Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

Dyrektore pytanie odnośnie Twoich szpilek

Polecane posty

obecniość doopy zależy od butów??? ;) a to ciekawa teoria ;) ps. widziałeś kiedyś koorwę - idź sobie popatrz i zobacz jakie mają buty prawiczku :D 🖐️

Gość ejbisidiiefdzi....
to nie teoria ..to fakt:) kazda kobieta w butach na obcasie ma kuferek wypiety i jest wyzej..ty masz plaska dupe nawet w kurewskich szpilach:D:D

Lejzi Minejzi Nie wiem czy zauwazylas ale ja nie daję swoich fotek do netu.Nie jestem az tak popieredolona teksty o fotkach z kartką i z napisami dowodzą że jesteś i to mega bardziej :D do tego jeszcze jesteś albo hipokrytką - albo mega tępą laską - tak czy siak - nie będę się nad Tobą znęcać - poszukaj kogoś w swojej lidze - zwłaszcza intelektualnej :) 🖐️

ALfabetka - doucz się nieco o markach obuwia :D gdyż poziom Twojej wiedzy w tym temacie może uczynić twe życie nieszczęśliwym :D :D :D :D :D 🖐️

dyrektore cmoknij sie w swój(albo i nie swój)plaski tylek :P Spadam do wyrka bo mój facet leży juz w lóżku zwarty i gotowy :PCiaoooo

Gość latooo
Banda zakompleksionych zazdrosnych bab..ehhh fuj fuj wstydzcie sie ;)Ja tam uwazam ze swietnie dziewczyna wyglada:)Mlode piekne cialo,zadbana...mlodosc:)

Gość ejbisidiiefdzi....
A co maja marki do tego? Ja pisze fakt. Jesli masz inne zdanie twoja sprawa..mysle ze kazdy facet powie ci to co ja;)

Gość ejbisidiiefdzi....
Ale masz plusa za te kozaczki z fredzelkami..:D

myślę dziecinko, że gooowno znasz się na facetach :D 🖐️ i myślę że świetnie wiesz io czym mówię - ja po prostu nie pożyczam butów od matki :D 🖐️

Gość ejbisidiiefdzi....
Mysle ze wiem troszke wiecej o zyciu niz ty ..;) na tym koncze mila rozmowe z twoja osoba..milej nocki..

Gość Abraaaaaa.Kadabraaaa
@dyrektorke - Nie męczy Cię już, że wszyscy biorą Cię za kobietę? ;)

Dziewczyno prześledź wątki, w których "dyrektorke" się udzielał. Pisze bezoosobowo. Czasami zdarza mu się napisać jak facet, to go gubi ;)

Poczytajcie tematy (ale uważnie) to same się przekonacie ;) Dużej inteligencji nie trzeba, żeby go rozgryźć ;)

death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death moje koniątka :***

LOL! Nox Ty to masz dopiero narąbane... 8-o

A Ty klaczą ;DD

Abra Kadabra, nie mam ani chęci ani czasu by śledzić wątki dyrektorke :D Nie wiem czy jest facetem czy kobietą, oceniam tylko zdjęcie z jej/jego stopki, zakładając że to kobieta. Ale też nie chce mi się w to jakoś szczególnie zagłębiać :D Poza tym wydaje mi się, że gdyby dyrektorke chciał/ała jedynie UCHODZIĆ za kobietę, nie pisałby/ałaby bezosobowo, a jako kobieta, nie?

death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death moje koniątka :***death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death moje koniątka :***death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death moje koniątka :***death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death moje koniątka :***death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death death moje koniątka :***mordyyyyyyyyyyyyyyy :********

@Kobieta: Jest wątek, w którym się przyznał. To ludzie zrobili z niego kobietę ;) A on po prostu to dalej kontynuuje i ma ubaw :)

@Nox Anielica: Ciężko być Tobą, nieprawdaż? Człowiek sam się zabija własnym jadem ;D

jakos tak chce mi sie rzygac na was puste scierwiatka ja mam mroczna dusze, mrok przetrwa wszystko, jest nieskonczony a swiatlo umrze ..........

Ja Ci powiem, że mi to też obojętnie. I śmiać mi się chcę jak ludzie za sprawą własnej sugestii dają się w to wmanewrować ;)

@Nox Anielica: Śmieszna jesteś :) Jedyny mrok i pustka to bije z Twojej główki klaczuniu ;DD