Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dagulek.Dagus

niechciana, nieplanowana ciąża :(

Polecane posty

Gość Do offerma
ROR to ni baba-ni to facet z kutasem i wycietymi jajnikami :classic_cool:

Gość Pawel................
RoR srako ulżyj sobie. ^^

Gość ror to cały czas pisze
jeden i ten sam typ, siedzi tu cala dobe i wyzywa wszystkich po kolei, zwykly wykolejeniec i osla pala:D

"przyznaj no mi się" tobie kotus to ja sie spowiadac nie bede;-)) " ty jesteś chora umysłowo i ktoś zostawił nie zamknięte drzwi, tak?" ja poziom wypowiedzi dostosowuje do mozliwosci interlokutora - w tym wypadku pisze tak zebys i ty zrozumiala;-)) "przecież brednie które wypisujesz to nie mogą wychodzić od człowieka zdrowego na umyśle." podobnie mysle o tobie kotus;-)))) ciesze sie ze wreszcie wiesz jak sie czuje czytajac twoje zabawne wypowiedzi;)))

"Do offerma ROR to ni baba-ni to facet z kutasem i wycietymi jajnikami " oraz powabnymi sutkami - fantazjuj dalej - moze ci sie kiedys co ladnego przysnmni kotus;-0)) " Pawel................ RoR srako ulżyj sobie. ^^" niemusze ;-)) nmie nadymam sie tak jak ty;)))) ror to cały czas pisze jeden i ten sam typ, siedzi tu cala dobe i wyzywa wszystkich po kolei, zwykly wykolejeniec i osla pala " to biedny czlowiek;/ to dobrze ze chociaz moge tak mu rozrywki dostarczyc;/

Gość widać, że marcin84 jest
bardzo podatny, od razu zmienil nick na pawel. nie odpisujcie mu, moze pójdzie spać i leki psychotropowe szybciej zaczną działać

Gość wiadomo ze to jedna i ta
sama osoba, mozna to stwierdzic chocby po słownictwie, te same prymitywne i wulgarne slowa, typu: scierwo, zyeb, jezdzisz na wozku inwalidzkim, itp. zalosny czlowieczek, ktory chce sie dowartosciowac na portalu dla kobiet

"!offerma "myślę" to w twoim wypadku nie jest właściwe słowo ale używaj sobie do woli." idz sie poonanizowac aborcja troszke , ok?;-) moze ci sie humor poprawi;-)))

"offerma ROR to kobieta po amputacji penisa. " kolejny co udaje hetero - a ciszy marzy o penisie;-)))

Gość ror chleje browary i pisze od
rzeczy :D🖐️

"ror chleje browary i pisze od rzeczy" zalkoholi to wole wino - biale , piwa nie pije w ogole;-)) zwlaszcza ze jest obecnie przezd poludniem;-) .

Gość bo kazdy ma inne zdanie
temat stale aktualny i dyskusja niekonczaca sie

Gość ma inne zdanie i wsio
co wy chcecie od ror pisze co mysli a ze ma inne zdanie nie znaczy ze jest glupia czy pusta

Gość bądź dobrą mamą
Dagulek.Daguś pytasz czy będziesz żałować jak urodzisz? nikt tego nie wie! musisz odpowiedzieć sobie sama na czym ci zależy. praca zawodowa? kariera? związek?.Jesteś młoda,studiujesz to normalne że myślisz o przyszłości.Zdarzyła się wpadka, za późno na tabletki,nie chcesz aborcji, musisz urodzić a czy będziesz żałować zależy tylko od ciebie i od tego jak pokierujesz tym życiem.Dziecko nie jest przeszkodą tym bardziej że pisałaś że rodzice jak i ojciec dziecka ci pomogą.Więc będziesz miała czas na naukę czy prace.ja też kończyłam szkołe z "brzuchem"(zaocznie) fakt rok siedziałam z dzieckiem w domu ale później podrzucałam małego babci, w soboty pilnował dziecko tata. Mały skończył 2 lata poszedł do przedszkola a ja od dwóch lat prowadzę swoją małą ale własną firmę. Kończę pracę po 17, biegiem po dziecko,w domu szybko coś na obiadokolację ale wieczory i weekendy mamy dla siebie.Wszystko się da poukładać ale trzeba chcieć!!! A związek? nikt ci nie każe wychodzić za mąż! to ty jesteś panią swojego losu jeśli się wahasz nie rób niczego na siłę. Mam nadzieję że kiedyś nam napiszesz że nie żałujesz !!!

