Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 567ankanka88

JAK WYKRAŚĆ MĘZOWI -KTÓRY ZDRADZA TELEFON ???POMYSŁY

Polecane posty

Gość szerloczka
tak, każdy człowiek, który zdradza ma problem z tym żeby przyznać sie do zdrady. temat jest o mężu, ale spokojnie moznaby zamienić płec postaciom.

Gość jfjhfinre
jest taki program tylko musisz go zainst na telefonie meza i swoim, jesli dostanie smsa automatycznie na twoj numer tez przyjdzie sms poszukaj w necie ja go kiedys znalazlam ale niesety nie pamietam nazwy, tylko problem jak zainst ten program jak twoj ciagle nosi tel przy sobie. moj tez ciagle nosil tel przy sobie a na noc go wylaczal no i okazalo sie ze pisal z jakas szmata. moral taki ze rozjebalam mu telefon :)

"sie ze pisal z jakas szmata" Jak to łatwo obrzucić błotem inną kobietę i zrzucić całą winę za grzechy faceta.

Gość scsdacxZZ
no jest, gdy taki facet nie przyznaje ze jest zonaty. To moze faktycznie wina wtedy lezy TYLKO po stronie tej kochanki, hmm?

Gość jfjhfinre
oczywiscie bo dziwka miala swojego faceta a zawsze pierwsza zaczynala pisanie, wiem to bo czytalam rejestr a tam nie da sie wykasowac pojedynczych numerów

Dziewczyny. Jeśli facet jest przywiązany, wierny, wrażliwy i mu zależy na was - to żadna "szmata" nie ma szans. Pytanie - czemu wasz facet szuka takich rozrywek. Co mu dają takie romanse, czy to coś chwilowego (jakiś kryzys), czy zawsze był kobieciarzem, czy jest w stanie kontrolować swojego penisa czy nie. To jest problem, a nie to "druga". Wiele razy żony/kobiety skupiają się na "tej drugiej" nie zauważając że problemem jest relacja "moj facet ja" a nie jego romans.

Gość 567ankanka88
Dziękuje kochani za rady. Do bilingów oczywiście nie mam dostępu-(ponieważ koperty z rachunkami i bilingami za telefon zabiera ze soba a później je niszczy) musiałabym wykraść mu komórkę aby sprwdzić bilingi w internecie-nie mam szansy. Kiedy chciałam aby pokazał mi faktury za telefon uśmiechnąl sie tylko szelmowsko i powiedział żeby kazdy pilnował swoich rachunków. Nadmieniam, że mój mąż jest bardzo przystojny, kobiety za nim szaleją zwłaszcza ekspedientki w sklepie stąd moje podejzrenia że na pewno mnie zdradza. Myslałam żeby go upić strasznie, do nieprzytomności i wtedy rąbnąć mu komórke i będę miała czarno na białym. NADMIENIAM grzecznie, że moją komórke filtruje systematycznie bo uważa, że to ja mam kochanka ale pewnie dlatego że sam mnie ciagle zdradza pozdrawiam

Gość szerloczka
sprawdza ci komórkę ? powaznie? rób tak jak on, nie dawaj, wyłączaj itd. on ci filtruje, a swojej pilnuje ? dziwne rzeczy piszesz...

Pierwszy sen jest głęboki i tak po pół godzinie od zaśnięcia delikatnie wyjmij z pod poduszki a jak by coś to powiesz ,że poprawiasz mu poduszkę .Najlepiej to zdobyć bilingi z telefonu ale nie wiem czy masz taką możliwość.Ja też po telefonie odkryłam prawdę o moim już byłym mężu .Smieszą mnie wypowiedzi ,że mąż się przyzna ,że ma na boku lafiryndę ,tylko dowody się liczą a jak tak pilnuje telefonu to ma coś na sumieniu na bank.Taka jest prawda ,że żona dowiaduje się ostatnia .Taki skórwiel to nawet złapany za rękę będzie wciskał ,że to nie jego ręka ,prawda jednak zawsze wyjdzie na jaw to kwestia czasu .Powodzenia,pozdrawiam.

Gość jsjgfshg;oja
ludzie, czy nie widzicie, że to marna prowokacja? A wy się wkręcacie... brak słów....

Gość dobre sobieee
dosyp mu srodkow nasennych, bedzie spal jak zabity, a ty wykradniesz mu telefon ;D tylko jak cie zdradza to mozliwe ze wszystko kasuje tak na wszelki wypadek. poza tym skoro jestes pewna ze cie zdradza to czemu z nim jestes ? nie wyobrazam sobie takiej wytuacji gdzie moj facet tak desperacko chowal przede mna komorke;/

Piszesz "NADMIENIAM grzecznie, że moją komórke filtruje systematycznie bo uważa, że to ja mam kochanka ale pewnie dlatego że sam mnie ciagle zdradza pozdrawiam" Wybacz, ale wasz związek jest toksyczny. Ranicie siebie nawzajem. Robicie sobie piekło na ziemi. Wyłączam się z wątku. Życzę siły zakończyć tą paranoję.

Gość 567ankanka88
Teraz juz komórkę mam wyłaczoną jak sie kąpię albo idę do sklepu. Ale wczesniej kazał mi się tłumaczyc z każdego nowego numeru albo sam tam dzwonił bo uważał że go zdradzam. Sądzi mnie swoja miarą s.......n jeden!!!

