Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yarbert

dlaczego kobiety mają takiego hopla na punkcie wzrostu?

Polecane posty

"A jakby miał super charakter, ale sto siedemdziesiąt PIĘĆ cm wzrostu? Co by było wtedy problemem w Twych pięknych oczętach" wiedziałem,że jestem bystry, ale to chyba moja najcelniejsza uwaga:D

Bystry niczym górski potok, beztrosko płynący wśród skał... Kiedy już dotrze do kanalizacji i służy jako spłukiwanie fekaliów :P A jakbyś miał 175 cm wzrostu i SUPER CHARAKTER (którego nie masz!) to bym się z Tobą umówiła, gdybym była samotna :classic_cool: IMO - oj tam oj tam, jakich płaskich :P

"A jakbyś miał 175 cm wzrostu i SUPER CHARAKTER (którego nie masz!) to bym się z Tobą umówiła, GDYBYM BYŁA SAMOTNA" uwielbiam ten tryb przypuszczający:D Do pełni szczęścia brakuje jeszcze tylko, IMO chyba się ze mną zgodzisz, jednego kafeteryjnego kultowego stwierdzenia : " mi się podobają niscy faceci, ale miłośc nie wybiera : mój ma 188, poprzedni miał 193, a jeszcze poprzedni 185. ale zawsze mi się podobali niscy faceci":D:P

Gość ja mam 176 cm wzrostu
no widzisz autorze, gdybyś miał z 175cm wzrostu, fajny charakter i przystojną twarz plus zwyczajną budowę ciała to ja bym też na Ciebie poleciała :P ale jesteś jakimś zjebanym pizdusiem, pewnie na dodatek maminsynkiem więc będziesz do końca życia marudził i gadał, że kobiety są zue i mają wygórowane wymagania :D jesteś zjebem - przyjmij to do wiadomości, odmów paciorek i idź spać :D

a mój mężczyzna ma 180 cm wzrostu i wg mnie to mało :P ale gdybym ja miała 165 cm a on 180 to by było dużo :classic_cool: rozpisz sobie, żebyś się nie pogubił

Gość IMO13855
Hola, hola - ja tutaj jestem bezstronny! Chociaż czasami brakuje klasyku jakim jest "nie mam nic przeciwko niskim, ale dobrze, że mój jest wysoki". :classic_cool:

Zaspokoję wasze ukryte żądze, przeczytajcie to co tak bardzo chcecie usłyszeć : Nie mam nic przeciwko niskim, ale dobrze, że mój jest wysoki! :D:D:D:D Pełnia szczęścia czy jeszcze czegoś brakuje? :D A od trybu przypuszczającego zacząłeś sam ;]

Gość IMO13855
czikiczikitkat "Zaspokoję wasze ukryte żądze, przeczytajcie to co tak bardzo chcecie usłyszeć :" Gdybyś jeszcze potrafiła gotować...ale w sumie wiekowa jesteś, to być może umiesz. :classic_cool:

Aaaaaaaaaa przepraszam, zapomniałam się 😭 Mi się podobają niscy faceci, ale miłośc nie wybiera : mój ma 188, poprzedni miał 193, a jeszcze poprzedni 185. ale zawsze mi się podobali niscy faceci.

Gość vdjigjufhgdv
Bo chodzenie z niższym od nas kurduplem jest ŚMIESZNE, niech to wreszcie dpotrze do waszych tępych łbów.

Gość Natalia19891111
haha :D ytytytyt vel. chałabała - chora kobieto ;p akurat jest to moja kolezanka po fachu - modelka, wyjatkowo ladna dziewczyna i bardzo duzo wysokich, niskich i srednich ja chcialo, chce i bedzie chciec. ona ma jego,bo tamten jest dla niej wyjatkowy, no ale co ty mozesz wiedziec o jakis wyzszych uczuciach...^^

Umiem :] Ale jak mi ktoś powie że nie smakowało, to strajkuję na 4 miesiące z gotowaniem :classic_cool: Za co już mi się dostało na kafe, że gdyby ktoś (jakaś niezidentyfikowana pomarańcz) miała taką 'babę' jak ja, to by wyjebała w pizdu :D

słuchaj, napiszę Ci jeszcze raz i przyjmij to do wiadomości z chłopakiem niższym od siebie (gdy różnica wzrostu nie jest widoczna) mogłabym się spotykać - jest to warunek konieczny ale nie jedyny. musi być przystojny, mieć fajny charakter, być męski a nie pizduś jakiś czy wyżelowany cziko-latino :D musi mieć co najmniej normalną budowę ciała (z grubym się nie spotkam ani z chuderlakiem, nie musi być przypakowany - może być normalnej postury). rozumiesz już? jak ma 176 cm to mi nie przeszkadzałoby gdyby spełniał resztę wymogów, jakby miał 188 cm to też nie ale już z kimś, kto ma 170 cm się nie spotkam

Gość IMO13855
czikiczikitkat "Umiem :] Ale jak mi ktoś powie że nie smakowało, to strajkuję na 4 miesiące z gotowaniem" Dobrze, że 'strajk z gotowaniem', nie napisałaś w cudzysłowie. :classic_cool:

Gość IMO13855
czikiczikitkat "Zołza jestem, mściwa" Czyli jesteś takim kobiecym odpowiednikiem kurdupla. :classic_cool: Dobranoc. ;)

Gość nina kotyrka pyrka
bo kobieta lubi czuć się bezpiecznie, chyba logiczne :O a w ramionach karła nie można tak się czuć

Gość tak lubicie badani naukowe to
macie z wikipedii: More recent research has drawn this theory into question, finding no correlation between height and offspring count. Moreover, research on leg length and leg-to-body ratio conflict with the notion that there is a distinct preference for taller mates. A 2008 study found that both extremes, tall and short, reduced attractiveness, and a 2006 study found that a lower leg-to-body ratio in men and higher leg-to-body ratio in women increased aesthetic appeal . Biologically, from an evolutionary perspective, these findings are consistent with data relating height to human health. Therefore, a biological or, more specifically, an evolutionary argument for the preference of a taller mate is questionable, lacking definitive evidence. W skrocie nie znaleziono w zadnych badanich aby wyzsi mezczyzni mieli wieksze szanse, na splodzenie potomstwa, poderwanie dziewczyny, czy ogolnie powodzenie. Liczy sie podobno stosunek dlugosci nog do tulowia. DLA MEZCZYZN IM MNIEJSZY NOGI/TULOW tym wieksze powoodzenie dla kobiet odwrotnie

Gość Wkurw
Większość piszących na tym forum ludzi to ludzie przeciętni intelektualnie, myślący ,że są lepsi bo są wyżsi. Lepsi mogą być pod kątem wizualnym jako ,że na ogół wysocy ludzie p0strzegani są jako atrakcyjniejsi. Niestety wielu ludzi z tego forum to ludzie cholernie zazdrośni(co jest cechą dominującą wśród tzw celebrytów) działający na prostej zasadzie licytacji co większe to lepsze. Liczcie tak dalej smrodliwe wielkie pomioty skundlonej szlachetnej rasy a staniecie się upośledzonymi dzięciołami. Rodzice internet dali(często NEO) i się wyżywają jak małpy w zoo bo nie mogą ścierpieć rzeczywistości. Czasem to mam wrażenie,że z młodego pokolenia wyrasta banda upośledzonych pseudoSS'manów.