Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Januszq

Powiedzcie mi coś odkrywczego o poznawaniu kobiet!

Polecane posty

Gość Januszq

Jak dokładnie ma się sprawa jeżeli zaczyna (albo raczej nieudacznie próbuje) się podboje miłosne w wieku 2X lat? Jak to jest z poznawaniem kobiet od zera? Obiektywnie najlepiej było by gdybym miał jakąś siatkę znajomości i na tej podstawie działał, a bez tego?

Gość Robert Borok
A jak poderwać pierwszy raz w zyciu dziewczynę w wieku 30 lat ?

Gość Internetowy Dymaka
randki w necie, czat. a w realu dyskoteka, klub. jest milion znajomosci. sam zakisilem niedawno fajną mężatke z neta wlasnie.

Gość Robert Borok
Trzeba mieć wyglad

Gość Internetowy Dymaka
A jak poderwać pierwszy raz w zyciu dziewczynę w wieku 30 lat ? ----- idz tak ze 3 albo 5 razy do prostytutki. poważnie. w samych kontaktach mi nie pomogło ale jak już bylem na randce to nie myslałem a co bedzie jak bedzie chetna. tylko wlasnie myslalem, ze jak bedzie chetna to juz jestem nie takim złym kochankiem.

Gość Januszq
Co się może dziać w takiej dyskotece lub klubie?

Gość Januszq
Czemu tak piszesz? Bo zapytałem się co się tam może dziać, czyli nie mam o tym pojęcia i to nie dla mnie? Czy piszesz tak bo nikt tam porządny nie przychodzi?

Jeżeli chcesz poznać kobietę z którą mógłbyś stworzyć związek czy chociażby spotkać się na kawę to nie w takim miejscu. Z tej prostej przyczyny, że przez samą atmosferę ciężko jest zamienić słowo, a ludzie też są nastawieni raczej na zabawę niż pogawędkę. Innymi słowy - ciężko zwrócić uwagę i zacząć rozmowę.

Gość Januszq
To gdzie w takim razie?

Gość alone;P
wszędzie,nie na portalach, w knajpie.dyskotece.Zagadaj coś,zakręć się,poczaruj ... to zawsze dziala:)

Gość Tryx
Możesz spróbować na portalach randkowych, tam przynajmniej dowiesz się czegoś o kobietach, co lubią etc, więcej opcji i możliwości wyboru - no i tam bardzo często są ludzie z podobnymi problemami więc już coś was będzie łączyć :)) powodzenia!!

Gość Januszq
I jak widać nic z tej zaczepki nie wyniknęło.