Gość szerloczka
tylko osoby, które przeszły przez bycie zdradzoną/ym (Jacku ;-)) wiedzą jak gówniana i niszcząca to sytuacja, łatwo sie oburzać ze ona chce mu grzebać w bilingu, kiedy nie miało sie głowy pełnej przypuszczeń ze cos jest nie tak, łatwo opowiadac ze trzeba usiąść i popracowac nad relacją, oczywiscie w tym czasie on/ona sobie więcej pobzyka na boku, jak już zdradził/a to pozamiatane, trzeba dopaść i przygwoździć dowodami, tu już nie ma sentymentów, uczucia zdradzanego też nie obchodziły zdrajcy.

Gość 567ankanka88
Tak nasz związek jest toksyczny ale nie spoczne dopkój nie odkryje prawdy- zkim mnie zdradza!!!

Gość szerloczka
ja ci kibicuję ,zebyś to sprawdziła, i żeby okazało się ponad wszelką wątpliwość, że z nikim.

Gość 567ankanka88
Wiem że podoba sie innym kobietom np. w sklepie wszystkie ekspedientki zna po imieniu, ale nie o nie mi chodzi - ja mam przeczucie że pod tym że tak ukrywa ten telefon stoi jakaś długonoka blondynka Przykro mi jak sobie o tym, pomyslę

Gość 567ankanka88
Juz raz go przyłapałam na tym jak sie woził ze swoja kierowniczką z pracy. Mnie powiedział że musi dłużej zostać w pracy a on po prostu odwiózł ja do domu i siedział ł u niej 20 minut Wiem o tym bo go sledziłam bo od dawna go podejzrewałam że z nia świruje! Boże ja wariuje przez niego a włąściwie pzrez jego zdrady

Gość szerloczka
wariujesz, powinnaś to ostatecznie sprawdzić bo tylko na tym cierpisz, ty i wasz związek. a może jesteś patologicnie zazdrosna i mąż nie mówi ci że odwiezie szefową, bo wie, że robiłabyś piekło ?

Gość i co udało ci się
autorko?

Gość edyta84
Hej 567ankanka88 Miałam podobny problem co ty. Moja męka trwała kilka tygodni. Lecz któregoś dnia udało mi się zdobyć telefon męża. I z pomocą firmy spy24 czy jakoś tak udało sie założyć oprogramowanie szpiegowskie na jego telefon. Po kilku dniach miałam już dowody na jego świńskie romanse z jego koleżanką z liceum którą spotkał ponownie po latach na konferencji naszej firmy. Z jednej strony polecam a zdrugej ogromnie ci współczuje.

Gość emilianna
obudz go w srodku nocy z placzem,ze zle sie czujesz niech przyniesie Ci tabletki zrobi herbate... przeciez nie pojdzie z tel

Gość 567ankanka88
Hej to ja! Co u mnie? Jestem w trakcie seperacji. Nic się nie dzieje bez przyczyny i moje podejrzenia okaząły sie jak najbardzie słuszne. Kiedys przyszedl z pracy bardzo pijany i usnął jak kamień...Rąbnęłam mu komórkę. Wprawdzie nie byłO żadnych smsów ale Miał po kilkanaście połaczeń do NUMERU pod nazwą,,ZBYSZEK ".Zadzwoniłam z jego numeru do ,,tegoż" Zbyszka. Ku mojemu zdziwieniu ( a właściwie to spodziewałam sie tego) odebrał jakiś kobiecy głos i powiedział(a): No co tam kochanie? Jak się czujesz?Wrociłeś z imprezy? Rzuciłam słuchawką..Cos mnie podkusiło i weszłam w opcje ,,zdjęcia". Nie zdiwiłam sie wcale jak zobaczyłam zdjęcia męzulka z jakąś blonD' lafiryndą na KOLANKACH!! WSZYSTO STAŁO SIE JASNE!! TERAZ JESTE W SEPARCAJI ALE CHCE ROZWODU- ON DALE SIE Z NIą SPOTYKA I WMAWIA MI ZE TO KOLEŻANKA KUMPLA I ŻE SIę ZE MNą NIE ROZWIEDZIE BO MNIE KOCHA!! WIDZIAŁ KTOŚ WIEKSZEGO KRETYNA?? TO TYLE U MNIE POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE

Gość smakoszka smaku
autorko przykro mi, że Twój mąż okazał się taka kanalią niektórym facetom pada na mózg macie dzieci? bo na rozwodzie to tylko dzieci najwięcej cierpią, wiem, bo moja siostra jest po rozwodzie, bo jej były kretyn też sobie znalazł inną panią, na dodatek kazał mówić dzieciom do niej "mamo" trzymaj się dzielnie, choć wiem, że pewnie Ci ciężko

Gość edyta84
567ankanka88 nie daj się, temu draniowi udowodnij mu zdradę zbierz dowody. Wtedy sąd orzeknie jego winę na twoją korzyść. Jedyne co musisz mieć to twrde dowody zdrady. Bez nich będzie ciężko z orzeknięciem winy, puść go w przysłowiowych skarpetkach.

Gość ykaturka
Hej autorko a co u ciebie masz już rozwód napisz choć parę słów