Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwaaaaaaa

Jak ze zmianą tampona w Centrum handlowym

Polecane posty

Gość pomaranczowka3030
muszę najlepiej sprawdzić w sklepie ;) to będę wiedziała :P

Gość pomaranczowka3030
o dzięki ;) faktycznie są.

Gość hfifikfkhy
pomaranczowka30303 przecież wiadomo ze jak wkładasz 1 w dzien tampona do zakrawiaonej pochwy to zawsez na ściankach zostanie coś i musis spłynąć, potem juz przy wymianie nic nie ścieka, zadnazmiana firmy czy wilkosci nie pomożę ja tez tak mam

Gość pomaranczowka3030
hfifikfkhy - czyli to normalne? czy reszta dziewczyn tez tak ma? ;)

Ja tak nie mam i nigdy nie miałam. :P Jak sie podmywam przed zalozeniem tampona to nie tylko tak z wierzchu, ale nastawiam strumien wody tak, zeby woda wplynela glebiej troche. Zreszta zawsze tak robie, nie tylko podczas okresu.

Gość aaaaaaaaa wenec
Widze ze tutaj sie ypowiadaja osoby ktory pozjadaly wszystkie rozumy :-O Nie kazda z nas ma identyczny okres, jednej sie plami mniej, z innej cieknie jak z zazynanej swini. Ja mam problem, jak wyjmuje tampona to mi sie tam skrzep prawie robi i zawsze mam sznureczek uwalany krwia.

Gość Renata 197777
Carrie a jak sie podmywasz w cetrum handlowym :-O Wsadzasz se do cipy kran?

Gość jurny janek
dziewczyny prowadzę skup używanych tamponów, 15 eurocentów za sztukę

Gość hfifikfkhy
renata my mówmy o 1 tamponie anie wymianie teraz Carrie Ty zboczku:P ja wiem po co to robisz;P

Renata 197777 - w centrum handlowym nigdy mi sie nie zdarzyło wymieniac, ale czasem w szkole czy na uczelni owszem, wtedy mam ze sobą chusteczki do higieny intymnej. 🖐️ hfifikfkhy - rozumie, ze z autopsji? :classic_cool:🖐️

Gość jurny janek
kupę też wasz zużyty papier toaletowy i bąki w słoiku a jak której wali z ryja to mogę podelektować się smrodem za sowita opłata

Gość A ja się brudzę krwią zawsze
Ja kupiłam w rossmanie chyba facelle, bardzo przystępna cena ;-) co do tego, że jakieś plamki na majtkach się robią po założeniu pierwszego tamponu też tak mam czasem, a zakładam zaraz po kąpieli więc w ciągu tej chwili jeszcze coś po prostu musi wypłynąć na zewnątrz, rano zazwyczaj to się ze mnie leje dosłownie:-/... Co do nocy też zakrwawione majtki i prześcieradło to zazwyczaj standard... Śpię na boku bo wtedy większa szansa że krew się tak 'nie rozprzestrzeni' i zazwyczaj spodenki zakładam, a jak się budzę to pewnie w związku ze skokiem ciśnienia krew się leje to biegnę szybko do łazienki i normalnie do toalety 'wydalam' :-P W pracy ostatnio w momencie wstawania z muszli zakrwawiłam podłogę, ja nie wiem czy ja mam tak strasznie obfity okres ;-/...

Gość pomaranczowka3030
a mi zawsze tak było przed samą sobą wstyd, że taka stara a czasem zdarzy jej się poplamić bieliznę. ale widzę, że niektóre też tak niestety mają.

Gość jurny janek
jesteś stara ale jara,sprzedaj mi swój śluz

Gość pomaranczowka3030
jurny janek - nie stać Cię.

Gość A ja się brudzę krwią zawsze
nom w domu to jeszcze... Ale w pracy popatrzyłam na kibel i ok, a dopiero za jakiś czas zobaczyłam że zostawiłam ślad na podłodze :-/ wstyd...

Gość jurny janek
stać,zapłacę ci 1300 euro za 5gramó śluzu

mam pytanie do dziewczyn, które używały O.B., czy udało Wam się znaleźć jakiś tańszy odpowiednich tych tamponów? ja już ponad 10 lat używam tylko O.B. bo niestety ale jakoś inne mi nie pasują tak bardzo jak właśnie O.B., nie umiem znaleźć szczególnie czegoś co by miało też taką fajną powłokę ułatwiającą zakładanie jak O.B. comfort

Gość ja86sia
ja kiedyś też miałam aż tak mocne krwawienia, a po stosowaniu antykoncepcyjnych (nie stosuję od lutego) bardzo zelżał. Stosuję tamponów z biedronki :) a z aplikatorem mam jakieś z Francji, nie widziałam tej firmy u nas, i są ok. W centrum handlowym wymiana to nie problem (brudny palec można wytrzeć a potem umyć), a nigdy nie mam poplamionych majtek po założeniu tamponu :)