Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdgdfgd

jakiej firmy masz kurtke zimowa dla dziecka ?

Polecane posty

Gość klaudka16x
ralph lauren, uwielbiam ta firme, ciuszki sa bardzo dorej jakosci, kuuje od poczatku i jeszcze nigdy sie nie zawiodlam.

Gość moja corka ma
aktualnie kurtke z niemieckiego sklepu KIK za jedyne 40 zl, a kurtka wyglada jakby kosztowala conajmniej ze 150 zl- nieprzemakalna narciarska do tego odczepiany kaptur z futerkiem- istny szal, wczesniej miala zimowe kurtki z S.Olivera bardzo polecam, bo sa praktycznie nie do zniszczenia i obeszla w nich kilka zim i sa nadal w super stanie, a kurtki Esprit roz 80 widzialam ostatnio za 60 zl nowe z kapturem kolor cos morelowy pudrowy, wiec nie ma szalu cenwoego, jesli sie wie gdzie kupowac :D

Mój syn ma w tym roku Coccodrillo ale tylko dlatego, że sie zgapiłam i nie za bardzo był wybór w rozmiarach. W ubiegłym roku nosił F&F z Tesco za 50 zł - byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Moje dzieciaki mają kurtki z Pepco

Gość zosienka742
Ja nie jestem fanką wydawania majątku na ubrania dla dzieci bo w końcu z tego wyrosną ALE uważam, że na kurtkę i inne rzeczy na zimę powinno się wydać trochę więcej. W końcu można tak dobrać kurtkę by służyła dziecku przez dwa sezony prawda? My w tym roku zamierzamy dziewczynkom zamówić kurtki na http://www.landersen.pl/ Chcę by było im ciepło, poza tym wybieramy się na narty w styczniu więc nie będę musiała kupować dodatkowej kurtki. Jeśli chodzi o spodnie, bluzki itd to nie wydaję na nie więcej niż 50 złotych za sztukę.

Gość ewapad
powyżej była dyskusja nt. metek i markowych ciuchów. niestety moje doświadczenia pokazują, że kurtka tania to badziew w którym watolina zbije się po pierwszym praniu, materiał pozaciaga się po 3 mcach a dziecko się trzęsie po 30 min spacerze.Sama szukam tanich kurtek gdyż mam 2kę dzieci i napięty budżet, ale niestety żeby dostać ciepłą (np.z prawdziwym puchem) dobrej jakości nową kurtkę trzeba wydać pow 150 zł.

Gość gość
Ja tez juz wiem ze tanie nie jest lepsze. Kupiłam kurtkę w Pepco za 40 zł i po 1 praniu poszła do śmieci ! Podobnie body, skarpetki i bluzki. Teraz kupuje tylko firmowe ubrania, bo wolę dołożyć kilka zł, ale dziecko ma pożądane a nie swetry z kulkami i rozwleczone wyplowiale koszulki. Wydaje furę pieniędzy na ubranka dla syna (7 msc) ale wiem ze place za jakość. Metka mnie nie obchodzi bo i tak odcinam .

Gość gość
a ja wam powiem ,ze nie jestem na tyle bogata by kupowac tanie rzeczy.Bo tanie ciuchy to dziadostwo ,ktore nie posluzy dlugo.Wole dac wiecej i rzecz jest uzywana i uzywana i nadal wyglada dobrze. W efekcie wydam mniej .

Gość gość
Brzydzę się sklepów z używaną odzieżą.Śmierdzi tam,a rzeczy nawet po wypraniu nie dają gwarancji czystości.Pchły lub świerzb.Ja kupuję markowe ubrania,ale metki odcinam.

moja corka ma w tym roku przejsciowa i zimowa kurtke z c&a. w zeszlym roku tez miala i byla dobra.

Gość gość
reima i h&m ,moja mama mu kupiła jeszcze z lidla ale on nie chce nosić ,starszy ma north face ,ze smyka coolclub i z decatlonu.

Gość gość
A ja w tamtym roku kupiłam w Lidlu i w ten rok też w niej obchodzi.

Gość gość
Taaaa tyle z tchibo kupiło, jedna napisała a reszta odgapila

Gość gość
cocodrillo, 5 10 15 i kombinezon h&m

Gość gość
Mój syn na jesień miał z decathlonu za 79zl wystarczy jako przejściówka z zimy na wiosnę a na zimę ma z cool club a córa kurtkę Disney i kombinezon h&m ale używany kupiłam. ,jedynie czapkę, rękawiczki i buty kupiłam nowe w h&m

Gość gość
Moj dwulatek ma zimowa z firmy Rebel,kupiona w Primarku.Ma tez dwie inne które dostalam od kolezanki po jej synku.Natomiast w ciucholandzie znalazlam mu fajna z next na wiosnę.

Gość gość
z Pepco taki plaszczyk rozowy z futerkirm na kapturze, jeszcze pasek jest na biodra

Gość gość
Moja trzylatka ma Kurtke z H&M -170zl Jestem bardzo zadowolona Ona chyba tez...

Gość gość
Moja 15msc -kurtka ze smyka disney 109zł, kombinezon tez ze smyka chyba cool club 119zł. Bardzo fajne obie rzeczy:)

Gość gość
maly ma ze smyka,starszy z decatlona

Gość gość
Sportową z pepco i budrysowke z gapa :)

Gość gość
Ja swojej małej kupuję rzeczy na stronie allinside.pl. Kurteczkę na zimę i wiosnę również kupiłam na tej stronie, jestem bardzo zadowolona ze swych zakupów :D

Gość gość
DPAM .... ciekawe czy ktos na ;) ?

Gość gość
kombinezon tchibo i kurtka ze smyka. kurtka z przeceny, kombinezon z allegro.

Gość gość
Jedną nołnejmową z ciuchlandu a drugą cocodrillo

Gość gość
Córka lat 6 - jedną kurtkę ma ze Smyka i po ok.miesiącu zepsuł się zamek, drugą kupiłam w Zarze i jak na razie jest ok. Wydaje mi się, że nie ma sensu wydawać fortuny na kurtkę dla dziecka bo te z sieciówek też są ok.

Gość gość
L Lumpeks