Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wussup

chyba zostane prostytutka co sadzicie (powazne odpowiedzi)

Polecane posty

Gość wussup

jest mi bardzo smutno bo lubie seks ale nie moge znalezc milosci bo nie manipuluje chlopakiem ktory mis ie podoba tylko od razu robie to na co mam ochote ale w ten sposob nigdy nie znajde meza, bede wiecznie sama a latka leca dlatego doradzcie ci mi czy w tej sytuacji powinnam zostac ku*wa nie mam oporow wezme wodke chodzi o to ze jako stara panna moge nie dac rade sama a chcialabym miec dziecko ale za co je odchowam wiec musze myslec tez o starosci, z czego bede zyla. z marnej pensji ciezko bedzie na emeryturze, domu sama niezbuduje itd w dawnych czasach wlasnie kobiety tore z jakiegos powodu musialy pozostac samotne wybieraly prostytucje zeby sie jakos utrzymac i ja niestetety tez tak chyba musze jestem w zwiazku od roku ale ten chlopak tylko uprawia ze mna seks, nic dla niego nie znacze. on nie ma uczuc, sam mi powiedzial ze nigdy zadnej dziewczyny nie mial na powaznie i ja tez nia nie jestem. nic z tego nie bedzie a ja musze sobie ulozyc zycie szybko nie tak to inaczej prosilabym zeby osoby ktore mialy szczescie w milosci nie ocenialy mnie po najmniejszej linii oporu bo tak latwo jak sie urodzilo pod szczesliwa gwiazda

Gość chyba_nie_masz
wyjścia, mogę Cię sponsorować jeśli chcesz

Gość wussup
fajnie a skąd jesteś

Gość chyba_nie_masz
nie ma znaczenia, ja mogę wpadać do Ciebie

Gość chyba_nie_masz
czy Ty poważnie jesteś zainteresowana?

Gość brunett____
skad jestes wussup

Gość chyba_nie_masz
chyba prowo bo zamilkła

Gość wussup
Kraków ale wyjaśnijcie mi, szukacie prostytutek na kafe ? przecież nie macie mojego zdjęcia ani nic : ) ps na razie nie wysyłam

Gość wussup
to nie jest prowo ale dzisiaj sie z nikim nie spotkam :) ja sie pytam co sadzicie o tym a nie kto chce dzisiaj ze mna spac :) ech faceci... :)

Gość brunett____
masz gg albo meila

Gość chyba_nie_masz
no to masz odpowiedź co o tym sądzimy

Gość chyba_nie_masz
prostytutki są wszędzie, więc i na kafe rówież

Gość wussup
ok mozecie sie wkurzyc ja sie chce po prostu dowiedziec paru rzeczy (chociaz dobrze widziec ze klientow moge w przyszlosci znajodwac na kafe.. az ciezko wuierzyc ze to tak dziala) ile sobie brac ? 200 za numerek, w tym za oral tak samo? oral w gumce przejdzie? celowac w stalych klientow a la sponsoring czy kazdy kto zaplaci ? chyba to pierwsze jest lepsze, ale jak ktos jest na stale to pewnie bez gumki... a jak bez gumki to z polykiem? boje sie HIV.. przyjmowac w moim mieszkaniu? (zakladajac ze nie bylyby to jakies tabuny obcych facetow tylko w miare stali) czy w hostelach (mozna juz od 80 zlotych pokoj dla 2 osob) kto wtedy placi za pokoj, chyba klient? w hostelu jest niby bezpieczniej niz we wlasnym mieszkaniu..

Gość brunett____
podasz swojego maila?

Gość wussup
wussup@o2.pl

Gość Wacław IV Waza
Powinnaś wnająć mieszkanie. NIe rób sobie burdelu z własngo mieszkania, bo to nie jest dobre dla psychki, trudno Ci będzie oddzielić pracę od "życia".

Gość wussup
racja! a moze od razu isc do agencji? moze to bedzie bezpieczniejsze. teraz podobno byly takie akcje, ze dziewczyny dawaly ogloszenia prywatne a mafia przyjezdzala i zadala haraczu..

Gość Wacław IV Waza
Pewnie w agencji przynajmniej masz pewny haracz, a z mafią nigdy nic nie wiadomo, może się nie pojawić i co wtedy? Komu podarujesz nadmiar zarobionych d.... pieniędzy?

Gość wussup
a co sadzicie o tym, zeby zostac prostytutka a jednoczesnie prowadzic rozmowy na kafe? klienci wiedzieliby do kogo ida (jezeli oczywiscie cokolwiek poza wygladem mialoby znaczenie. w kazdym razie bylby to sposob zeby zyskac osobowosc) moze to szalony pomysl wiec nie wiem

Gość mysle_ze
ostatnio klientela prostytutek zaczeła mieć wymagania, teraz właśnie szukają osobowości

Gość chyba_nie_masz
właśnie, dziwka musi mnie czymś zaintrygować

Gość Wacław IV Waza
Pomysł jest na pierwaszy rzut oka , bo sporo mężczyzn oprócz seksu potrzbuje bliskości, ale to jest zupełnie nierealne w tym zawodzie. Muszisz oddzielić pracę od uczuć, przywiązania itp.

Gość wussup
heh ja sie chyba nawet w zwiazkach nie przywiazuje ... :/ wiec akurat z tym nie mam problemow :/ poza tym jakby mi sie nagle jakies uczucia objawily to powiedzialabym o tym wprost klientowi np "zakochalam sie w tobie" :D liczac na to, ze klient sam ucieknie :) i po problemie, ech.

Gość chyba_nie_masz
a co jeśli nie ucieknie?

Gość Wacław IV Waza
W małżeństwie wcale to taniej nie wychodzi :)

Gość chyba_nie_masz
jasne, że nie

Gość wussup
mysle_ze i chyba_niemasz wy seeerio ; ) ? teraz jest bardzo duzo prostytutek wszedzie przynajmniej tak pisza w gazetach. mysle ze rozmowa z wami duzo mi daje, wiem w co celowac zeby dla mnie to tez byly przyjemne a nawet rozwijajace kontakty. Czemu nie? Moge tworzyc wlasne standardy!

Gość chyba_nie_masz
a nawet powinnaś, oryginalność w tej branży ma wyjątkową wartość