Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani swojego losu

chce zakonczyc toksyczny zwiazek

Polecane posty

dziewczyno nie poddawaj sie. skoro tak postanowilas, to nie bez przyczyny. trzymaj sie raz podjetej decyzji, bo potem bedzie toba manipulowal za kazdym razem. za kazdym razem to ty go bedziesz przepraszac i blagac by byl z toba. pokaz ze jestes wartosciowa osoba.

Gość powiem że
a nie myslałaś nad poprawą jakości swojego życia? Tkiwsz w g**nie i w następne g**na wchodzisz.. po co? Świnia jesteś czy jak? Pozamykaj zbędne rozdziały i zacznij coś z czego będziesz zadowolona. Nie tłumacz sie że tkwisz w fikcyjnym małżeństwie bo.... - skoro tkwisz to boisz się zmian.

Gość powiem że
świnia chodzi po g**nach z braku wyboru, a człowiek? Też tego nie rozumiem.. :P

Gość pani swojego losu
Faktycznie tkwie w tym zwiazku tylko dlatego , ze boje sie zmian.Tylko ,że jakbym miała wywrócić życie do góry nogami to chciałabym razem z moim kochankiem.Sama nie dam rady.

a moze zamiast obrazac , pomoglibyscie jakimis dobrymi radami , a nie od razu dziewcze do swin porownywac. pogubila sie to i chce by ktos jej pomogl droge znalezc

pogubila sie to i chce by ktos jej pomogl droge znalezc taaa, kolejna, zagubiona owieczka :-) sprawa przeciez jest prosta i kazda taka owieczka doskonale zna rozwiazanie ale, no wlasnie ale, wygodniej jest tkwic i zalic sie na kafe na swoj "los" :-)

Gość pani swojego losu
Przepraszam ,że zawracam Wam głowy moimi durnymi przemyśleniami. Wiem , sama w to wdepnęłam to i sama muszę sobie poradzić. Czyli -koniec. Tylko czy uda mi się ? Oby.

Gość ADFGTGHFGB_anna
wyprowadz sie z miasta,zmien styl i fryzure

Gość pani swojego losu
Po co mam się wyprowadzać , skoro mieszkamy w innych miastach? A fryzury i stylu nie zamierzam , bo się w tym wszystkim czuję.

Gość powiem że
w kochanku szukasz oparcia? z założenia taki układ ma na celu jedynie rozrywkę.... źle myślisz, nie tędy droga :D

zaskoczyles mnie , serio.tego sie po tobie nie spodziewalam. czyzbys uwazal ze ta dziewczyna jest madrzejsza od tej "w zwiazku"?czy sie myle?

Gość powiem że
na ile jesteś naiwna mając świadomość istnienia naiwności zależy tylko od Ciebie. Nie szukaj kochanka, tylko prawdziwego faceta i żądaj konkretów a nie samego gadania - słowa nic nie kosztują.... a tym bardziej w układzie gdzie każdy jest ukąpany.. mając własne formalne związki. Poza tym nie wiem czy Twoja obcja "jak ja sobie sama poradzę" i "uwieszę się" jakiegoś faceta jest raczej roszczeniowa.

Gość pani swojego losu
Widzisz , ja chcę to zakończyć .I szukam w sobie tyle silnej woli , by mu się przeciwstawić gdy znów będzie próbował mnie zdobyć.

Gość pani swojego losu
No ale już go usunęłaś z fejsa i nie masz z nim kontaktu. Odnajdziecie się jeszcze? Nie wiem. On wie gdzie mieszkam , był u mnie nieraz.Jak będzie miał na tyle odwagi to może przyjechać. Mamy też wspólnych znajomych, którzy zawsze mogą mu pomóc w kontakcie ze mną.

Gość defau
Bielyje Rozy "co jeszcze moge zrobic?" No nie wiem, jak już wpis na kafe masz za sobą to raczej nic. ///////////ha ha ha rozwalilo mnie:D