"ja też kończyłam szkołe z "brzuchem"(zaocznie)" ja nadal mysle ze autorka nie jest twojego pokroju;-) " fakt rok siedziałam z dzieckiem w domu ale później podrzucałam małego babci, w soboty pilnował dziecko tata." nie kazdy jest tak nieodpowiedzialny zeby innych angazowac w opieke nad wlasnym potomstwem;-)) " Kończę pracę po 17, biegiem po dziecko,w domu szybko coś na obiadokolację ale wieczory i weekendy mamy dla siebie.Wszystko się da poukładać ale trzeba chcieć!!! " moze autorka nie kazdy marzy o takim zyciu jak twoje - ba nawet go nie chce;-) "Mam nadzieję że kiedyś nam napiszesz że nie żałujesz !!! " tu sie zgodze i tego samego autorce zycze;-))

Gość Śmieszny Student
Moim zdaniem jako osoba mająca świadomość, co to jest antykoncepcja i mająca wiedzę, jak nalezy ją stosować, nie powinnaś usuwać ciąży.

zantykoncepcja nie daje 100% pewnosci o czym kazdy ja stosujacy wie;-) co nie oznacza ze tzrzeba jeszcze zostac rodzicem - dlatego istnieja tabletki po, wczesnoporonne itd.

Gość Śmieszny Student
Owszem, ale w przypadku autorki tabletka już nie usunie ciąży bez problemów i grozi to zdrowiu matki. A wykonywać zabieg ... cóż, moim zdaniem to zbyt brutalne.

w przyapdku autorki masz racje a zabieg jak zabieg - jedne znosza to dobrze, inne gorzej, nie mi oceniac

Gość Śmieszny Student
Zabieg wykonywany na życzenie powinien być zabroniony. Nie wiem, dla mnie osoba robiąca to na życzenie nie powinna nazywać się lekarzem. A mamusia, która pozwala lekarzowi na usunięcie ciąży jakimiś rurkami ssającymi czy skalpelami, powinna mieć nagrany filmik i obejrzeć to sobie po zabiegu.

Gość śmieszna sprawa
ROR pewnie ten Twój wewnętrzny luz, którym się tak na forume lansujesz wynika z faktu, że popuszczasz:) Żałosna istotko jesteś. Myślisz, że jak napiszesz wulgarny komentarz o paluszku w dupce, czy o sutku to wygrywasz w dyskusji?? To żeś ludziom dowaliła- z pewnością się ktoś przejmuje opinią takiego dna jak Ty..Na siłę chcesz być kontrowersyjna, pewnie jesteś w wieku dojrzewania, dlatego takie zachowanie jest zrozumiałe. Nic ciekawego do dyskusji nie wnosisz, popierdujesz sobie przed klawiaturą, w desperackiej nadziei, że ktoś da się sprowokować:)

"[zgłoś do usunięcia] Śmieszny Student Zabieg wykonywany na życzenie powinien być zabroniony" masz prawo do swojej opinii;-) jednak decyzja nalezy zawsze do ciezarnej kobiety " Nie wiem, dla mnie osoba robiąca to na życzenie nie powinna nazywać się lekarzem" naprawde aborcja nie jest obowiazkowa - jesli jestes przeciwnikiem nie wykonuj - as easy as it is;-)) "A mamusia, która pozwala lekarzowi na usunięcie ciąży jakimiś rurkami ssającymi czy skalpelami, powinna mieć nagrany filmik i obejrzeć to sobie po zabiegu" jasne tak samo - jak pacjent po wyrwaniu zeba zmuszany do ogladania ubytku, a ci po operacji do ogladania czesci swoich oraganow;-)

