Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dagulek.Dagus

niechciana, nieplanowana ciąża :(

Polecane posty

"to kobieta ma serce w macicy? bo dzieciom przed urodzeniem robi się np operacje serca." nie, nie dzieciom - plodom jesli matka chce utzrmac ciaze czasem to konieczne - operacji nie zostaje poddany plod tylko dorosla kobieta - a operacje dotyczy fragmentu ciala kobiety - w przcxiwnym razie nie musialaby przychodzic na sale operacyjna - i psozla w tym, czasie na piwo - na sale zostalbym, wpuszczony sam plod;-))) "wg wierzeń twojej sekty wychodzi że tak." myslisz mnie z kims kotus - ja nie naleze do sekty;-)) choc wiem ze tak byloby ci latwiej;/

"wracajac do tej konkretnej sprawy offerma napisz cos swojego a nie powolujesz sie na wikipedie" tu nie ma miejsca na "moje" bo to są fakty które odkryła biologia, medycyna. ja nic niezwykłego nie wymyślam bo to są zupełne podstawy jak to że ziemia się kręci wokół słońca. a aborcyjni sekciarze uparli się żeby nie przyjmować tego do wiadomości.

"ile razy trzeba ci tłumaczyć że płód to stadium rozwoju (m. in. człowieka)?" kotus mi nieczego nie trzeba tlumaczyc - ja wiem wszystko co mnie interesuje;)))))) " a do ciebie to w ogóle nie jest w stanie dotrzeć." masz racje - nie kazdemu dane jest dotrzec do mnie;-))) to przywilej dla wybranych;-))

"ja nic niezwykłego nie wymyślam bo to są zupełne podstawy jak to że ziemia się kręci wokół słońca." oraz jak to ze antykocepcja zawodzi i mozna bezkarnie usuwac ciaze - kobieta nawet w PL moze zrobic to bezkarnie (sadzi sie tylko lekarza;-))) "a aborcyjni sekciarze uparli się żeby nie przyjmować tego do wiadomości" taka samo jak cyt. twoja wwczesniejsz wypowiedz "puste paly" nie przyjmuja do wiadomosci ze plod to nie czlowiek a li tylko plodzik;-)

Gość ROR to glupie kurwiszcze
myslace cipa

"a operacje dotyczy fragmentu ciala kobiety" a o genetyce kiedyś słyszałaś? wiesz co to takiego DNA? czy po to pan mendel w XIX wieku męczył się nad genetyką żebyś ty 150 lat później wygadywała takie idiotyzmy? twój fanatyzm i negacja dokonań nauki w imię twojego wyznania jest czymś przerażającym.

"plod to nie czlowiek a li tylko plodzik" po raz setny ci powtarzam że biologia nie zna takiego gatunku "płód". są psy, koty, kury, ludzie, rozmaite gatunki roślin, zwierząt, grzybów, bakterii, nawet istnieją wirusy które umiejscawiamy gdzieś pomiędzy materią nieożywioną a żywą ale wśród tych miliardów gatunków i współczesnych i wymarłych nie ma takiego gatunku - PŁÓD.

Gość Offermo, ror to babochłop
po co odpowiadasz temu czemuś

"[zgłoś do usunięcia] ROR to glupie kurwiszcze myslace c*pa" no juz ulzyles sobie kotus?;-))) bo nudzisz i powtarzasz sie jak byle miernota;-0 " czy po to pan mendel w XIX wieku męczył się nad genetyką żebyś ty 150 lat później wygadywała takie idiotyzmy?" to twoja subiektywna opinii na temat moich wypowiedzi, okraszona szczypt mialkich inwektyw, ktora mi dynda;-))) a ty sie tak nie nadymaj bo w koncu eksplodujesz;-)) "twój fanatyzm i negacja dokonań nauki w imię twojego wyznania jest czymś przerażającym." przyganial kociol garnkowi;-))) no takich jak ty wto wiel przeraza - jak przypuszczam widok pochwy z bliska rowniez;-))

"kotus mi nieczego nie trzeba tlumaczyc - ja wiem wszystko co mnie interesuje" wg legendy kiedy omar I kazał spalić bibliotekę aleksandryjską powiedział: "jeżeli te księgi zawierają to samo co koran to są niepotrzebne, jeżeli zawierają co innego to są szkodliwe" ty masz tak samo, jak widzę.

