Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmmmmmmmmmmm

Mam owsiki. Jak powiedzieć o tym facetowi ?

Polecane posty

Gość mammmmmmmmmmmmmm

Przeciez pewnie ucieknie :( Probowalam wytępic to cholerstwo ,ale znów wrócily :(

Gość xnxnxbbxbb
Wiekszosc facetów tez ma, nawet duzo gorsze rzeczy w tyłku

Gość powiem i ja .........
a po co masz mu mówić ?....owsiki są z lekka kłopotliwe bo swędzą ale przecież nie wychodzą na zewnątrz i nie pełzają po Tobie :D.... no ale niestety anal odpada....idź do lekarza

Gość mammmmmmmmmmmmmm
dostałam Pyrantel , zjadłam trzy tabletki ,pomoglo na 1,5 miesiąca potem znow sie pojawilo :( ,dostalam Vermox czy jakos tak kilka tygodni i znow to mam :((( Myje sie non stop, bielizne zmieniam , po wyjsciu z toalety,przed jedzeniem ,po przyjsciu do mieszkania tez myje rece ,skad sie to bierze? :/

Gość klinkier
a miałaś zjeść tylko 3 tabletki ?

Gość mammmmmmmmmmmmmm
no tak bylo na ulotce napisane, dla osob doroslych 3 tabletki za jednym razem

Dlatego, że leczenie owsików to żadna filozofia. Dobrze pogryźć 3 tabletki , połknąć. I za porządki!!!!!!! Jeśli będziesz spała w pościeli , na której są jakieś jaja owsików to całe leczenie o kat tyłka można rozbić.

Oczywiście chodziło mi o leczenie OWSICY - czyli choroby. Owsików raczej nie leczymy ;)

Gość dup ppp pp ppp
:O ZLE WSZYSTKO zrobilas 3tabletki się bierze za 1 razem , po miesiącu jeszcze jedna dawka ,moze byc mniejsza , bo jajka owsikow ktore sie nie wyklują moga byc ciagle w tobie. Pyrantelum dziala tylko na te dojrzałe. Po jakims czasie powinjnosie wziąc jeszcze jedną tabletke dla spokoju. Mi lekarz dal odrazu 3 pudelka. Krotko obciete paznokcie, bielizna ,posciel, ręczniki - na nich mogą byc jajka, do gotowania. Odkurzyc i wyczyscic caly dom. Umyc klamki ,myszki ,klawiatury, piloty,wszystko. Jajka mogą tez latac w powietrzu :O Jesli ktos z tobą mieszka, tez musi uprac wszystko i wziąc tabletki.

Gość berbelucha
Ja dostałam grzybicy od kociaka, ktorego kupiłam na targu. powiedziałąm facetowi i nie robił problemu, choroba nie wybiera, ludzka rzecz, nie jesteś temu winna

Gość ale przeceiz facet na bank tez
ma od ciebie( alebo ty od niego)

Gość o kurvvvvaa
Wyobrazacie sobie np anal? Facet masuje pupke a tam ? Robale wychodza OMG :O

Gość klinkier
ja sobie nie wyobrażam, a Ty tak ??? to współczuję wyobraźni na etapie dziecka w przedszkolu: o robal ! dziewczyna jest chora, nie ma sie czym podniecać

Gość alllele taaaakto
Po pierwsze, to cykl owsika polega na tym że musisz połknąć jaja owsików, jaja te moga być na pościeli, ręcznikach i na skórze wokół odbytu, u faceta też a jak uprtawiacie seks oralny i liżesz mu genitalia to możesz się ponownie zarażac od niego Więc byc może twój facet też ma ten problem i wcale o tym nie wie, a nocne swędzenie odbytu wydaje mu się zwykłą dolegliwością a nie działaniem samic owsika składających jaja. Porozmawiać z nim trzeba, jesli jesteś asekuracyjna to w czasie rozmowy zasugeruj mu że mogłaś się zarazić od niego i czy on jest pewny że nie ma takiego problemu. Co jest bardzo prawdopodobne, bo jeśli wyleczyłaś a potem ponownie zaraziłaś się , to skądś te jaja owsików musiałaś konsumować, być może że właśnie od swego faceta. Zresztą pamiętaj że owsikami można zarazić się wszędzie , wystarczy dotknąć do czegoś gdzie są jaja owsików i następnie dotknąć do swoich ust, i zarażenie gotowe. Trzeba ciągle myć ręce i nie dotykać do swoich ust. Często dzieci w przedszkolu zarażają się wzajemnie, może masz styczność z takimi dziećmi. Jeśli chcesz pomóc swojemu facetowi uporać się z tym problemem, to daj mu takie 3 tabletki lekarstwa na owsiki, bo dla faceta najgorsze co może być to samemu szukać lekarza i poradzic sobie z tym problemem.

Gość Mająca wstydliwy problem
Też wstydzę się przed facetem tego, wcześniej nic nie swedziało tylko ostatni tydzień swedzi i wczoraj przekonałam się że są bo wyszły w nocy blee :// boję się że mnie zostawi , po dwóch latach związku przez te robale

Gość kajra123
ale to nie jst wstyd tez mialam powiedzialam facet tez sie przeleczyl to kazdemu sie zdarza,uwierz

wydaje mi się, że rozsądniej byłoby chłopaka poinformować o problemie gdyż owsiki się często przenoszą z osoby na osobę praktycznie każdą drogą (mogą się unosić w powietrzu, z dotykanych przedmiotów, od zarażonej osoby), więc tak czy siak możesz zarazić chłopaka...a co mogę polecić to lek Pyrantelum medana, który można zakupić bez recepty.

Gość gość
zawsze i wszędzie można się tym zarazić. Co z tego, że dbasz o higienę jeśli inni nie dbają, a ty masz z nimi kontakt. U mnie w przedszkolu były dzieci, które miały owsiki, więc wszystkie się odrobaczały na wszelki wypadek. W gimazie cała klasa się po tyłkach drapała, a do tego jeszcze wszy. Takie życie ☹

Gość gość
Ja bym nie powiedziała, wstydziłabym się. Myślę, że wystarczyłoby kupić Pyranteum i jak najszybciej rozpocząć kurację. Do tego pranie pościeli i bielizny w wysokiej temperaturze. To jest mega skuteczny lek, nie ma bata. To paskudztwo zostałoby wytępione.

Gość gość
tylko nie pozwól mu na rimming

Gość gość
Nałap do słoika niech zobaczy to nie będziesz musiała mówić :-)