Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maska noworoczna sylwestrowaaa

TATUAŻ O KOBIET CO WY NA TO????????????

Polecane posty

Gość maska noworoczna sylwestrowaaa

czytałam wypowiedz jednej z kafeteriuszek i sie zgadzam. tutaj ja wklejam jako cytat: "Mi nie kojarzą się z dziwką, ale bałabym się takiej kobiety. Uważam że jest stuknięta, byłabym dla niej miła ale ze strachu. Bałabym się że coś mi zrobi. Ponieważ, pomimo wszystkiego co będziecie pisać, zgadzam się z kimś wyżej - kobieta która porysowała, oszpeciła nieodwracalnie całe ciało z całą pewnością nie ma zdrowej psychiki. Nie uważam że krzywdzę kogoś takim stwierdzeniem- ja po prostu wiem, że to prawda. chociażby z tego powodu, że ona wie, że obcych ludzi będzie to szokować i chce tego. Osoba ustabilizowana emocjonalnie nie potrzebuje tak się wybijać ponad tłum i na siłe być zauważana. Tak samo jak ludzie rozdwajający sobie języki, mający tunele w uszach i nosach, robiący sobie implanty na czole, żeby wyglądały jak rogi itd..." ja tm bym sie nie bala takiej, ale to na pewno osoba po przejsciach, ktora WCIAZ MA ZE SOBA JAKIES PROBLEMY! na pewno. nikogo nie chce obrazic, ale tak po prostujest. albo nie umie kochac albo ma za szybko dziecko i 10 partnerow za soba albo rozwody... na pewno. znam takich kilka. nie mam nic do nich. ale takie sa ich historie.

Gość zgadzam sie w 100 procentach
poza tym pozniej ciezko z praca, jak sobie taka durna bezmyslnie zrobi gdzies na karku albo na cycckach. dzieci male jak sa, to sie mamusia bawi, a tatus ma zapierdalac na chleb, bo mamusia nawet nie moze szkoly skonczyc. ale dziare ma. i nie mysli o przyszlosci.

Gość tatuaz robia sobie kobiety
z problemami. dokladnie tak jest.

Gość zadan sie do tego nie przyzna
jak zwykle:D

ja tez zamierzam sobie zrobic tattoo, ale w miejscu nie widocznym, wiec nadal to oznacza, ze chce sie jakos pośród tłumu wyróżniać?

tatuaż ma być dla mnie, a nie dla osób postronnych. jak juz wyzej napisalam byłby on w miejscu niewidocznym, wiec jakoś specjalnie bym się nie wyróżniała. poza tym uwielbiam podziwiać tatuaże u innych osób, zarowna na zdjęciach, jak i w realu. jestem wielką fanką tego typu ozdób na ciele, zwłaszcza jeśli są zrobione przez osobę znająca się na swojej robocie.

Tatuaż jest pass. Poza wątpliwym wyglądem [choćby nie wiem jak starał się artysta;)] razi. Zastanów się co z nim zrobisz jak skóra Ci zwiodczeje ? :D

jak skóra zwiotczeje to sama z siebie będzie wówczas brzydka,a co za tym idzie negliżować się jakoś specjalnie nie będę. to co mam pod ubraniem będzie dla widoku mojego. piersi wtedy tez zaczynaja zwisac i robią sie wtedy obrzydliwe, a więc mam je sobie obciąć ?

poza tym każdy ma inne poczucie estetyki, mnie widok tatuaży absolutnie nie razi. ani ukobiet, ani u mężczyzn.

Gość cos powiem11111111
Jesli chcesz robic tatuaz to nie rób tego na kostce, nadgarstkach i tym podobnych miejsach , po kilku latach wzor sie rozmyje ,bedzie wygladal jakbys byla brudna. Moja kolezanka ma dwa i teraz probuje sie tego pozbyc :O

Gość ulllllllla3
Jestescie zacofani i zaściankowi, całe wakacje spędziłam w USA i tam wytatuowane kobiety to norma, sama zrobiłam sobie tatoo na lewej ręce, jest on nie duży ale dosyć widoczny i nie świadczy o mnie żle.Nie żałuję wprost przeciwnie!

Gość tez chce miec tatoo
Hej , a nie wiecie ile kosztuje i czy boli tatuaz na przedramieniu np taki jak ma doda?

niestety nie znam nikogo takiego jak "doda" :) więc Ci nie powiem, w kazdym razie jesli chcesz zrobić tatuaż to nie kieruj się ceną, tlyko umiejętnościami tatuażysty. ból to sprawa indywidualna.