"Offermo, ror to babochłop po co odpowiadasz temu czemuś " ztych samych powodow dla ktoryc ty z wypeikami na twarzy to czytasz;-0)

"po raz setny ci powtarzam" tracisz swoj czas - mnie nie interesuja twoje powtorzenia ale jesli ciebie to relaksuje - to go on;-))

Gość bądź dobrą mamą
nasza ROR pisze- a to ci wacpanie argument - zpoziomu piskaownicy, jedno dziecko krzyczy "ty jestes glupi" a drugie mu na to " aty glupszy" nie moj ton rozmowy coś mi się wydaję że to twój ulubiony i jedyny ton.Nic sensownego i mądrego nie piszesz tylko się wykłócasz i przedrzeźniasz jak dzieciuch.kojarzysz mi się z takim rozpieszczonym bachorkiem z którym nikt nie chce się bawić buhaha.... :)

wg legendy kiedy omar I kazał spalić bibliotekę aleksandryjską powiedział: "jeżeli te księgi zawierają to samo co koran to są niepotrzebne, jeżeli zawierają co innego to są szkodliwe" ty masz tak samo, jak widzę." e, tam;-))) przyganial kociol garnkowi - ktos kto nie uprawial seksu a probuje mowic o zaplodnieniu jest dla mnie niewiarygodny, dodatkowo powoluje sie tania wikipedie oraz wyswiechtane slogany z banerow moherowych;-))))

ror ty z.j.e.b.i.e ciebie nikt tu nie czyta , jesteś gównem i gównem zdechniesz 🖐️

"coś mi się wydaję że to twój ulubiony i jedyny ton." zawsze staram sie dostosowac ton romowy do blyskotliwosci interlokutora;-))" Nic sensownego i mądrego nie piszesz tylko się wykłócasz i przedrzeźniasz jak dzieciuch.kojarzysz mi się z takim rozpieszczonym bachorkiem z którym nikt nie chce się bawić buhaha.... " nie specjanie mnie interesuje twoja opinia pt "nie lubie ci bo...", nie prosilam o nia, ale masz do niej prawo laski ktore - puszczaja sie za mlodu i nie maja pojecia o antykoncepcji a potem rodza martwe dzieci , nastepnie wpadaja nalogi alkoholowe co owocuje urodzeniami zywymi w ich przyapdku na koniec nie kontroluja sowjej huci niczym kroliki kojarza mis ei z..... a zachowam dla siebie;-)

Offermo, ror to babochłop ror ty z.j.e.b.i.e ciebie nikt tu nie czyta , jesteś gównem i gównem zdechniesz widze ze ty czytasz to dla ciebie kotus;-)))))

"to twoja subiektywna opinii na temat moich wypowiedzi" no tak, ale te twoje pożal się boże "wypowiedzi" po prostu nie przyjmują do wiadomości nie tylko zwyczajnych zdrowo rozsądkowych wniosków na temat rozwoju płodowego człowieka ale nawet i dokonań np takiej nauki jaką jest genetyka. to że dna matki i dna dziecka jest inne to jest też oczywiste. więc opowiadanie że chirurgia prenatalna operuje matkę a nie dziecko jest idiotyzmem na miarę twierdzenia że ziemia jest płaskim dyskiem spoczywającym na grzbietach krokodyli. a przy okazji to jak to mozliwe że istnieje coś takiego jak "rozwój płodowy człowieka" skoro płód nie jest człowiekiem wg wierzeń twojej sekty? tak samo jak "rozwój zarodkowy człowieka"? i to są przecież terminy jak najbardziej medyczne.

Gość bądź dobrą mamą
ROR ty tępaku sam/a widzisz jaki masz poziom buhahaaa........

