy najbardziej ale tez w ramach zdrwego rozsadku.

Gość gość
na wszystko co chce

Gość gość
- na jedzenie - kosmetyki - ciuchy

Gość gość
jedzenie 500 zl, kosmetyki 300 zl, ciuchy 400

Gość gość
ja wydaje przede wszystkim na sprzęt fotograficzny panasonika, bo praca tego ode mnie wymaga, a poza tym sporo idzie na kosmetyki i kawę na wynos :P

Gość gość
okulary +okulary słoneczne,kosmetyki,perfumy i bielizna ..nie lubie kupowac ciuchow:P

Gość hrabiankaa
Poza opłatami jedzeniem ciuchy zazwyczaj w dobrym lumpeksie bo tansze niz nowe ze sklepu i oryginalne,bielizna(nowa)fryzjer co 2 mce,kosmetyki,fitness..na dzieciaki oczywiscie tez

Gość gość
Kosmetykow prawie nie uzywam. Na sprzet foto, nowe komputery, ipady, iphony, podróże i kawiarnie

Gość gość
4 x w miesiącu biore pana do towarzystwa..jestem brzydka i samotna wiec to najwazniejsza rozrywka i potrzeba którą musze zaspokoić bo mam duzy temperament

Gość gość
Na życie, na sprawy domowe. Dziwne pytanie...owszem i ciuch trzeba kupić, i jakieś buty, i do dentysty iść, na dopełnienie rzęs, a jak się kończy jakiś kosmetyk, kupić, ale to dotyczy mojego faceta tak samo, oczywiście poza rzęsami:)

Gość gość
Na panów w agencjach towarzyskich