Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asddsadsa

Co myślicie o tych rzeczach? Foto...

Polecane posty

Gość asddsadsa
up

Gość asddsadsa
Hmm :)

otworzył mi się tylko 1 link. Nie podoba mi się ani sweter, ani kozak, ani torebka, ani to coś co ma być biżuterią

Gość asddsadsa
Chodzi tylko o sweter, nie dodatki No i marynarki poniżej

Gość powiem i ja .....
sweterek jeszcze by uszedł ale kozaki i torebka nie w moim guście ....reszta się nie otwiera

2 mi się nie podoba, 3 jeśli chodzi o cały zestaw całkiem ok, 1 tak pół na pół - zależy ile lat i gdzie ubierać, ale brzydkie nie jest ( chociaż średnio lubię tego typu sweterki i butów z taką górą bym nie ubrała zbyt chętnie)

Gość smutnomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dokladnie piwrwsze foto sie tylko otwiera, ale akurat tam sa fajne rzeczy zarowno sweterek, kozaki jak i torebka sa ok\ fajne kolorki!!

Gość asddsadsa
Chodzi tylko o sweter, nie o resztę :) Ale własnie ostatnio bardzo spodobały mi się kolory ziemi, wszelkie beże, brązy itd, a nawet odcienie złota, mimo, że złota nie lubię ;)

No to jak pytasz tylko o te pojedyncze rzeczy to osobiście widziałam dużo lepsze, ale nie są złe pod warunkiem, że masz do czego ubrać - wszystko może wyglądać zayebiście pod warunkiem dobrze dobranego całego stroju :) ... a nawet najlepsze ciuchy jak ubierzesz z "gównem" to nie będą już najlepsze ;)

Gość asddsadsa
MałaBlondynka, no tak :) Ostatnio trochę eksperymentuję i zwracam uwagę na rzeczy, których wcześniej bym za darmo nie chciała :D Duże swetry wydają mi się fajne, właśnie takie odsłaniające jedno ramię, i inne typu oversize Oprócz wcześniej wspomnianych kolorów ziemi, bardzo podoba mi się też kolor chabrowy... wczoraj kupiłam dwie takie same spódnice, w kolorach kawy z mlekiem i chabrowym właśnie, bo nie mogłam się zdecydować... :D

jesli chodzi o 1 link bo tylko ten mi sie otworzyl to te rzeczy sa calkiem fajne

Gość asddsadsa
Luska, kombinowałaś ze spacjami? :) Mi się co prawda otwiera normalnie, ale może spróbuj je usunąć :D

Gość nie chce mi sie spacji
usuwać więc spierdalaj z tym gównem i nie zawracaj ludziom głowy :)

Trzeba skopiować adres odnośnika i wkleić w przeglądarkę, a nie klikać link 🖐️ No to jak masz z czym kombinować to pewnie, ciuchy ok.. chociaż mi np niebieska marynarka się nie podoba wcale ( nie z niechęci do kolory tylko jakoś tak mi nie pasuje :O )

Gość asddsadsa
"nie chce mi sie spacji usuwać więc spie**alaj z tym gównem i nie zawracaj ludziom głowy " To po co wchodzisz?

Gość asddsadsa
Kupuję :)