Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salamanca

Jak śpią Wasze dzieci? Mają pokój razem czy osobno?

Polecane posty

Gość salamanca

Jak śpią Wasze małe pociechy? Wolicie by były razem w pokoju, na jednym łóźku, na łóżku piętrowym, czy może jednak osobne pokoje ma każde dziecko? Jaka jest wg Was najlepsza sytuacja?

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Na jednym łóżku??? Chyba tylko w rodzinach patologicznych dzieci śpią po kilka w jednym łóżku.

Gość szmuu
a wampiury tesz?

Gość nudy w pracy
Tak jak w Auszwitz.

Gość juvefan
Wiadomo fajnie jest mieć własną przestrzeń, ale czasami jednak, gdy nie ma miejsca to trzeba dzieci razem w pokoju ulokować jakoś. Dla maluchów dobrym rozwiązaniem, które sprawia im frajdę, na pewno jest łóżko piętrowe. Ja sam ostatnio zaglądałem trochę za tym i upatrzyłem sobie na promocji w sieci łóżko Kewin http://goo.gl/qQwGt

Gość zimbadia
Jako, że upatrzone przeze mieszkanie jest małe, nie ma szans na osobne pokoje dla dzieci... Przychylam się do takiego rozwiązania jak proponuje juvefan i nawet to łóżko co znalazł byłoby całkiem całkiem pod kolor ścian w pokoju dzieci.

Gość salamanca
juvefan Ja z racji wieku dzieciaków (5,7lat) również bardziej przychylam się do łóżka piętrowego, ważne, że się bardzo rzadko kłócą, choć za to potrafią razem nawyczyniać.

Gość zapiekane buły
a ja odradzam łóżko piętrowe, na górnym "piętrze" jest niesamowicie duszno i gorąco. Mój syn strasznie marudził i miał rację, sama spróbowałam i rzeczywiście trudno tam było wytrzymać.

Gość juvefan
Kurcze pierwszy raz słyszę, że może być duszno.. Chyba dlatego, że niski sufit masz, wtedy zawsze można wziąć coś takiego jak łóżko dwupoziomowe:) : http://goo.gl/xnVCB

Gość zapiekane buły
nie wiem co rozumieć przez niskie, moje ma 2,80m, bywają wyższe fakt. Syn miaj tzw kombajn, firmy Vox: u góry łóżko, pod spodem biurko i szafa. Wytrzymać na tym się nie dało

Gość juvefan
Hm.. o tych łóżkach co znalazłem panują dobre opinie, pierwszy raz słyszę, że jednak łóżko piętrowe dla dziecka może być niewygodne i prowadzić do dyskomfortu fizycznego i psychicznego...

na pewno nie jedno lozko... ok dla 3latkow moze byc... opowiem Wam taka sytuacje.. jakos w wieku 12-13 lat kupowalismy nowe lozko (do tej pory mialam wspolne z siostra mlodsza o 2 lata). ja chcialam zeby kupic dwa nowe takie 1osobowe a siostra chciala wspolne.. no i rodzice oczywiscie kupili tak jak ona chciala.. i szlag mnie trafial ze w wieku 13 lat musze spac w jednym lozku z siostra! pozniej sie porozjezdzalysmy.. teraz mamy 21 i 23 lata.. i gdy akurat sie zlozy ze w tym samym czasie przyjezdzamy do domu spimy razem... dla mnie to porazka, dyskomfort i w ogole do d... wspolny pokoj ok, wiadomo nie kazdy ma wille, ale nigdy wspolne lozko!!

Gość KarmazynowyPirat
Hej! Ja ostatnio właśnie przemyślałem sprawę i kupiłem łóżko na lozkapietrowe.com - Dzieciaki są bardzo zadowolone, a w przyszłości łóżko można rozłożyć na dwa osobne. Polecam wszystkim!

Super sprawa z tymi rozkładanymi łóżkami, daje to pewną elastyczność i nie ogranicza nas w jednym ustawieniu narzuconym z góry. Muszę pomyśleć o takim łóżku, ekstra sprawa.

Gość mamusianusia
A ja kupiłam moim chłopcom (3,4 lata) wersalki.i pokój mają duży wspólny, ale pewnej nocy młodszy przeprowadził się do starszego z poduszką i jak na razie to im odpowiada.

Gość Jeden pokoj tak gdzies
do czasu podstawowki, a pozniej juz osobne. Lozka osobne, bo na pietrowych sie zle spi. Wysoko jest duszno, brak tlenu i do tego ciezko zejsc w nocy zaspanemu dziecku do lazienki jak mu sie zachce.

Gość Zimuś
Jestem praktyczna osobą i lubię proste rozwiązania.Dlatego też stawiam na łóżka piętrowe.W internecie można znaleźć wiele firm i sklepów które oferują naprawdę fajne produkty.

Gość 4listna koniczyna
Jestem studentka i wynajmujemy z paczka małe mieszkanie w Warszawie.W 2 pokojowum mieszkaniu jest nas 6 osób.Śpimy na piętrowych łóżkach i nie narzekamy. Najgorzej jest jednak po imprezie...bo wtedy najgorzej ma ten co śpi na samej górze:)

Gość mitula
Działo sie to na Syberii. Bardzo kochałyśmy sie z kuzynką -dwie jedynaczki - no i spałyśmy w jednym łóżku. To były ciągłe przepychanki,ściąganie kołdry, drapanie i szarpanie. Na szczęście każda rodzina dostała osobne mieszkanie, no i nadal byłyśmy wzorem miłości siostrzanej. Obecnie już mamy wnuki, ale nadal kochamy się jak bliźniaczki.

Gość Manko
Łóżka piętrowe są super!! Kiedyś z bratem mieliśmy takie i bardzo dobrze wspominam taką formę spania, teraz zamierzam kupić takie łóżko swoim dzieciom tylko nie mogę się zdecydować czy kupić łóżko Kacper 2 czy wersję Kacper 3 z dodatkowym spaniem, w razie jakby ktoś miał u nas nocować. Jak myślicie?

Gość kaskabaska.1985
Super są łóżka piętrowe - najładniejsze jakie widziałam można znaleźć na lozkapietrowe.com

Gość ja od takiej babci co
jedna plec - to moga mieszkac razem poki sie nie wyprowadza chlopiec z dziewczynka razem tak do 10 r.z.

Gość ja od takiej babci co
tez uwielbiam pietrowe, wlasnie na gorze najbardziej lubie spac