Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxthjtrfjryj

Wszyscy mnie olewają a ja zawsze wszystkim pomagam !!!!

Polecane posty

Gość dxthjtrfjryj

Słuchajcie bo mam dość muszę się komuś wygadać :( Chodzi o to że wszyscy mnie mają w dupie :( nikt się mną nie przejmuje i każdy na mnie zwyczajnie leje.Mam przyjaciółkę taka niby z niej przyjaciółka że nawet o mnie nie pamięta ale jak ma doła to od razu wie gdzie napisać !:( ja głupi jestem taki że wsiadam do samochodu tankuję paliwo mimo że nie sram kasą i jadę 40km w jedną stronę po to żeby z nią siedzieć czasem do 5, 6 rano i rozmawiać byle by tylko nie przeżywała :( pocieszam i staram się mimo że sam nie mam najlepiej, a jak coś trzeba to nigdy dla mnie czasu nie ma.To samo znajomi, jak mają z kim imprezować to nawet kurwa nie potrafią zadzwonić do mnie żebym może też wpadł do nich ale za to jak są sami i się im nudzi to nagle przyjedź do nas na piwko i jeszcze najlepiej kup je kurwa po drodze !!! a ja głupi i jadę :( Mam wrażenie i czuję że mam dobre serce dla nieodpowiednich ludzi ale boję się ich stracić bo jak ich stracę to nie będę miał się z kim zadawać.Szukałem już nowych znajomych, do dzisiaj to robię ale żadna znajomość nie przetrwała dłużej niż miesiąc :(

Gość ~~~

Mam tak samo ale wierze ze dobro wraca 😉!!!