Gość ulllllllla3
na przedramieniu nic nie boli, sama mam od zewnętrznej strony, nieza duży i naprawde nic mnie nie bolało zapłaciłam 50 $

Gość wqswqsq
dokładnie tak jest! podpisuję się pod tym rękami i nogami. znam 2 takie kobiety. jedna- przeszła nowotwór mózgu- tatuuje całe ciało: biust, plecy, nogi ręce, no wszystko. druga ode mnie ze studiów, po depresji , cięła się brała psychotropy- i ma tatuaż. a jeszcze mam trzecią koleżankę, ta jest w miarę normalna i fajna już zamężna ale miała też loty na chłopaków i taka cwana jest.

Gość tezmi argument z usa
"ulllllllla3 Jestescie zacofani i zaściankowi, całe wakacje spędziłam w USA i tam wytatuowane kobiety to norma, sama zrobiłam sobie tatoo na lewej ręce, jest on nie duży ale dosyć widoczny i nie świadczy o mnie żle.Nie żałuję wprost przeciwnie! " hahahahaha,jasne,a USA nie jest zacofane za to:D zapytaj, czy wiedza,gdzie lezy polska albo australia:D

Gość lejla28
mi tez sie tatuaze bardzo podobają i sama mam 2...zrobilam je tylko i wyłącznie dla siebie,a nie zeby byc zauwazoną...jestem szczęśliwą mężatką,problemów psychicznych ani emocjonalnych tez nie mam więc tą twoją teorię można o kant dupy rozbić

Gość ech gdzie te kobiety dzisiaj
kobiecie, kochane. nie ma takich juz. same "zolzy" ksiazkowe:D

Gość tatuaz+ kobieta=problemy
i przejscia zyciowe, zktorych sie ie wygzebala i przeszlosc, ktora psuje psyche.

Gość lejla28
tatuaż+kobietra---> pieprzysz jakbyś się szmat nażarł :O...jakie problemy,jakie przejscia??...tak trudno pojąć ze ktos ma tatuaz bo mu sie to zwyczajnie podoba?

Gość Tomek Ktoś
Nie demonizowałbym... Skoro niektórym Paniom podoba się to? Sam osobiście wiem,że na moim ciele chyba nie za bardzo by pasował- bowiem jestem owłosiony jak małpa!No może w takim miejscu, gdzie nie jestem obrośnięty...Ale to jest poważna decyzja- w końcu normalnym sposobem się nie zmyje.I dlatego polecam Paniom ku rozwadze- zanim przystąpi się do "dziergania" dobrze zastanowić się czego się chce. I niech to nie kojarzy się z marginesem i półświatkiem, jak onegdaj; skoro ma z założenia zdobić kobietę- niech zdobi i dodaje urody i sexapilu!

Gość bdn,madnba
Zaraz pęknę ze śmiechu!!!!! Od 4 lat mam tatuaż w dolnej partii brzucha, nikt poza mną i moim facetem go nie widzi, zapewniam Was, że nie mam żadnych problemów. A jeszcze wam powiem, że tak się do niego przyzwyczailiśmy, że już go nawet nie zauważamy jest dla nas tak naturalny jak włosy na głowie, albo brwi na twarzy. przez te lata ani przez seksundę nie żałowałam tego tatuażu bardzo go lubię i jest częścią mnie, poza tym brzuch wygląda seksownie, a brzuch mam szczupły i ładny

Gość bdn,madnba
usunięcie tatuażu wcale nie jest takie drogie, to raz, a po drugie nikt nie każę Ci robic tatuażu na czole do cholery. najlepiej zrobić go w niewidocznym miejscu. Tatuaż ma być dla Ciebie , a nie dla innych ludzi. Poza tym w profesjonalnym salonie, nie zrobią tatuażu wcześniej niż pół roku od zapisu i wyboru wzoru, więc masz jeszcze pół roku na przemyślenia.

Gość dokladnie tak to wyglada widac
"lejla28 tatuaż+kobietra---> pieprzysz jakbyś się szmat nażarł ...jakie problemy,jakie przejscia??...tak trudno pojąć ze ktos ma tatuaz bo mu sie to zwyczajnie podoba?ę" imponujacy pozIom wypowiedzi.

Gość podbijaaaaaaam piszcie
baby po przejsciach:D

Gość kazdy tatuaz to jakies problem
y ludzi. sa moze i tacy, ktorzy jakies tam znaczenie sobie przypisuja do kwiatka czy ptaszka na plecach, ale to bez sensu. osobiste rzeczy nosi sie w sobie, a nie na sobie. zenada kobiety z tatuazami, zwlaszcza gdzies na widoku... zenua.