Gość bądź dobrą mamą
nie kazdy jest tak nieodpowiedzialny zeby innych angazowac w opieke nad wlasnym potomstwem czy angażowanie babci i taty jest nieodpowiedzialne? nie powiedziałabym babcia sama zaproponowała :) i jest szczęśliwa że może z wnuczkiem posiedzieć,a tata z koro ma wolne to dlaczego nie może iść sam z dzieckiem na basen? W przedszkolu dziecko się rozwija ma super opiekę nie nudzi się,jest między dziećmi. Nie wiem czy było by szczęśliwe siedzieć cały dzień z mamą i oglądać bajki w telewizji jak większość dzieci mam nie pracujących. Nie każdy marzy o takim życiu jak moje-niech odda dziecko do adopcji. Może autorka nie jest mojego pokroju ale ja mimo wszystko skończyłam szkołę,mam wspaniałego męża i syna, założyłam firmę, nieźle zarabiam i jestem szczęśliwa ,czego życzę autorce

"[zgłoś do usunięcia] śmieszna sprawa ROR pewnie ten Twój wewnętrzny luz, którym się tak na forume lansujesz wynika z faktu, że popuszczasz" nie, nie lansuje "wewnetrznego luzu" - ale to mile ze akurat tak mnie odbierasz - najgorzej jak ktos sie przesdanie nadyma, moim zdaniem;))) " Żałosna istotko jesteś." przygadal kociol garnkowi;-))) "Myślisz, że jak napiszesz wulgarny komentarz o paluszku w dupce, czy o sutku to wygrywasz w dyskusji??"' nie niemysle - komentarz nie byl wulgarny bo uzylam innego slownictwa niz ty;-)) i swoja role , jak widac., spelnil;-)) " To żeś ludziom dowaliła- z pewnością się ktoś przejmuje opinią takiego dna jak Ty." ja nie pojmuje swiata na zasdzie "dowalania" - skarbie nie mierz mnie swoja miarka - bo bedzie ona z pewnoscia przykrotka;-)) "Na siłę chcesz być kontrowersyjna, pewnie jesteś w wieku dojrzewania, dlatego takie zachowanie jest zrozumiałe" kontrowersyjna?;-)))) luzne moje przemyslenia sa dla ciebie kontrowersyjne...? naprawde? niegdy w ten sposob o tym nie myslalam;))) "Nic ciekawego do dyskusji nie wnosisz" widac ty odpowieadzasz tylko na nieciekawe posty;-))) ale mi wartosc dodana;-)))) "popierdujesz sobie przed klawiaturą" podobnie jak ty;-)))) " w desperackiej nadziei, że ktoś da się sprowokować" a to juz tylko twoje fantazje - ale gdybym nawwet tak myslala to twoja odp jest zywym dowodem na to - ze niektorym wystarczy pare zdan na krzyz "zeby dac sie sprowokowac";-)))))

Gość Śmieszny Student
Osobiście uważam, że zjawisko aborcji nie jest czymś normalnym. Jeśli ktoś poważnie podchodzi do seksu, jest w stanie się zabezpieczyć. Zawsze są tabletki "po".

aborcja to juz skrajnosc - to fakt, aczkolwiek uwazam ze to decyzja kobiety

Gość Śmieszny Student
A co ma powiedzieć partner? Jeśli kobieta ma wyłączne prawo do aborcji, to moim zdaniem facet jeśli nie chce dziecka (czyli żąda aborcji), to nie musi potem utrzymywać tego dziecka. "Bo mogła usunąć, to jej macica w końcu".

nie wiem czemu pytanie kierujesz do mnie? mnie nie zajmuja kwestie pt 'czy nalezy.."/"co mozna...", gneralnie sprawy swiata jakotakiego;) niech kazdy robi jak uwaza - osobiscie proponuje chodzic do lozka tylko z osobami o tym samym swiatopogladzie - nie ma potem takich dylematow - jakby to ode mnie zalezalo - wymoglabym to ustawa;-)