"ktos kto nie uprawial seksu a probuje mowic o zaplodnieniu jest dla mnie niewiarygodny" a co ma wiedza wspólnego z seksem? jakbym opisywał rozwój płodowy konia to musiałby najpierw wydymać konia?

nie jestem marcin84 zyebie

"no tak, ale te twoje pożal się boże "wypowiedzi"" juz dowartsociowlas sie? "po prostu nie przyjmują do wiadomości" to prawda - nie przymuje do widomosci twoich sloganow ktore mnie jednak troche bawia, przynaje;-))) "jest idiotyzmem na miarę twierdzenia że ziemia jest płaskim dyskiem spoczywającym na grzbietach krokodyli" skoro juz wiesz ze twoje subiketywne wypowiedzi mnie nie interesuja - to dziekuej za fatyge - zarty masz fajne;-)) "nie jest człowiekiem wg wierzeń twojej sekty?" a ty z kolei nie przyjmujesz wiadomosci ze nie naleze do sekty;-)) wiec zeby ci zrrobic przyjemnosc to pwoiem ci ze naleze - w tej naszej sekscie spotykamy sie co niedziela na godzine - najbogatszy znas podnosi do gory kieliszek z wodka i mowi tak - ci ktorzy nie grzeszyli to jak uklekna to dostana cukiereczka ;-) " tak samo jak "rozwój zarodkowy człowieka"? i to są przecież terminy jak najbardziej medyczne." cokolwiek tu napiszesz ;-))) pisz co cie uszczesliwa i o swoich marzeniach - a jesli aborcja cie az tak podnieca to moze ci kiedys ktoras da poptarzec na ten zabieg z bliska - moze nawet pozwola ci dotknac plodu - ba mozesz nawet probowac reanimowac tego "czlowieka' albo pojsc z nim na piwo whatever you wish;-0)

Gość tak to marcin84 jest
chory wiec trzeba mu wybaczyc

"[zgłoś do usunięcia] bądź dobrą mamą ROR ty tępaku sam/a widzisz jaki masz poziom buhahaaa........" poprzezywaj mnie jeszcze - ty mausko nad hucia niepanujaca;-)) " tu tez spamuje ta debilka ROR http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4976143& start=90 pie**olona propagatorka aborcji " nie aborcji ale prawa do aborcji i samostanowienia o wlasnym ciele;-))) przezwiska mile widziane - bo lubie jak ludziom przynosze ulge , zwlaszcza jak cierpia na nierozladowane napiecie seksualne;-0)

Gość bądź dobrą mamą
i to poważnie chory rzekłabym nawet psychicznie !

"[zgłoś do usunięcia] !offerma "ktos kto nie uprawial seksu a probuje mowic o zaplodnieniu jest dla mnie niewiarygodny" a co ma wiedza wspólnego z seksem? jakbym opisywał rozwój płodowy konia to musiałby najpierw wydymać konia?" byc moze ktoby konia wydymal mialby wieksza wiedze na ten temat niz ty tylko z wikipediii;-)) as easy as it is;)) " ROR to jakiś OBOJNAK " o i znowu zaczynaja sie fantazje na temat mojej seksualnosci;))) "to samo jak suczor Aneta90-210 która zmieniła nika na ,,,,Bielyje rozy,, Szmate zjechali od k**ew to zmieniła pseudo " no dalej - powyzywaj , ulzyj sobie - jak napiecie seksualne nierozladowane;))

Gość tak to marcin84 jest
dokladnie dobra mamo, widac ze swiat realny go odrzucił więc w necie sobie odbija. szkoda ze jakos mu nie wychodzi, nie trzeba na niego zwracac uwagi, zwałaszcza ze ten osobnik czesto wysmiea się z inwalidów, ludzi ktorzy jezdza na wozkach, lub maja inne choroby niezależne od nich. to jest po prostu smutne . . . marcin kafe prosi lecz sie!!!

Gość Pawel................
Na Kaffe pełno szmat i dupodajek, a i ścierw co usuwały ciążę, takie śmieci nadają się do utylizacji, offerma polać ci.

"moze nawet pozwola ci dotknac plodu" przyznaj no mi się, ty jesteś chora umysłowo i ktoś zostawił nie zamknięte drzwi, tak? przecież brednie które wypisujesz to nie mogą wychodzić od człowieka zdrowego na umyśle.

"[zgłoś do usunięcia] Ror jest jebnieta Odpisuje nawet tym ktorzy do niej nie pisali i kazde zdanie cytuje " smialutko przzywaj bardziej;-)))))) a cytowac bede zawsze na tym polega dyskusja - ale co tam mozesz wiedziec;-)))) " Na Kaffe pełno szmat i dupodajek, a i ścierw co usuwały ciążę, takie śmieci nadają się do utylizacji, offerma polać ci. " podobnie jak tacy co odbijaja sobie inwektywami, amen;)))