Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

Dyrektore pytanie odnośnie Twoich szpilek

Polecane posty

akurat mi sie ta sukienka podoba, w sumie mam podobna tyle ze na naramkach i czarna. no sukienke bym przyjela, ale buty inne jak juz pisalam :)

Gość jack ill
a palce stóp jak wyglądają? nie są zmasakrowane przez takie obuwie?

buty tez niezle, ale w takiej szpili to bym se chyba noge zlamala :D kuffa musze kiedys takie wyprobowac :D

Gość fląder
nie ma cycuf wogule :classic_cool:

jack ill a palce stóp jak wyglądają? nie są zmasakrowane przez takie obuwie? to bardzo wygodne buty - także chodzi się bardzo fajnie :)

Gość jack ill
już to słyszałem dziwne, bo przecież to nie jest naturalna pozycja dla stopy

Gość aaaaiyh
dziwna sprawa, tyle pytan o to gdzie kupila kiece, buty.... a zawsze te pytania omija. Pewnie nawet nie wie skad te modelki z netu maja ciuchy :D

aaaaiyh dziwna sprawa, tyle pytan o to gdzie kupila kiece, buty.... a zawsze te pytania omija. Pewnie nawet nie wie skad te modelki z netu maja ciuchy gdybyś miała choć marne pojęcie o modzie - to w mig być odkryła o czym rzecz :D ale że nie masz to :D 🖐️ ale próbuj dalej :P

Gość vaquuin
Poklepałbym po pupci Dyrektorke-plask:classic_cool::classic_cool:

kurwa i znowu pierdolicie zaj**ista laska na tej fotce to naprawdę Ty?? myślałam, że jesteś jakimś koszmarnym pasztetem jak to się człowiek może w życiu zdziwić no nie pisz tak bo Zara powiedzą, że siępomarańczowo wspomagam 🖐️ przyjmij generalny trend - i jedziesz 🖐️ :D

vaquuin Poklepałbym po pupci Dyrektorke- plask plask plask pupci możesz sobie zrobić własną w basenie :classic_cool: 🖐️

Gość vauuquin
Bardzo interesujący i rozbudzajacy Ma wyobraźnię na tej fotce "chwyt za klamkę":classic_cool::classic_cool:

Gość aaaaiyh
a mam pojecie, a ty gdybys byla modelka to bys na kafe nie siedziala :D

vakłin nie kuś bo wrzucę foto w pończochach i dopiero wtedy zrobi się piekło :D ;) ale w jakimś naprawdę SUPER imprezowo ciuchu :D wtedy stare dewoty nei dadzą mi żyć 😭 ale już niedługo- czas rękawiczek )(((:classic_cool:))) parę nowych nabytków zobaczycie :classic_cool: 🖐️

Gość vauuquin
Ciesz się że mnie tam nie było w okolicy bo bym Ci dał do Vivatu Mała :classic_cool: a za ten plask plask to się nie obrażaj to miało być takie pieszczotliwe ujęcie:P

aaaaiyh a mam pojecie, a ty gdybys byla modelka to bys na kafe nie siedziala wiem wiem...czas na dyndanie na żyrandolu też trzeba mieć ;) jutro podyndam - razem z żelusiem :D 🖐️

dyrektorke - Pięknie wyglądasz. Piękne włosy, piękne nogi, piękna sukienka i fajne buty :)

Takie ryzyko :) Ale nie mogłam się oprzeć. Po co mam po Tobie jechać? Dla zasady kafe? Nieee :)

A dla mnie ta fotka to jedna wielka ściema i juz.Dala laska fotkę skopiowaną z netu i wszysy sie kurwa podniecają :O Dyrektore zrob sobie fotkę z kartka w ręku,z napisem KAFFE a wtedy dopiero uwierzę ze to Ty. Wiem co napiszesz-ze nie musisz nic udowadniac itp ale jezeli Ty jestes na tych fotkah to co za problem zrobis taką o jakiej piszę?

ależ możesz jechać ;) ja sie naprawde nie bedę gniewać :D obiecuję 🖐️ choć przyznam --- > narażasz się czasem na jakis niewinny :classic_cool: rewanż 🖐️

Lejzi Minejzi A dla mnie ta fotka to jedna wielka ściema i juz.Dala laska fotkę skopiowaną z netu i wszysy sie k**wa podniecają pytanie tylko czym tu sie podniecac:D??

Lejzi Minejzi zrób sobie fotkę z kartką w ręku i z zaświadczeniem że Twoje IQ przekracza 60 :) 🖐️ wtedy ja też uwierzę i się zrewanżuję CZEKAM! jak tego nie zrobisz do jutra znaczy żeś.... :P

Gość ejbisidiiefdzi....
bez tych butow to dupy bys nie miala..:D:D:D. a powaznie, jak kurwa wygladasz w tych butach. bez nich bylo by o wiele lepiej. ale to moje zdanie.