Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx33

Dyrektore pytanie odnośnie Twoich szpilek

Polecane posty

Gość Abraaaaaa.Kadabraaaa
Noxi poszła już chyba spać.... Biedni Ci dzisiejsi gimnazjaliści...

Gość sabdyaduao
bo ona chora jest, bidulka

Życzę jej pełnego powrotu do zdrowia. Ale to chyba jeszcze długa droga przed nią ;) Będę trzymać kciuki, w każdym bądź razie :)

ochhoo - następna psychoanalityczka na forum :classic_cool: zaraz zacznie mnie analizować ;) ps. możesz mi zacytować moje przyznanie się? przyznam się zaraz do czegos przeciwnego :D 🖐️

@dyrektorke - a pamiętasz temat, w którym rozwalałeś zadania?

Kilkukrotnie pojawiły się w Twoich wypowiedziach czasowniki z końcówką -em np. zrobiłem, szukałem. Resztę możesz oszukiwać (mnie to bawi, że dają się tak łątwo wkręcić) ale po co to całe zaprzeczanie? ;)

1500 razy po kobeicemu 1505 po męsku - zresztą - Ty z góry wszystlko naciągasz tak żeby poparło Twoją teorię :D jak Macierewicz z bombą obezwładniającą samoloty :D 🖐️ prawda jest taka, że nie masz zieloneGO POjęcia - opierasz się na pojedynczych literkach ;) jeśli to wszystko co była w stanie znaleźć Twoja inteligencja w tych tematach to szczere moje gratulacje :D :D :D 🖐️ :D

Proszę ;D Jeden z wielu przykładów: Temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4971772&start=150 Post: 25.09.2011 godz: 23.54 cyt. "jak coś pominąłem to proszę o powtórzenie" -> POMINĄŁEM! ;D Pozdrawiam dyrektorke, nie wszyscy są tak mało inteligentni jak myślisz ;) Dobrej nocki

W powyższym temacie omawiasz również wraz z Żoną Domową temat Twojej płci ;) Poza tym: "1500 razy po kobeicemu 1505 po męsku - zresztą - Ty z góry wszystlko naciągasz tak żeby poparło Twoją teorię" Dziękuję, więcej dowodów nie potrzebuję ;) Żałosny jesteś chłopcze, bo nawet rozszyfrowany przyznać się nie potrafisz ;) Papa ;)

?:D.... zrób mi przysługę - jak najczęściej używaj swojej inteligencji w tematach - jest zabawnie :classic_cool: ;) 🖐️ papa ps. powodzenia w gimnazjum ;)

na Ciebie nigdy.... ;) oprzeca powszechnie wiadomo żeś oazą spokoju i czułości oraz najbardziej godną zaufania osobą na forum :classic_cool:

O tak właśnie! :classic_cool: Cóż za trafna opinia na temat mej skromnej persony.. jeszcze pominięte zostało, że jestem najmądrzejsza und najpiękniejsza :D :classic_cool: 🖐️

Gość kocham szpile
Ja jak kiedyś patrzyłam na szpilki mówiłam nie da się w tym chodzić. Bo całe życie pomykałam w balerinach, albo adidasach. Dopiero jak miałam 20 lat przekonałam się do wyższych butów. I owszem nogi bolały, na początku wyglądałam pewnie jak kaczka. No, ale cóż. Pewnego pięknego dnia kupiłam szpilki 12 cm i stwierdziłam, że w życiu tak dobrze mi się nie chodziło. Naprawdę im większy obcas tym wygodniej. Ale dyrektorke ma chyba jeszcze więcej jak na oko niz 12 cm. Ja wyzszych nie nosilam i juz chyba nie potrzebuje, bo i tak jestem wysoka 😭 A tak w ogole to laska na zdjeciach jeste mega. Chcialabym tak wygladac i mowie otwarcie zazdroszcze jej figury. Ma piekne nogi, fajny tyłek. Ktos zarzucil, ze plaski a ja bym wiele dala za taki plaski tylek. Po za tym madra no kurde wszystko w w jednej osobie. Tez bym chciala miec scisly umysl.

Gość lubawka
to nic nie rób prócz siedzenia w necie i też bedziesz :-D ale tylko i niestety tylko tyle :-D